HEM

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Wenn es möglich wäre würde ich eine Minus-Wertung vergeben. Paketshop bei HEM in Roßdorf: 1. Mitarbeiterin findet Paket nicht. Nach 2 Stunden noch mal vorbeigekommen. 2. Mitarbeiterin findet Paket auc... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik ben zoals vele zojuist op een zaterdagavond gebeld door HEM Energie!!! Zeer dreigend, agressief en onbeschoft aan de telefoon. Dit ging over tot bedreigen en intimidatie. Hierin werd verteld dat i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Pas op! Niet mee in zee gaan! Dwingend, dreigend met sancties en met valse voorwaarde is mijn niet Nederlands sprekende huisgenoot in zee gegaan met deze energie maatschappij. Ook meerdere malen is... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Ja ook wij zijn in maart gestopt met Hem wel eerst even 635 aftikken.Die we betaald hebben na telefonische bedreigingen van Hem. Nu weer een mail van I Finance u raad het al openstaande factuur be... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca energii
  2. Dostawca energii odnawialnej

Napisane przez firmę

Een groenere wereld betekent een beter milieu. En een beter milieu betekent ook een betere leefomgeving voor mensen. Bij HEM vinden wij het daarom belangrijk om met onze klanten mee te denken en ze te adviseren. Samen kunnen we belangrijke stappen zetten die bijdragen aan deze groenere wereld. Met kleine stapjes binnen je eigen huishouden kunnen we al een verschil maken en daar focussen wij ons graag op.

Dane kontaktowe

Crimineel

Agressieve, opdringerige benadering. Respectloos. Blijven bellen en berichten sturen. En dat nadat ze al zo op de vingers zijn getikt door de overheid! Heb uiteindelijk eindafrekening maar betaald, terwijl ik er veel twijfels over had of de berekening wel correct was. Ga nooit met deze gasten in zee! Betreft een criminele organisatie.

30 kwietnia 2024

Hoi May,

We vinden het jammer te vernemen dat je dit beeld hebt van onze organisatie. We nemen enkel contact op met klanten op het moment dat dit noodzakelijk is, zoals bij een openstaande factuur. We kijken graag met je mee waarom en of wij je hebben benaderd. Er is vanuit Trustpilot een e-mail gestuurd waarop je kan reageren met extra informatie zodat wij je contacteren.

Ze verdienen geen ster

Ze verdienen geen ster, oplichters, misleidende agressieve telefonische verkoop, dreigen met boetes, valse beloftes, mega hoge maand verbruiken die niet kloppen, niet te bereiken via telefoon of email, ga zo maar door. Deze maatschappij moet haar vergunning ingetrokken worden. Dit kan niet in Nederland!

30 kwietnia 2024

Hi Peter,

Wat jammer dat je niet zo tevreden bent.

Wij benaderen, als energieleverancier, enkel onze eigen klanten. Je bent dus door een tussenpartij benaderd, die zich niet mag representeren als een energieleverancier en je daarbij voorzien van eventuele onjuiste informatie. We willen graag met je meekijken naar je contract en de stand van zaken. Kan je ons extra gegevens verschaffen via de e-mail die je vanuit Trustpilot ontvangt?

Oplichting.

Oplichting.
Valse Handtekening.
Bellen zonder toestemming.
Spookfacturen.
Agressieve helpdesk.
Nemen geen verantwoording voor oplichtingspraktijken en zijn na afsluiten contract alleen in geld geïnteresseerd en verder niet thuis.

Hey Justin,

Wat jammer om te horen dat je onze organisatie op deze manier beschrijft. Wellicht dat je ons telefonisch kan vertellen wat er precies aan de hand is, zodat wij samen opzoek kunnen gaan naar een oplossing. We zijn er immers om je te helpen. Mocht je dit willen, kan je ons van jouw gegevens voorzien via de link die je van Trustpilot ontvangt?

Oceniono na 1 z 5

Nog een keer een slechte recensie

Nog een keer een slechte recensie, wij krijgen nou ongeveer 1200 eu van HEM terug. Na dit in de mail te hebben gezet en contact hebben gehad met hun incassobureau niks meer van gehoord! We krijgen ze ook niet meer te pakken. Snap niet hoe een bedrijf zo kan zijn! Wanneer ze te veel geld vragen en blijkt dat je een hoop terug van ze krijg zijn ze niet meer bereikbaar ineens. Zo blij dat we zijn overgestapt!!!!

Hi Kyrana,

Ons debiteurenbeheer wordt al geruime tijd weer intern afgehandeld binnen onze eigen organisatie. Dit is waarschijnlijk de reden waarom je geen reactie hebt ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en willen graag met je meekijken naar de stand van zaken. Zou je ons alsjeblieft aanvullende gegevens kunnen verstrekken via de link die je van Trustpilot hebt ontvangen?

Slechte maatschapij

Deze maatschappij is grootste oplichterij 3 keer contact gehad met ze dat ik te hoog betaalde nieuwe contact aangemaakt en goed doorgelezen en alsnog elke maand meer dan €400 euro afschrijven zodra je overstapt krijg je boetes van duizenden euro’s nooit contract afsluiten met ze

1 stycznia 2024

Beste Omar,

We denken dat we het best contact met je kunnen opnemen om je termijnbedrag samen te bespreken. Er is vanuit Trustpilot een e-mail gestuurd waarop je kan reageren met extra informatie zodat wij je contacteren.

Oplichters blijven bellen en brutaal

Oplichters blijven bellen en brutaal

Hallo Derk,

Wat jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Ben je er zeker van dat je bent benaderd door de Hollandse Energie Maatschappij? Wij nemen namelijk alleen contact op met onze eigen klanten wanneer dat nodig is. Als je jouw gegevens achterlaat via de link die je hebt ontvangen, kunnen we direct met je meekijken!

Oceniono na 1 z 5

Hé helemaal geen contract bij hun…

Hé helemaal geen contract bij hun afgesloten en proberen mij met een rekening op te schepen van honderden euro's

Hoi Marc,

Om termijnbedragen te kunnen afschrijven, is het noodzakelijk dat hiervoor toestemming is gegeven door middel van het afsluiten van een contract. Dit betekent dat er sowieso een contract moet zijn afgesloten. Als je ons jouw gegevens verstrekt, zullen we het contract met je bekijken.

Oceniono na 1 z 5

This is the absolutely worse company to…

This is the absolutely worse company to every come in contact with, they will up your rates randomly they never answer their costumer service emails. and then when you leave them because they have been stealing your money they will send absurd cancelation fees bills

Hello Giannis,

Due to high demand, our response time was unfortunately longer than you may have anticipated. However, this issue has been resolved for some time now. If you'd like us to check the status of your email, please provide us with your details using the link you received from Trustpilot.

When you have a contract with fixed rates, it's impossible for us to increase these rates. It's possible that you may be confusing this with a change in your installment amount. Your installment amount can indeed change due to various reasons, such as a shift in your usage patterns.

If you terminate the contract prematurely, you will indeed incur a cancellation fee. You can find more information about this on:

Oplichterij

Oplichterij. Wordt gebeld met valse voorwendselen, dat overstappen geen geld kost etc. Ze zijn onbereikbaar. En als ik binnen 14 dagen alsnog mijn contract op zeg, binnen de termijn dus, krijg een week later te horen dat dat niet kan omdat het niet binnen 14 dagen is.... Zonder motivatie. Zeer onklantvriendelijke en corrupte organisatie. Absoluut nooit mee in zee gaan!

26 kwietnia 2024

Hoi Wieke,

Dank voor het delen van je feedback. Allereerst benaderen wij zelf enkel onze eigen klanten, wat betekent dat je met alle waarschijnlijkheid bent benaderd door een tussenpartij. Bovendien heb je altijd recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als je ervoor kiest om binnen deze termijn af te zien van het contract, zal de annulering altijd worden verwerkt.

We willen de status van je contract graag voor je annuleren. Kan je ons hiervoor extra gegevens verschaffen via de link die je van Trustpilot ontvangt? Alvast bedankt!

Oceniono na 1 z 5

Ga niet in zee met deze energie…

Ga niet in zee met deze energie leverancier. Ze zijn onbereikbaar, bedreigen je telefonisch, reageren niet op mails die je stuurt in zaken on terechte boetes via gestuurde brief van consuwijzer enz. Ze willen alleen geld en hebben er lak aan dat ze je oplichten. Dus wees gewaarschuwd

26 kwietnia 2024

Hi Irene,

Dit zijn nogal beschuldigingen. Allereerst zijn wij wel degelijk telefonisch te bereiken; elke werkdag van 09:00 tot 13:00. Daarnaast hebben wij te maken met een korte wachttijd, dus wordt je ook nog een snel te woord gestaan!

Ook op de mail krijg je altijd reactie vanuit ons. Laat je even je gegevens achter via de link die je van Trustpilot hebt gehad? Dan nemen wij contact met je op om te kijken waar je frustartie vandaan komt.

Oceniono na 1 z 5

Deze week dagen veel gebeld met HEM…

Deze week dagen veel gebeld met HEM maar pakken niet op, niet bereikbaar , mails worden niet beantwoord geen reactie !
Jeetje hoever mogen en kunnen ze gaan, ze moeten echt gestopt worden, maand bedraag 300 euro naar boven!!
Kan toch niet!!!
Krijg ook nog een betaal verzoek via mail terwijl het via incasso gaat !!
Aanpassen kan niet, in mijn Hem inloggen geen enkele contract zichtbaar, enzo alleen verbruik verder niet!!
Ben zo kwaad en opgelicht 🤬 doe er wat aan !!!🤬

25 kwietnia 2024

Hoi Bert,
Vreemd om te horen dat je ons niet kan bereiken. Onze wachttijd is namelijk gemiddeld minder 10 minuten! Veranderingen in je termijnbedrag vinden alleen plaats wanneer daar een geldige reden voor is, zoals een verandering in je verbruikspatroon of de aanschaf van zonnepanelen, bijvoorbeeld.

We helpen graag om te onderzoeken waarom je geen toegang hebt tot je gegevens in je Mijn HEM omgeving. Zou je ons je gegevens kunnen verstrekken via de link die je van Trustpilot hebt ontvangen?

Worst company

Worst company! DO NOT USE THEM! They are scammers.

29 lutego 2024

Hello Customer,

We're truly sorry to hear that you feel this way. Could you please provide us with more details or examples so that we can better understand your concerns?

Oceniono na 1 z 5

Ondanks vast contract prijzen toch…

Oplichters! Ondanks vast contract prijzen toch verhoging tarieven! Afrekening veel hoger dan verwacht!

25 kwietnia 2024

Hallo Antonia,

We begrijpen dat er wat verwarring kan zijn over je tarieven en je termijnbedrag. Het is belangrijk om te verduidelijken dat we je vaste tarieven kunnen verhogen. Als je merkt dat er een verandering is in je termijnbedrag, kan dat verschillende redenen hebben, zoals een aanpassing vanwege veranderingen in je verbruikspatroon. We willen benadrukken dat dit niet hetzelfde is als een wijziging in je tarieven.

Wat betreft je afrekening, we kijken graag met je mee waar deze precies uit bestaat. Kan je ons extra gegevens verschaffen via de link die je van Trustpilot ontvangt?

Oceniono na 1 z 5

Dit bedrijf is een criminele…

Dit bedrijf is een criminele organisatie ,
Ze laten zich doorverbinden via telefoonboek.nl als je om vattenfall vraagt en geven zich dan uit voor vattenfall , dit is bij ons ook gebeurd , ze hebben al een boete gehad van 1 miljoen voor misleiding maar gaan gewoon verder met hun oplichtings praktijken mijn advies : zodra u gebeld wordt door iemand over energie contracten gelijk de verbinding verbreken en terugbellen naar uw eigen energie leverancier !

24 kwietnia 2024

Hi Alex,

Wat je aangeeft in je review klopt niet. Wij zijn enkel te bereiken op ons eigen telefoonnummer: 020 225 99 34. Het is dan ook onmogelijk dat je naar een andere leverancier belt, en onze klantenservice aan de lijn krijgt. We kijken graag met je mee naar je situatie om te bekijken wat er daadwerkelijk is gebeurd. Kan je ons van je gegevens voorzien via de link die je van Trustpilot ontvangt?

Kijk uit!

Kijk uit! Oplichters!
Vorig jaar benaderd door HEM, er werd beloofd dat de maandlasten verder omlaag zouden gaan dan mijn toen huidige energieleverancier, contract liep bijna af dus waarom ook niet… grootste fout ooit… bij de eerste mail over het termijnbedrag bleek deze het dubbele te zijn van wat er was afgesproken, dus direct het contract opgezegd (nog voordat de levering was begonnen) maar bij HEM hebben ze gewacht tot 2 dagen na de officiële startdatum. Hem heeft vervolgens een opzegvergoeding berekend van €5.800,- vervolgens kreeg ik ook nog een aanmaning over een maand welke ik helemaal geen klant en geen energie van hun geleverd heb gekregen. Ondertussen wordt ik meerdere keren per week gebeld en agressief benaderd en wordt er gedreigd met deurwaarders en afsluiting van energie. Ik heb het gemeld bij het ACM en Radar en heb juridische stappen ondernomen! Mensen, betaal niks aan deze oplichters maar schakel juridisch hulp in, dit bedrijf moet gestopt worden!

Hallo Erwin,

Op de offerte wordt altijd uitgegaan van een verwacht termijnbedrag o.b.v. de door jouw opgegeven verbruiksgegevens. De reden hiervoor is omdat het daadwerkelijke termijnbedrag gebaseerd is op het gemiddelde verbruik van de afgelopen drie jaar. Hierdoor kan het termijnbedrag hoger uitvallen dan dat er op de offerte stond. Er verandert dus niets aan de vaste tarieven waarvoor je hebt getekend. Echter zijn wij altijd bereid een eventuele verlaging te bespreken.

Door het vroegtijdig beëindigen van je contract ontvang je een opzegvergoeding, zoals aangegeven op de website van het ACM. Via onderstaande links kan je meer lezen over de totstandkoming van je opzegvergoeding:

We zijn bereid om verdere toelichting te geven over de eindafrekening.. Als je wilt, kun je je gegevens achterlaten via de link die je van Trustpilot hebt ontvangen.

Oceniono na 5 z 5

HEM screwed up, but then recovered. Give Sterre a raise!

Hey guys! I was here a couple months ago complaining about a problem I had with HEM. However, the problem is resolved now, and I must say I am very happy with the service, especially with this HEM employee who helped me through my troubles, Sterre. Sterre investigated my case and was competent to solve the problem. If you have problems with HEM, I recommend you guys writing a review here in Trust Pilot, and maybe she can help you too, since other HEM employees werent able to help me, but she did! Everyone makes mistakes and I forgive HEM. Thank you for refunding me. Have more employees like Sterre!

Hello Luca,

Thank you for your compliment and sweet review!

Oceniono na 5 z 5

Overgestapt naar HEM

Overgestapt naar HEM. Vandaag was de eerste incasso. Deze werd 2x afgeschreven. Wat bleek? Ze hadden ook 1 op mijn oude adres gedaan. Hoe? Zeg het maar... Telefonisch contact gehad en mijn oude adres werd gelijk geannuleerd! Maisae heeft mij echt uitstekend geholpen! Hoop dat iedereen een Maisae aan de telefoon krijgt, geduldig, begripvol en onderneemt gelijk actie! Dank je wel Maisae!

Hi Windkracht,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze topper!

Oceniono na 1 z 5

Zijn we net 4 maanden van jullie…

Zijn we net 4 maanden van jullie bedonderd praktijken af,hebben we rust gekregen en terug naar vorige leverancier gegaan bellen jullie heel de dag dat ik een voorstel heb aangevraagd niks gedaan net zo als de vorige keer gaan jullie weer gehaaid te werk met sms mail bellen.klik nergens op mensen gooi horen erop bellen ze je nog 20 keer terug sms link niet openen en mail linken ook niet.

20 kwietnia 2024

Hoi Linda,

We benaderen enkel onze eigen klanten. Uit je review maken wij dan ook op dat je bent benaderd door een tussenpartij, die jou wellicht van een aanbod wil voorzien. Zolang je dit aanbod niet accepteert, teken je geen nieuw contract en stap je niet over. Mocht je willen dat wij dit voor je dubbel checken, ontvangen wij graag extra informatie van je.

Schandalig bedrijf

Schandalig bedrijf, 3 aanmaningen krijgen van 1264 euro terwijl je nooit een contract afgesloten hebt. Ze blijven bellen en dreigen dat je moet gaan betalen. Ik ben 1x terug gaan dreigen met juridische acties en toen konden ze me opeens wel uit het systeem halen. Agressief aan de telefoon en totaal geen schaamte. Hoop dat dit bedrijf snel gestopt wordt!

18 kwietnia 2024

Hi Sam,

We kunnen je geen betaalherinneringen versturen, als je nooit klant bij ons bent geweest. Dit betekent dat er wel een contract zijn moeten getekend. Mocht je willen dat wij dit voor je checken, kan je ons van jouw gegevens voorzien via de link die je van Trustpilot ontvangt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej