Dels var varen jeg kjøpte flere hundre kroner billigere hos Hekta på tur enn konkurrentrne, men leveransen var hva som virkelig imponerte. Jeg bestilte søndag kveld 21.desember og varen ble levert to... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det er først når du må reklamere og benytte deg av kundeservice du finner ut hvordan et firma er. Jeg fikk en vare som ikke var 100% i orden, og fikk testa dette. Først nærmest umiddelbart svar p... Zobacz więcej
Veldig rask levering! Bestilte rundt 13.00 på dagen og fikk allerede 1 time etter beskjed om at pakken var pakket inn og levert på postkontoret. Noen timer senere fikk jeg beskjed om at pakken ville a... Zobacz więcej
Anbefales ikke. Holder ikke det de lover med levering (Bestill NÅ for levering fredag). Når man klager til kundeservice er de fryktelig selvgode og sier de er så flinke så (og dessuten betyr ikke be... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hekta På Tur er nettbutikken for deg som elsker friluftsliv og som elsker å bruke naturen rundt deg. Vi har et bredt utvalg turutstyr som vil bidra til å gjøre din turopplevelse enda bedre!
Dane kontaktowe
Borgeskogen 41c, 3160, Stokke, Norwegia
- kundeservice@hektapatur.no
- hektapatur.no
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Topp logistikk!
Dels var varen jeg kjøpte flere hundre kroner billigere hos Hekta på tur enn konkurrentrne, men leveransen var hva som virkelig imponerte. Jeg bestilte søndag kveld 21.desember og varen ble levert to dager senere!
Lynrask levering
Lynrask levering. Bestilte varen søndag, fikk den tirsdag ettermiddag.
Helt supert!
Virkelig en fin netttbutikk, med gode priser, god oppfølging under sending og en sending som dukket tidlig opp etter bestilling. Slike nettbutikker liker vi ja. Tommel opp for dere !
Beste service, lynrask levering
Beste service, lynraskt levering. Lett å få bytte til riktig størrelse dersom det trengs! Trygg handel på nett.
Veldig rask og god kundeservice når jeg…
Veldig rask og god kundeservice når jeg måtte reklamere på noen sko. Svarte raskt og mottok skoene dagen etter.
Rask levering og fin jakke
Varen min ble levert på under 24 timer. Minus at siden ikke tilbyr størrelseguide, men jeg gikk opp i størrelse, og det ble riktig. Kjempefin lett og isolert jakke som var akkurat det jeg så etter andre steder, men ikke fant. Gleder meg til å bruke den!
Kan anbefalast. Vare som svarer til forventningane
Levering 3-4 dager.
Bestilte La sportiva gtx ultra raptor.
Bra passform i høve størrelse.
Vare som forventa til ein gunstig pris.
Har handlet hos Hektapåtur på Tur tre…
Har handlet hos Hektapåtur på Tur tre ganger.
En vare hadde fått skade under sending. Det var lett å komme i kontakt med kundeservice, god oppfølging, rask levering og jeg er fornøyd med løsningen.
Rask levering
Bestilte to varer søndagskveld, tirsdag ettermiddag var pakken kommet.
Super fornøyd med mine
Super fornøyd med mine
Nye løpesko fra Puma
Har prøvd dem på
Veldig fornøyd
Gleder meg til å teste de ut
Super rask levering
Anbefales
Bestilte 1 vare på kvelden
Bestilte 1 vare på kvelden, den ble sendt før lunsj dagen etter og kom i postboks dagen etter at den ble sendt.
Veldig fornøyd med hele handelen og varen.
Fantastisk rask levering
Fantastisk rask levering. Akkurat av det jeg hadde bestilt. Bestilte varer 31.1.2025. Den 3.2.2025 var den levert i postboksen. Kunne ikke vært bedre. God informasjon på nettsiden var det også.
Superkjapp levering
Bestilte kl 10:10 på formiddagen og kunne hente pakken før kl 16!
ELENDIG kundeservice
ELENDIG kundeservice, har aldri vært borti maken. Kommer ALDRI til å handle her og skal heller aldri anbefale denne butikken til noen. Fy søren altså.
Super rask levering
Super rask levering. Bestilte Non-stop hundesele og lys til sykkel (49,-) som jeg festet på selen. Super kombo. Absolutt og anbefale!
Superrask levering.
Good prices with excellent delivery
Good offers, FREE fast delivery over 1500NOK.
Pathetic rats
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.