Jeg har over tid vært kunde ved helsemarie.dk, og jeg er strålende fornøyd. Utvalget er bra, produktene holder høy kvalitet som tar hensyn til vår helse. Servicen er det jeg vil kalle outstandi... Zobacz więcej
Jeg sidder et sted i Frankrig og er lige blevet bedstemor, jeg vil gerne sende en original gave til den lille ny. Hos Helsemarie finder jeg en bidering, PVC fri, lige det jeg kunne tænke mig. MEN jeg... Zobacz więcej
Jeg har mu 2 gange handlet hos Helsemarie. Begge gange uden problemer med hurtig levering og fantastisk service. Ville dog ønske at de havde et større udvalg af tilbehør Grimms fødselsdagsring... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Overordnet OK. Leveringstiden var dog lidt lang, men påsken havde en del af skylden. Jeg købte vandrensningskul og havde egentlig forventet, at der var 5 stk. til den pris, jeg betalte, men modtog kun... Zobacz więcej
- Salon kosmetyczny
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Fitness i dietetyka
- Sklep z zabawkami
- Centrum wellness
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
HelseMarie.dk - Eksklusiv Økologi til kvinder & Børn. Bredt udvalg af Økologiske & Naturlige produkter til kvinder & børn. Trælegetøj, Natursutter, Giftfrie madkasser mm fra Sistema, Raw/Super Foods, Eksklusiv Skønhedspleje fra Green People og Rudolph Care.
Nørre Hyllingevej 29, 4070, Kirke Hyllinge
- info@helsemarie.dk
- helsemarie.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Sådan skal kunder behandles
Min vare havde desværre taget skade under leveringen, men min henvendelse blev straks besvaret, og jeg fik en super service. Vil ikke tøve med at handle her igen
Super sunde produkter til gode priser og en prima service.
Det er en rigtig god hjemmeside, let at finde rundt på, god beskrivelse af produkter.
Ærgerligt, at de ikke lige havde alle de produkter jeg efterspurgte, men super at kunne lave en aftale med dem om, at de kontakter mig, når de får dem igen.
Bestilling den ene dag- og levering ved døren den næste- det er fantastisk let.
Det er dejligt, at have fundet produkter til fødevareopbevaring- som ikke afgiver giftstoffer-især når det også er til ens børnebørn; der er intet jo for godt! Så er det jo et ekstra plus, at der lige er lagt lidt guf i pakken.
venligst Dorte
Leverer mere end forventet - og lynhurtigt :)
Dejligt at blive positivt overrasket over både at modtage ens pakke allerede dagen efter ordreafgivelse .. og så ikke mindst med et par små lækre mariehøne-chokolader i som en ekstra god service-oplevelse.
Super produkter - og betaling kører også som det skal :)
Den bedste net-handel oplevelse jeg har haft til dato :)
Personlig service og rask leveranser
Kan varmt anbefale Helsemarie.dk. De har svart på alle mine mail raskt og virkelig forsøkt å hjelpe. Leveransen var også rask og på toppen av pakken lå til og med en liten overraskelse!!
Lynhurtig levering !!
Skønne varer, god hjemmeside, nem bestilling og lynhurtig levering!! Meget tilfreds med indhold og service!!!!
Lækkert produkt leveret til tiden
Jeg bestilte et lækkert babyhåndklæde og var meget tilfreds med produktet og leveringen. :)
Seriøs webshop med hurtig og venlig behandling!
Jeg har handlet hos Helsemarie et par gange, og begge gange oplevet en super effektiv og venlig behandling. Check it out!!!!!
Simpelthen bare fantastisk!!!!
Helsemarie.dk er den bedste online butik jeg nogensinde har handlet hos med øko-varer til primært kvinder og små børn.
Og så har de en utrolig prof. kundeservice!!!
Jeg handler der igen, det er HELT sikkert!!!
Den bedste service og hurtig til at sende.
Overskriften siger vidst det hele :)
Fornem behandling
Jeg kan varmt anbefale Helsemarie. Havde fået bestilt to varer i forskellige farver. Skyndte mig at maile tilbage til dem, og ved leveringen var min fejl rettet, og min datter fik nu madkasse og drikkedunk i fantastisk kvalitet og ens farver.
Hurtig respons på spørgsmål til ordre
God service og hurtig respons tid samt vare, der ikke var til at finde andetsteds.
Super god ebutik
Jeg har handlet et par gange hos Helsemarie og har hver gang været super godt tilfreds. Det er nemt at bestille på hjemmesidens store lækre udvalg
Kundeservice fungerer upåklageligt. Varerne kommer sikkert, hurtigt og godt frem. Kan kun sige.: prøv det
Efter bogen
Hurtig levering, forventet kvalitet af varen og fair priser
Nemt, rart og endda hyggeligt!
Jeg shoppede rundt på hjemmesiden, og fandt hvad jeg ville have. Alt var med en god produktinfo og nemt at gå til. Jeg købte og betalte og modtog hurtigt. Det gik lige som det skulle. Og så fik jeg endda en sød lille besked og en slikkepind med i pakken ;)
Det er nemt, rart og endda hyggeligt at handle på siden.
Helsemarie leverer gode produkter hurtigt - vi anbefaler firmaet
super service
Bestilte varer om søndagen og fik dem om tirsdagen :o) så dejligt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.