HEM

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Wenn es möglich wäre würde ich eine Minus-Wertung vergeben. Paketshop bei HEM in Roßdorf: 1. Mitarbeiterin findet Paket nicht. Nach 2 Stunden noch mal vorbeigekommen. 2. Mitarbeiterin findet Paket auc... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Pas op! Niet mee in zee gaan! Dwingend, dreigend met sancties en met valse voorwaarde is mijn niet Nederlands sprekende huisgenoot in zee gegaan met deze energie maatschappij. Ook meerdere malen is... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Ja ook wij zijn in maart gestopt met Hem wel eerst even 635 aftikken.Die we betaald hebben na telefonische bedreigingen van Hem. Nu weer een mail van I Finance u raad het al openstaande factuur be... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca energii
  2. Dostawca energii odnawialnej

Napisane przez firmę

Een groenere wereld betekent een beter milieu. En een beter milieu betekent ook een betere leefomgeving voor mensen. Bij HEM vinden wij het daarom belangrijk om met onze klanten mee te denken en ze te adviseren. Samen kunnen we belangrijke stappen zetten die bijdragen aan deze groenere wereld. Met kleine stapjes binnen je eigen huishouden kunnen we al een verschil maken en daar focussen wij ons graag op.

Dane kontaktowe

HEM zijn oplichters!

Mijn partner is zwaar opgelicht door dit bedrijf. Door een babbeltruc overgestapt naar dit soort oplichting, een belofte dat ze veel goedkoper zouden zijn dat welgeteld 3 maanden duurde, toen werd zonder toestemming de premie ineens 3 keer zo duur. Elke keer word er in het weekend gebeld door iemand met een zwaar accent of ze gegevens mogen zoals adres en email, dat zouden ze gewoon moeten hebben...
Elke keer krijgt mijn partner weer onterecht een mail dat er niet opgenomen zou zijn terwijl onze mailtjes en telefoontjes niet aangenomen worden. Inmiddels overgestapt en de betaal regeling voor een veel te hoge rekening die via telefoon is goed gekeurd word genegeerd. Rond uit belachelijk hoe dit bedrijf met ons te werk gaat. Inmiddels heb ik zelf de correspondentie overgenomen omdat mijn partner het niet meer aan kan op deze manier. Nu ik de oplichters op dezelfde manier behandel doen ze ineens alsof hun neus bloed. Schreeuwen en schelden kunnen de blijven doen, ik kan dat beter. Try me HEM. Wij gaan eens kijken waar we aangifte kunnen doen van de belachelijk gedrag

1 listopada 2024

Oplichting

Helemaal lijp ze blijfen maar bellen en sms sturen met een betaal link voor een bedrag van 810 euro vroeg om zogenamde contract staat er boven wat voor soort sarief staat er vast tarief en onder aan de brief staat dat ik moet betalen voor variabel ik hoop echt echt dat acm snel heel snel hun vergunnig in trekt en nooit meer aan de bak kunnen maandag maar even contact op nemen met.acm

10 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

HEM ENERGIE belt en zegt dat ze van…

HEM ENERGIE belt en zegt dat ze van flanderijn gerechtsdeurwaarder zijn.
Schreeuwen en schelden aan de telefoon echt onbeschoft
Zat in een restaurant gaf rustig aan later terug te bellen dhr ging maar door met tieren 🤣
Klonk als een hele jonge gozer trouwens
Alle keren dat ik gebeld heb is dit denk de zelfde persoon

9 listopada 2024

Geen HEM!! | Doe je zelf dit niet aan en kies een ander

Ik ben zoals vele zojuist op een zaterdagavond gebeld door HEM Energie!!! Zeer dreigend, agressief en onbeschoft aan de telefoon. Dit ging over tot bedreigen en intimidatie. Hierin werd verteld dat ik direct moest betalen of anders komt maandag de deurwaarder om beslag te leggen, verder kon meneer mij hier geen officieel bericht van geven. Hij kon niet vertellen voor welk gerechtsdeurwaarder hij werkte.
Het feit dat opeens de premies 3x omhoog gingen... geen verklaring.

9 listopada 2024
Oceniono na 4 z 5

Nette correctie van de HEM

Na mijn recente review van 26 oktober jl werd ik nadat ik nog 1 zondag een dreigende telefoontje had ontvangen van de HEM op zeer nette en correcte wijze gemaild en gebeld door Sterre van de HEM. Dat deed ze op 8 november 2024. Zo hoort het en zo kan het ook! Ze hebben de correctie door gevoerd. En eindelijk gezien dat mijn verbruik niet hoog is . Ik was blij met dit gesprek dat op correcte wijze is gebeurt ! Ik wil hierbij door geven aan degene die klanten onheus bejegenen dat ze het bedrijf schade toebrengen. Het is nergens voor nodig om mensen onheus te behandelen. Je weet nooit met wie je te maken heb en wanneer je diezelfde persoon nodig zal hebben . Alles en dan ook alles kan altijd vreedzaam opgelost worden!
Bedankt Sterre voor jou steun en het brengen van een oplossing ! Ik kan eindelijk verder zonder hoofdpijn !

Cherryl

8 listopada 2024

mafiapraktijken

Gewoon maffiapraktijken waar zij mee bezig zijn.
Ze zetten je min of meer onder druk om de zogenaamde eindafrekening te betalen die ze zelf verzonnen hebben.
Dat dit kan in Nederland zeg.
Ze moeten gewoon een bestuursverbod opgelegd krijgen.
Zijn nog geen ster waardig.

28 października 2024

Hoi Fitsum,

De eindafrekening die je van ons ontvangt, is altijd gebaseerd op uitgelezen of doorgegeven meterstanden. Voor ons als energieleverancier is het onmogelijk om een eindafrekening op te stellen zonder basis in jouw verbruik.
We lichten de eindafrekening echter graag toe als er iets onduidelijk is. Laat gerust je gegevens achter via de link die je van Trustpilot ontvangt; we nemen dan contact met je op.

Zondag

Weer gebeld op zondag en een bericht ontvangen ff 5500 overmaken
Vanmorgen meteen acm hierover gebeld
En vanmiddag weer gebeld door hem en bericht gekregen om dat geld over te maken
Echt hoor je wordt gewoon gestalkt
Weet iemand hoe je dit kan stoppen?

4 listopada 2024

Welkom terug Hans!

Aan de hand van je eerder achtergelaten berichten zien wij dat je inderdaad meerdere openstaande facturen hebt. Dit staat los van de eindafrekening, die de opzegvergoeding bevat. We lichten de facturen graag toe, zodat alles helder is. Helaas kregen wij je zojuist niet te pakken. Reageer je op onze mail? Dan plannen we meteen een belafspraak in😊

Erg slecht bedrijven

Erg slecht bedrijven. Hij wil gewoon het geld van mensen afpakken.Het zijn zeer onbeschofte mensen en weten niet hoe ze moeten praten.Door hun fout moet ik 2000 euro betalen.

1 listopada 2024

Hallo Hamidreza,

We vragen je nooit om facturen te betalen zonder grondige onderbouwing. Wil je via de Trustpilot-link je gegevens doorgeven? Dan kijken we met je mee om naar wat je denkt dat er mis is gegaan.

Oceniono na 1 z 5

Ze weten van geen ophouden

Ze weten van geen ophouden, ze blijven je lastig vallen met dreigementen.
Ik zei dat ze een fatsoenlijke werkgever moeten zoeken ipv. te blijven werken voor 2 kamelendrijvers.

Hoi Johannes,

Dat is nogal onaardig. We begrijpen niet zo goed waarover je wordt benaderd. Kan je ons van meer details voorzien via de mail die je van Trustpilot ontvangt? Wellicht dat wij je dan beter kunnen helpen!

Oceniono na 1 z 5

Vanmiddag gebeld door n deurwaarder van…

Vanmiddag gebeld door n deurwaarder van HEM. Of ik direct mn bedrag wat nog open stond (jaar opgave) over wilde maken. Nooit geen mail of brief ontvangen 🤔
Nu n sms net n link om direct te betalen. Hoe moet ik dit aanpakken?

Hi Michel,

Dank voor het telefoongesprek van zojuist. Zoals telefonisch aangegeven zullen wij dit intern verder oppakken. Laat het gerust weten als we verder nog iets voor je kunnen doen 😊

Oceniono na 1 z 5

Gewoon mafiapraktijken waar zij mee…

Gewoon mafiapraktijken waar zij mee bezig zijn.
Dat dit kan in Nederland zeg.
Ze moeten gewoon een bestuursverbod opgelegd krijgen.
Zijn nog geen ster waardig.

Hallo Edward,

Wij zullen je nooit voorzien van een 'verzonnen eindafrekening'. Je eindafrekening is namelijk gebaseerd op jouw uitgelezen of doorgegeven meterstanden.
Wellicht is het handig om de eindafrekening toe te lichten, indien deze niet helemaal duidelijk voor je is. Kan je ons van extra gegevens voorzien via de link die je ontvangt?

Oceniono na 1 z 5

slechte klantenservice en slecht bedrijf nooit meer

slechte klantenservice, zijn maar paar uurtjes per dag beschikbaar om te bellen, daarnaast als je een email stuurt krijg je gewoon geen antwoord, of pas heel laat.
ik moest binnen 7 dagen 3000 euro betalen voor een eindafrekening, toen stond er in de email dat ik met een andere email adres van hun een betaalregeling kon treffen. toen kreeg ik naar 2 dagen pas bericht terug, dat het was afgewezen en dat ik maar even 3000 euro moest overmaken binnen de afgesproken 7 dagen, waar nu nog maar paar dagen van over waren. kreeg ook meteen een dreiging erbij dat ze incassobureau wouden gaan in schakelen. nu al paar dagen geen email van ze terug gekregen, dus heb maar betaald.... maar wtf ze kunnen toch niet verwachten dat iemand in deze tijd zomaar 3000 euro kan overmaken zonder betaalregeling.
daarnaast hebben ze vorig jaar een rechtszaak gekregen en in die tijd te agressief mensen gebeld dat mensen maar overstapte, zelf ook deze fout begaan. nooit meer dat ik overstap als iemand me belt met mooie praatjes, moest verboden worden.
daarbij worden bedrijven beschermd door de regering door betalingsregelingen zo te maken dat bedrijven die mogen weigeren, ze horen juist de consument in bescherming te nemen tegen dit soort bedrijven.

Oceniono na 1 z 5

HEM Energie leest de correspondentie niet

Ondanks een bindend advies van De Geschillencommissie waarin is gesteld dat HEM Energie mijn facturen moet herzien, daar het contract met HEM Energie nietig is verklaard, krijg ik nu een bericht dat er incassokosten en juridische stappen zullen volgen.
Ben benieuwd welk Incassobureau hier in mee zal gaan.
HEM Energie denkt dat zij nog € 5400,00 van mij tegoed hebben maar dit klopt dus niet

25 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Zojuist gebeld door HEM met het verzoek om per direct geld over te maken

Zojuist gebeld door HEM. In januari zeiden ze al dat ik een contract met ze had afgesloten. Vanaf januari vecht ik dit al aan. Ik heb nooit een contract ondertekent en toch bleven ze maar geld afschrijven. Ik heb de bedragen continu teruggeboekt aangezien ik al jaren bij een andere maatschappij zit. Afgelopen weekend al een aantal keer gebeld en nu net weer. Ik moet het bedrag van €770 euro nu overmaken. Ze stuurde me een link. Nadat ik vertelde dat ik het bedrag niet in 1 x over ging maken, kon ze me gelukkig nog wel een half uur geven om te betalen. Als ik niet betaal dan komen ze morgen mijn huis leeghalen, beslag leggen op mijn loon en rekeningen. Nou top dit. Ik heb meerdere meldingen gedaan, maar ik weet nu ook niet meer wat ik moet doen hieraan.

28 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Deze oplichter verdienen niet eens een…

Deze oplichter verdienen niet eens een ster mafia praktijk. Zondag 27 oktober hebben ze gebeld dat ik een bedrag moet betalen van 1450€ terwijl dit bedrag al betaald is. Onbeschofte mensen agressief aan de lijn dreigen met deurwaarders als ik niet ging betalen en vervolgens vraag ik ze wat er gebeurt is met het bedrag die ik al betaald heb volgens die persoon aan de lijn gaf hij aan dat ik die bedrag maandag zou gaan ontvangen als ik eerst die bedrag ging betalen. Laat de deurwaarder maar komen. Oplichters ze moeten zulke praktijk een verbod geven.

27 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej