UPDATE 7 februari 2025: Dit kreeg ik vandaag als antwoord op mijn app. Jammer. … Dear Sir/Madam, Thank you for your message! Henderson Creative Living B.V. has been taken over b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ben voor de aankoop langs de showroom gegaan, klein maar duidelijk een prachtig product, dus besteld. Daar werd mij duidelijk gemaakt dat mijn keus niet op voorraad was, dus moest wachten op leveren.... Zobacz więcej
Omvangrijke levering van twee pallets voor twee complete vlonders was er (veel) eerder dan verwacht en voldeed prima aan wat we hadden gedacht. Mooi op de oprit uitgeladen en nu aan het werk. Uitsteke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Absoluut 5 sterren, Nadat ik bestel had en mijn order ging afhalen werd ik geattendeerd erop dat ik 4 ipv 7 bovenlijsten had besteld. Dit scheelde mij ruim 500Km rijden. Top service, Zeer mooi mater... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als verlengstuk van de huiskamer verlang je naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Composiet planken helpen daarbij. Hier vind je de scherpste prijzen.
Dane kontaktowe
Baardmeesweg 21A, 3898LD, Zeewolde, Holandia
- 0362100159
- info@henderson-living.com
- henderson-living.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Onzin om zo'n onderzoek te doen.
Onzin om zo'n onderzoek te doen.
Een bedrijf moet en hoort gewoon alles correct te doen.
Alles is gewoon correct verlopen zoals het hoort.
Een onderzoek zou voor ieder bedrijf overbodig moeten zijn, gewoon normaal correct met de klanten omgaan moet de standaard zijn.

goede en duidelijke website
goede en duidelijke website, snel leverbaar en toevallig een retour verzending gedaan en ook dat prima verlopen

Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, levering zou iets sneller kunnen gezien de transport kosten. Aflevering opzicht goed.

Odpowiedź od Henderson Living
Een goed telefonisch advies en snelle levering
Een goed telefonisch advies gehad over het schoonmaken van mijn schutting.
Bestelling en levering waren er snel.

Odpowiedź od Henderson Living
Alles is volgens afspraak afgeleverd
Alles is volgens afspraak afgeleverd. Zowel het bestelde artikel en de datum van ontvangst klopte.
Goed bedrijf.

Tevreden klant
Alles klopte bij levering. Product ziet er goed uit. Werden netjes geholpen.

Handleiding
De verkoop in de winkel was prettig.
(Kopje koffie had lekker geweest)
De montage handleiding mag beter en duidelijker vooral wat de deur betreft.
Wat meer fotos op de website zou fijner zijn.
Ook fotos van eindresultaat.
En onder in de palen zou ik wat stevigere beugels adviseren.
De geleiders nu blijven niet erg stevig zitten.vind de schroefjes/zelftappende iets te kort.
Wij hebben er extra beugels onder gezet.
Materiaal is erg mooi.
Goed te bewerken.

Odpowiedź od Henderson Living
Snelle levering, meedenkende medewerkers,goede prijs kwaliteit verhouding. Kom zeker nog eens shoppen!

Erg goede service
Erg goede service!
1. Er wordt actief meegedacht met de bestelling! Ik wordt gebeld met goede aanvullende vragen en advies zonder dat ik dat om gevraagd heb. Maar daarmee was mijn bestelling dan ook perfect bij aflevering.
2. Complimenten aan de bezorger! Vriendelijk service gericht en actief met een voorstel komen waarmee de pallet beter geplaatst wordt maar het hem zelf veel meer werk kostte.
Echt top!!!

Odpowiedź od Henderson Living
Henderson geeft niet echt om zijn klanten
Onlangs (in twee bestellingen) voor bijna € 3.000 -- een Top-Line schutting bij Henderson aangeschaft.
De eerste levering verliep soepel, maar de tweede levering ging erg moeizaam. Zo werden de verkeerde palen geleverd, waardoor de installatie van de schutting een week moest worden uitgesteld (de helpers konden nl alleen in het weekend). Bij de aflevering was niet opgevallen, dat de palen de verkeerde kleur hadden, omdat ik dacht dat ik naar de beschermende folie op de paal keek, en niet naar de kleur van de paal zelf.
Later bleek -in tegenstelling tot de beschrijving- dat de tuinpoort niet voorzien was van voorgeboorde gaten voor de bevestiging van de scharnieren. Ook was de verkeerde stootlijst voor de deur geleverd, zodat ook die weer nagestuurd moest worden.
Overigens: geen enkel woord van excuus voor de gemaakte fouten, laat staan een financiële tegemoetkoming voor het ontstane ongemak, en de gemaakte extra kosten (had ik maar beter moeten controleren....).
Beveel ik dit bedrijf aan? Als het je puur om de laagste prijs gaat, dan ben je bij Henderson aan het juiste adres. Verwacht je méér van een bedrijf, dan zou ik nog eens verder kijken.
En de kwaliteit van de spullen? Die is goed, maar ook weer geen topkwaliteit. Bij verschillende schuttingdelen waren de aluminium dwarsliggers net niet lang genoeg, waardoor het bevestigingsmateriaal niet goed aansluit, waardoor je een kier blijft zien.
De afwerking van de "duimen", waar de scharnieren op rusten, is heel erg slecht. Duidelijke beschrijvingen ontbreken.
Misschien is hier "goedkoop is duurkoop" wel van toepassing.
Vlonder delen scheuren …
Vlonder delen scheuren na twee jaar kapot en Hederson levert planken maar je mag het er zelf uitslopen en weer in maken.
Vervolgens zit er kleur verschil in de plinten met de nieuwe delen welke je mag omruilen omdat men deze niet op de post wil doen. dit is voor ons 1,5 uur heen en weer 1,5 uur terug.
Voor ons nooit meer!

Prima service
Bij telefonische info goed te woord gestaan, Na bestelling redelijk juiste levertijd telefonisch aan mij doorgegeven. Chauffeur had geen moeite om extra handelingen te verrichten bij aflevering en vriendelijk.

Doświadczenie Trustpilot