Henderson Living Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

UPDATE 7 februari 2025: Dit kreeg ik vandaag als antwoord op mijn app. Jammer. … Dear Sir/Madam, Thank you for your message! Henderson Creative Living B.V. has been taken over b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ben voor de aankoop langs de showroom gegaan, klein maar duidelijk een prachtig product, dus besteld. Daar werd mij duidelijk gemaakt dat mijn keus niet op voorraad was, dus moest wachten op leveren.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Omvangrijke levering van twee pallets voor twee complete vlonders was er (veel) eerder dan verwacht en voldeed prima aan wat we hadden gedacht. Mooi op de oprit uitgeladen en nu aan het werk. Uitsteke... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Absoluut 5 sterren, Nadat ik bestel had en mijn order ging afhalen werd ik geattendeerd erop dat ik 4 ipv 7 bovenlijsten had besteld. Dit scheelde mij ruim 500Km rijden. Top service, Zeer mooi mater... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia

Napisane przez firmę

Als verlengstuk van de huiskamer verlang je naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Composiet planken helpen daarbij. Hier vind je de scherpste prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Absoluut 5 sterren

Absoluut 5 sterren,
Nadat ik bestel had en mijn order ging afhalen werd ik geattendeerd erop dat ik 4 ipv 7 bovenlijsten had besteld. Dit scheelde mij ruim 500Km rijden. Top service, Zeer mooi materiaal, Vriendelijk personeel, Goed geholpen. Kortom de 5 sterren meer dan waard.

12 sierpnia 2023

Beste heer Kretzer,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de oplettendheid als positief heeft ervaren.
Mocht u foto's hebben van het eindresultaat bent u van harte welkom deze op te sturen.

Heel veel plezier van aangekochte schuttingen gewenst!

Oceniono na 1 z 5

Direct strepen in het materiaal

Teleurstellende ervaring.
Vlonderplank antraciet gekocht. Als je er iets opzet en bijvoorbeeld je kunststof tuinstoel verschuift dan zie je direct streepen die je er niet meer uit gaan.

Slechte kwaliteit, geen prettige klantenservice.

10 sierpnia 2023
Opinia niezależna

Beste David,

Dank voor uw review!

Vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent met de geleverde Charcoal planken! Het is echter zo dat op een donkere kleur snel vegen en krassen te zien zijn, bij sommige planken raden wij ook altijd aan om filt te gebruiken.

Mochten er na aanleiding van bovenstaande vragen zijn vernemen wij het graag!

Professioneel en klantgericht

Doen wat ze beloven. Kwaliteit en prijsverhouding zijn prima. Service is optimaal.

17 lipca 2023

Beste heer van Loon,

Dank voor uw mooie review!

Heel veel plezier van de Antraciet vlonderplanken!
Mocht u foto's hebben van het eindresultaat kunt u deze met ons delen!

Zeer klantonvriendelijk

Zeer klantonvriendelijk bedrijf.
Na een pre-order geplaatst te hebben 7 weken van te voren kwam er 2 dagen voor de verwachte leverdatum een mail dat "Alle materialen inmiddels gearriveerd zijn".

Daarna heb ik een hovenier ingeschakeld die de vlonder zou bouwen en heb ik de materialen opgehaald. Bij het ophalen bleek echter dat de clips niet voorradig waren, en ze ook niet precies wisten wanneer deze nageleverd zouden worden. (Bleken al ruim 2 weken niet voorradig).
Daar mijn hovenier last-minute afgezegd moest worden was hij genoodzaakt daarvoor extra kosten in rekening te brengen, dus heb ik snel alternatieve clips bij de bouwmarkt gekocht. Deze clips waren helaas 160 euro duurder. Toen ik vroeg of Henderson deze kon vergoeden omdat dit een fout van hun kant betrof kreeg ik doodleuk te horen dat het niet meer dan logisch is dat ik pas mensen inschakel nadat alle materialen geleverd zijn?

Extra gemaakte kosten vergoeden ho maar! Excuses aanbieden ho maar!
Ik zal hier dus ook nooit meer iets kopen en kan niemand aanraden zaken te doen met Henderson!

17 lipca 2023

Beste heer Wiegant,

Dank voor uw review!

Vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent met de afhandeling van uw order!
Wij hebben al onze klanten voordat de order werd afgehaald of bezorgd op de hoogte gebracht middels een mail bericht en/of telefonisch contact.

Wanneer een of meerdere materialen niet voorradig zijn zal Henderson dit in deelleveringen afleveren. Gezien de klant dit spoedig nodig heeft is het aan hem/haar om daarop te wachten of dit te laten crediteren. U heeft gekozen om het te laten crediteren, dit hebben wij dan ook gedaan.

Wij wensen u veel succes in de toekomst!

Team Henderson

Beste mevrouw Kraats,

Dank voor uw mooie review!

Wij zijn blij om te vernemen dat de geleverde SPC vloer naar wens is!
Tevens fijn om te vernemen dat de levering van de materialen naar wens is afgehandeld!

Oceniono na 3 z 5

Gaat er wat onprofessioneel aan toe

Gaat er wat onprofessioneel aan toe, produkt is uitstekend Boj de balie

16 lipca 2023

Beste heer Oenema,

Dank voor uw review!

Vervelend te vernemen dat u het onprofessioneel vindt!
Wel fijn om te vernemen dat de producten naar wens zijn!

Oceniono na 5 z 5

Netjes en snel geleverd en super…

Netjes en snel geleverd en super vriendelijke bezorger

16 lipca 2023

Beste mevrouw Hartemink,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de levering naar wens is!
Heel veel plezier van de geleverde TopLine schuttingen gewenst!

Onderdelen te kort

Kwam 2 onderdelen te kort die zijn snel nagestuurd via de post

11 lipca 2023

Beste Ronald,

Dank voor de mooie review!

Fijn om te vernemen dat de snelle service naar wens is!

Oceniono na 3 z 5

Mijn pakket met vlonderplanken en…

Mijn pakket met vlonderplanken en balken stond redelijk snel op de stoep.
Echter de montage clips zaten er niet bij, beetje jammer want dan kan je nog niet beginnen . Na anderhalve week alsnog geleverd, het verlengde torxbitje wel besteld maar heb ik ook nooit gekregen. Al met al tevreden over het product maar service kan beter

15 lipca 2023

Beste heer de Wit,

Dank voor uw review!

I.v.m. onvoorziene omstandigheden is het helaas niet gelukt de clips eerder bij u te krijgen.
Als er melding was gedaan van een missend bitje, hadden wij dit alsnog naar u toegestuurd.

Tevens fijn om te vernemen dat de geleverde materialen naar wens zijn!

Top service

Top service, snel antwoord gekregen op mijn vragen.
Correcte levering.

13 lipca 2023

Beste mevrouw Lenders,

Dank voor uw mooie review!

Heel veel plezier van de geleverde producten gewenst!

Oceniono na 4 z 5

Goede kwaliteit van het…

Goede kwaliteit van het materiaal,perfecte levering

12 lipca 2023

Beste mevrouw Martens,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de geleverde vlonderplanken naar wens zijn!
Heel veel plezier van de Antraciet Superieur vlonderplanken gewenst!

Top Levering

Materiaal mooi verpakt , leverancier super vriendelijk en materiaal geleverd op de plaats waar ik wou.

Super service!

12 lipca 2023

Beste heer Geoffrey,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de Design schuttingen en levering naar wens zijn! Heel veel succes voor het plaatsen van de schuttingen!

Oceniono na 3 z 5

Prima materiaal maar gedeeltelijk laat geleverd🤗

Prima materiaal en vlot geleverd🤗, behalve….
… de bevestigingsclips voor de vlonderplanken lieten 3 weken op zich wachten. Bij navraag was het antwoord steevast: “tegen het eind van de week” 😒 jammer, het voorraadbeheer kan verbeterd worden en klanten willen niet aan het lijntje gehouden worden.

11 lipca 2023

Beste heer Nijsen,

Dank voor uw review!

Fijn om te vernemen dat de materialen naar wens zijn!
Het is inderdaad mede door overmacht dat wij de clips niet tegelijk met de bestelling konden bezorgen. Wel fijn om te vernemen dat alles inmiddels is gearriveerd!

Oceniono na 5 z 5

Aanvraag gedaan voor 2 proefstukken van…

Aanvraag gedaan voor 2 proefstukken van composiet rabatdelen. Na enkele dagen kon ik ze met eigen ogen beoordelen en zo een keuze te maken welke muurbekleding het gaat worden.

9 lipca 2023

Beste Monique,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de samples goed en snel zijn ontvangen!
Mochten er na aanleiding van de samples nog vragen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen!

Beste heer Willegers,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de service en snelheid naar wens is!
Heel veel plezier gewenst van de Topline schuttingen!

Oceniono na 5 z 5

Alles netjes verpakt en bezorgd.

Op de afgesproken dag netjes bezorgd.
Alles netjes in plastic verpakt.
Alleen misten er nog twee slotbouten van de tuin deur.
Heb het gemaild en ze hebben beloofd het op te lossen, en ik heb ze inderdaad snel ontvangen.
Goede site en komen hun afspraken na.

10 lipca 2023

Beste heer Walda,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de levering, verpakking en de materialen naar wens zijn! De missende slotbouten gaan vandaag op de post en zullen naar verwachting morgen bij u zijn.

Mochten er vragen zijn kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Schandalige klantenservice na verkoop

Schandalige klantenservice na verkoop. Wij hebben 2 jaar geleden een composiet terras van Henderson Living gekocht en gelegd. Echter merken wij nu al dat verschillende planken beginnen breken, allemaal op exact dezelfde plaats. Wanneer wij contact wensen op te nemen met Henderson Living blijkt dit zo goed als onmogelijk te zijn. Ze blijven verwijzen naar de buitendienst die contact met ons zal opnemen wat na 5 reminders op een tijdspanne van enkele weken/maanden nog steeds niet gebeurd is!

14 czerwca 2023
Opinia niezależna

Beste heer van Look,

Dank voor uw review!

Vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent met de service.
Vanuit ons onze welgemeende excuses als zaken iets langer op zich laten wachten dan normaal!

Gezien de vakantieperiode momenteel bezig is, kunnen zaken iets langer duren dan normaal. Dit zullen wij dan ook zo spoedig als mogelijk oppakken om dit op te lossen.

Mochten er vragen zijn na aanleiding van bovenstaande vernemen wij het graag!

Geen wachttijd

Geen wachttijd. En beleefd ook

13 czerwca 2023

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de service en de materialen! Wij wensen u heel veel plezier van de geleverde schuttingen.

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze van harte welkom.

Oceniono na 2 z 5

De tuinhekken Topline 180x180 zijn niet…

De tuinhekken Topline 180x180 zijn niet compleet zoals de vorige tuinhekken. Jammer. Missen einddoppen op de alu. Profielen.

Volgende tuin hekken (min. 4 stuks) van ander fabrikaat.

Na bellen niet mogelijk i.v.m. ander leverancier.

Slecht service.

Geen aanrader.

H.G.

Snoei

11 czerwca 2023

Beste heer Snoei,

Dank voor uw review!

Vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent met de materialen. Er was echter een zichttermijn van 14 dagen de materialen konden in dat termijn ook worden teruggestuurd.

De geleverde materialen hebben ten opzichten van de oude leverancier dikkere en robuustere planken.

Mochten er na aanleiding van bovenstaande vragen zijn vernemen wij het graag!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej