Henderson Living Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

UPDATE 7 februari 2025: Dit kreeg ik vandaag als antwoord op mijn app. Jammer. … Dear Sir/Madam, Thank you for your message! Henderson Creative Living B.V. has been taken over b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ben voor de aankoop langs de showroom gegaan, klein maar duidelijk een prachtig product, dus besteld. Daar werd mij duidelijk gemaakt dat mijn keus niet op voorraad was, dus moest wachten op leveren.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Omvangrijke levering van twee pallets voor twee complete vlonders was er (veel) eerder dan verwacht en voldeed prima aan wat we hadden gedacht. Mooi op de oprit uitgeladen en nu aan het werk. Uitsteke... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Absoluut 5 sterren, Nadat ik bestel had en mijn order ging afhalen werd ik geattendeerd erop dat ik 4 ipv 7 bovenlijsten had besteld. Dit scheelde mij ruim 500Km rijden. Top service, Zeer mooi mater... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia

Napisane przez firmę

Als verlengstuk van de huiskamer verlang je naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Composiet planken helpen daarbij. Hier vind je de scherpste prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Product is uitstekend maar wanneer je…

Product is uitstekend maar wanneer je een ophaal moment afspreek dan krijg je 2 afspraken van 2 verschillende personen waarbij ik heel netjes werd geholpen door een jongen van de werkvloer

13 sierpnia 2024

Odpowiedź od Henderson Living

Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop. Zelf ben ik nog vrij recent aangesteld om klantenservice te behandelen, waaronder het inplannen van afspraken. Sorry dat er wat onduidelijkheid was. Ik wens u in ieder geval veel woonplezier met uw Wandpanelen.

Oceniono na 2 z 5

Ontevreden

Slecht geadviseerd, afhandeling van melding niet naar tevredenheid. Productkwaliteit niet naar verwachting.

Oceniono na 1 z 5

Levering was niet compleet

Levering was niet compleet de u profielen ontbraken en dat geloven ze niet…..ik had nog twee dichte dozen in debus maar hij wou niet eens kijken.
En ze reageren ook niet via de mail
Schofterig

Odpowiedź od Henderson Living

Het is spijtig om te horen hoe er is gereageerd door de contactpersoon die uw klacht heeft afgehandeld. Ik heb terug gekeken naar uw bestelling en zie waar het misgegaan is, U had toen destijds 70 losse planken besteld in plaats van pakketten waar de profielen bij in zitten.
Mijn excuses voor de vervelende ervaring.

Met vriendelijke groet, Rens

Oceniono na 3 z 5

service mag zeker beter

Kwaliteit hoog service minder heb lang op me spullen moeten wachten meerde keren moeten bellen en afspraken die dan weer niet nagekomen zijn. Uiteindelijk me spullen gehad

Beste Meneer Wevers

Het is vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de service en afspraken die gemaakt zijn.
Ik hoop dat u in ieder geval plezier heeft met de spullen die u bij ons heeft besteld.

Vriendelijke groet,

Oceniono na 3 z 5

Er was 1 vlonderplank aan één kant beschadigd (stukje eruit)

Beste Meneer Bierens

Vervelend om te horen dat er een plank beschadigd is aangekomen.
Heeft u al contact met de klantenservice gehad om een vervangende plank te regelen?

Vriendelijke Groet

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede kwaliteit prijs verhouding. Alles netjes op de afgesproken dag en tijd geleverd

Beste Meneer/Mevrouw Wolf

Ik wens u nog veel plezier met de schuttingen.
Ik hoop u volgende keer ook te kunnen helpen.

Als u foto's heeft die u wilt delen ontvangen wij ze graag.

Groetjes,

Prima spullen

Prima spullen, goede prijs en prima aflevering voor de deur.

13 czerwca 2024

Beste heer Claassen,

Dank voor uw mooie review!

Heel fijn om te vernemen dat de producten en de levering geheel naar wens is!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, aarsel dan niet deze op te sturen.

Oceniono na 5 z 5

Nette prijs werd goed geïnformeerd over…

Nette prijs werd goed geïnformeerd over de levering en het transportbedrijf belde zelf om het een dag eerder te brengen dit was op zondagochtend
Super kon gelijk aan de slag

12 czerwca 2024

Beste heer van Schooten,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de levering en de producten naar wens zijn! Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze van harte welkom!

Oceniono na 5 z 5

Netjes gebeld wanneer ze het zouden…

Netjes gebeld wanneer ze het zouden leveren en ook de vervoerder een dikke +

11 czerwca 2024

Beste Floran,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de manier van inplannen en bezorgen naar wens is verlopen! Tevens heel veel plezier gewenst van de geleverde Design Tuinschermen!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, zijn deze van harte welkom!

Aanrader

Afspraken worden nagekomen, kwaliteit lijkt goed. Wij waren iets vergeten en ze hebben ontzettend hun best voor ons gedaan.

11 czerwca 2024

Beste heer/mevrouw Hajji,

Dank voor uw bericht!

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de producten!
Heel veel plezier van de Topline schuttingen gewenst!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zien wij die graag tegemoet.

snel besteld en geleverd

snel besteld en geleverd
mijn naam klopt niet dit moet zijn D.Tak ik weet niet hoe dit te veranderen sorry.

Groetjes D.Tak

Beste heer/mevrouw Tak,

Dank voor uw mooie review!

Heel fijn om te vernemen dat de geleverde redwood vlonderplanken naar wens zijn en dat de levering snel is verlopen!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze van harte welkom!

Oceniono na 5 z 5

Alles netjes verpakt en correct…

Alles netjes verpakt en correct geleverd.

Beste heer van de Voorde,

Dank voor uw mooie review!

Heel fijn om te vernemen dat de verpakking van de modulaire schermen en de levering naar wens is!

Mocht u foto's hebben van de schuttingen, dan zijn deze van harte welkom!

Snelle levering top

Beste Piet,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de levering naar wens is verlopen.

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze van harte welkom!

Oceniono na 5 z 5

Goede service en mooi materiaal.

Goede service en mooi materiaal.
Alles is netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur. Het leggen van de vlonder verliep ook zonder moeite. Resultaat is mooi geworden.

14 maja 2024

Beste heer Bakker,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de aankoop van de vlonderplanken,
de levering en het leggen ervan naar wens zijn verlopen! Heel veel plezier van de vlonder gewenst!

Mocht u foto's willen delen van het eindresultaat voor op onze website, dan zijn deze van harte welkom!

Oceniono na 5 z 5

Wij kunnen alleen maar vijf sterren…

Wij kunnen alleen maar vijf sterren geven. Super snelle levering en geweldig mooi materiaal!

13 maja 2024

Beste mevrouw Verbeek,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de rabatdelen en de levering naar wens zijn! Heel veel plezier van de rabatdelen gewenst!

uitstekend bedrijf

supersnelle oplossingen en service
pure kwaliteit

12 maja 2024

Beste heer Karsijns,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de bestelling nu helemaal compleet is!
Mocht u foto's van het eindresultaat hebben die wij op de website mogen laten zien, zijn deze van harte welkom!

Heel veel plezier van de schutting gewenst!

Oceniono na 5 z 5

goede service snelle en correcte…

goede service snelle en correcte levering prima kwaliteit

12 maja 2024

Beste Joop,

Dank voor uw mooie review!

Heel fijn om te vernemen dat de levering en de service naar wens zijn! Heel veel plezier van de geleverde vlonderplanken gewenst!

Mocht u foto's willen delen van uw creatie, dan zijn deze van harte welkom.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej