UPDATE 7 februari 2025: Dit kreeg ik vandaag als antwoord op mijn app. Jammer. … Dear Sir/Madam, Thank you for your message! Henderson Creative Living B.V. has been taken over b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ben voor de aankoop langs de showroom gegaan, klein maar duidelijk een prachtig product, dus besteld. Daar werd mij duidelijk gemaakt dat mijn keus niet op voorraad was, dus moest wachten op leveren.... Zobacz więcej
Omvangrijke levering van twee pallets voor twee complete vlonders was er (veel) eerder dan verwacht en voldeed prima aan wat we hadden gedacht. Mooi op de oprit uitgeladen en nu aan het werk. Uitsteke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Absoluut 5 sterren, Nadat ik bestel had en mijn order ging afhalen werd ik geattendeerd erop dat ik 4 ipv 7 bovenlijsten had besteld. Dit scheelde mij ruim 500Km rijden. Top service, Zeer mooi mater... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als verlengstuk van de huiskamer verlang je naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Composiet planken helpen daarbij. Hier vind je de scherpste prijzen.
Dane kontaktowe
Baardmeesweg 21A, 3898LD, Zeewolde, Holandia
- 0362100159
- info@henderson-living.com
- henderson-living.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Product is uitstekend maar wanneer je…
Product is uitstekend maar wanneer je een ophaal moment afspreek dan krijg je 2 afspraken van 2 verschillende personen waarbij ik heel netjes werd geholpen door een jongen van de werkvloer

Odpowiedź od Henderson Living
mooie prijs voor goede kwaliteit maar slechte service
een mooie prijs voor goede kwaliteit
de communicatie verliep stroef en duurde helaas lang voordat de bestelling verstuurd werd.
door de grote bestelling kwam ik helaas pas te laat achter dat ik 3 planken van de 234 te weinig geleverd had gekregen dezen moest ik nog eens betalen met daarop weer verzendkosten van €95
Ondanks het formaat en lastige toegang…
Ondanks het formaat en lastige toegang alles keurig netjes bij de voordeur afgeleverd
Ontevreden
Slecht geadviseerd, afhandeling van melding niet naar tevredenheid. Productkwaliteit niet naar verwachting.
Levering was niet compleet
Levering was niet compleet de u profielen ontbraken en dat geloven ze niet…..ik had nog twee dichte dozen in debus maar hij wou niet eens kijken.
En ze reageren ook niet via de mail
Schofterig

Odpowiedź od Henderson Living
Alles duidelijk en correct afgehandeld
service mag zeker beter
Kwaliteit hoog service minder heb lang op me spullen moeten wachten meerde keren moeten bellen en afspraken die dan weer niet nagekomen zijn. Uiteindelijk me spullen gehad

Goede kwaliteit prijs verhouding
Goede kwaliteit prijs verhouding. Alles netjes op de afgesproken dag en tijd geleverd

Odpowiedź od Henderson Living
Nette prijs werd goed geïnformeerd over…
Nette prijs werd goed geïnformeerd over de levering en het transportbedrijf belde zelf om het een dag eerder te brengen dit was op zondagochtend
Super kon gelijk aan de slag

Odpowiedź od Henderson Living
Netjes gebeld wanneer ze het zouden…
Netjes gebeld wanneer ze het zouden leveren en ook de vervoerder een dikke +

Aanrader
Afspraken worden nagekomen, kwaliteit lijkt goed. Wij waren iets vergeten en ze hebben ontzettend hun best voor ons gedaan.

snel besteld en geleverd
snel besteld en geleverd
mijn naam klopt niet dit moet zijn D.Tak ik weet niet hoe dit te veranderen sorry.
Groetjes D.Tak

Odpowiedź od Henderson Living
Goede service en mooi materiaal.
Goede service en mooi materiaal.
Alles is netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur. Het leggen van de vlonder verliep ook zonder moeite. Resultaat is mooi geworden.

Odpowiedź od Henderson Living
Wij kunnen alleen maar vijf sterren…
Wij kunnen alleen maar vijf sterren geven. Super snelle levering en geweldig mooi materiaal!

Odpowiedź od Henderson Living
goede service snelle en correcte…
goede service snelle en correcte levering prima kwaliteit

Doświadczenie Trustpilot