Køber hjemmelavet Hundehalsbånd og liner hos dem. De er ekstrem hjælpsomme og laver lige nøjagtig det man ønsker. Så absolut de største ⭐️ her fra Nordjylland 🥰
Reakcja na opinię
Jeg var ikke helt tilfreds med mine køb, men sikke en service jeg fik! Wow! Derfor 4 stjerner! Absolut velfortjent!
Reakcja na opinię
Super webshop og god service. God beskrivelse at de enkelte produkter. Flot indpakket hundehalsbånd i god kvalitet, og endda med et stykke slik Jeg handler helt sikkert der igen👍
Reakcja na opinię
VELKOMMEN TIL HELLES BETTE BIKS - et univers af en blanding af vintage, refurbish, nyt, gammelt, pudsige og/eller nyttige ting, som alle har til formål at gøre hverdagen lidt sjovere og mere farverig. Vi sætter kærligheden til håndarbejdet højt, så vi kan tilbyde meget andet end du ellers kan få af masseproducerede varer.
Nørreagervej 20A, 6360, Tinglev, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Køber hjemmelavet Hundehalsbånd og liner hos dem.
De er ekstrem hjælpsomme og laver lige nøjagtig det man ønsker.
Så absolut de største ⭐️ her fra Nordjylland 🥰

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Hurtig levering 📦 Så fint pakket ind i silkepapir med en lille overraskelse med og personlig håndskrevet hilsen🌺

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Endnu engang PERFEKTE halsbånd til mine vovser 😍 og de kommer SÅ hurtigt!

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Super webshop og god service.
God beskrivelse at de enkelte produkter.
Flot indpakket hundehalsbånd i god kvalitet, og endda med et stykke slik
Jeg handler helt sikkert der igen👍

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Jeg har længe forgæves været på jagt efter en ekstra lang hunde line som også kunne gøres kortere og som kunne holde til en stor stærk hund og endelig fandt jeg en her. Jeg bestilte den en søndag og kunne allerede hente den om tirsdagen, rigtig god service

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Super godt tilbud,hurtig levering,god kommnikation.

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Lækre varer og super hurtig betjening.
Altid en fornøjelse

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Jeg har endnu engang købt en hundesnor fra Helles Bette Biks, denne gang med refleks og har efterfølgende brugt den i sol, styrtregn og den holder perfekt, jeg kan også se på bilerne der blænder ned i mørket at det er nemt for dem at se at vi er der. Selvom det var en specialbestilling, hvor der skulle bestilles varer hjem, var snoren hurtigere fremme end hvad Helle havde lovet - så der er helt sikkert 5 stjerner herfra, både for den flotte snor og den gode betjening.

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Rigtig fin service og hurtig levering af en specialordrer 👍🏼 tak

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Jeg var ikke helt tilfreds med mine køb, men sikke en service jeg fik!
Wow!
Derfor 4 stjerner! Absolut velfortjent!

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Varen var pakken super godt ind ..så den kom hel frem...selvom det var en skrøbelig vare. Super hurtig afsendelse .tak for hilsnen...en virkelig god oplevelse..jeg kommer stensikkert retur næste gang jeg mangler lidt smukke fund til hjemmet.

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Fantastisk service - og virkelig smukke resultater! Helt klart en anbefaling herfra.

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Virkelig kvalitets udstyr i form af halsbånd, liner og dummyer til min golden hvalp 🩷

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Super firma hvor der hurtigt afdækkes ønsker og muligheder. Virkelig hurtig levering og det lever 100% op til forventningerne om kvalitet og farver. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Meget rimelig pris, hurtig forsendelse, varer der svarede til det forventede

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Er super glad for vores Line til Ulrik smukt håndværk som holder. Kan kun anbefale andre at få lavet en.

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Købte de fineste liner, det er bestemt ikke sidste gang jeg køber her.
Super kvalitet 🤞

Odpowiedź od Helles Bette Biks
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.