Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Bestillingen gikk smertefritt, og varen kom utrolig raskt. God kvalitet og helt som beskrevet. Kommer absolutt til å handle her igjen!
Brekke Sport - Den lokale Sportsbutikken for alle. Brekke Sport i sentrum ble etablert i 1962 av Nils Åge Brekke. Vi elsker sport, og det må man nesten hvis man skal holde på i 60 år! Vi fører merker fra kjente merkevarer med fokus på kvalitet, fag og service. I tillegg til vår nettbutikk har vi 2 fysiske butikker i Arendal, Norge.
Tollbodgaten 6, 4836, Arendal, Norwegia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Umulige å få tak i kundeservice på tlf. Vanskelig , tidskrevende og dyrt når jeg skulle returnere varene som var for små i str .
Meget bra! Har bestilt på nett flere ganger, sist nå en el-sykkel. Varene pakkes og sendes raskt og er levert på 2-3 dager. God informasjon på mail. Godt fornøyd kunde :)
Handler ofte her. Ofte billigst blant konkurrentene, og sender varene med en gang. Virker som en seriøs og profesjonell aktør 👍🏻
Veldig fornøyd med Brekke sport! Logoen på skoen falt av, og Brekke sport løste problemet med to valg, velge nytt par sko eller refusjon av pengene. Dette gikk plettfritt, og jeg var veldig fornøyd.

Odpowiedź od Brekke Sport
Bestilte en jakke, som kom raskt i posten. Denne var dessverre feil i størrelsen pluss at jeg ombestemte meg ift farge. Ringte for å høre hvordan dette skulle føres i returskjema. Null stress, Brekke fikset dette over telefon. Allerede dagen etter fikk jeg hentevarsel fra Posten. Super og rask service.

Odpowiedź od Brekke Sport
Veldig rask levering! Ordrebekreftelsen dukket opp i søppelpost, så sjekk der om den ikke dukker opp i innboksen :)

Odpowiedź od Brekke Sport
Utolig god service! Jeg var litt sent ute med å bestille bursdagsgave til min mann. Bestilte i nettbutikken, og snakket med en veldig hyggelig selger, som sørget for at pakken ble prioritert, slik at jeg rekker å få gaven i tide. Handler helt klart på Brekke Sport igjen, både i nettbutikken og den fyskiske butikken når jeg er i området.

Odpowiedź od Brekke Sport
Kjøpte en fjellrevenbukse til ferien.
Det gikk 4 dager så lå den i postkassen (i nord norge).
Brekke sport er en av få aktører som holder leveringstiden sin og som faktisk klarer å få avgårde bestillingene sine. Veldig bra!

Odpowiedź od Brekke Sport
Dette er en av de solide butikkene på nett. Lave priser, god info, lynrask levering og kvalitets varer. Jeg kommer tilbake. ( Ordrenummer: 140195 )

Odpowiedź od Brekke Sport
Flott butikk. Varene ble kjapt levert.
Handler gjerne her flere ganger.

Odpowiedź od Brekke Sport
Kjøpte elsykkel der. God kunnskap av produkt. God service. Hyggelige butikk medarbeidere

Odpowiedź od Brekke Sport
Rask og god kundeservice på e-post, og rask levering av varer.
Anbefales.

Odpowiedź od Brekke Sport
Mannen hadde ønsket seg en aclima ulltights de hadde på nettsiden, og jeg la på litt andre varer til julegaver. Bestilte 1 nov og de sendte pakken samme dag :-) mottok den 7. nov - men bor avsidesliggende så det er ikke butikkens feil. Varene var trygt og fint pakket inn, alle merkelapper var hele, klærne var fine og rene. Ingenting å klage på! Bestilte med klarna faktura, opplevdes som trygt. Har ikke prøvd å returnere til butikken.

Odpowiedź od Brekke Sport
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.