Fijne verkoper die de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen en te luisteren naar mijn wensen. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon deskundig advies.
Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL
Reakcja na opinię
Uiterst tevereden over onderhoudsbeurt. Volgens schema was de accu aan de beurt om vervangen te worden maar dit heeft men opgeschoven naar volgend jaar omdat de accu nog in goede staat was. Ook het... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij hebben bij Hedin Eindhoven een Mazda CX30 gekocht. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Dion Sol. Hij heeft ons op een zeer prettige manier geholpen zonder opdringen. Afspraken zijn k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had autopech en mijn auto was naar de garage weg gesleept. Ondanks de vakantie periode hebben ze mijn auto toch best snel gerepareerd (binnen 1 week)
Napisane przez firmę
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Europalaan 2, 5623 LJ, Eindhoven, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mijn Espace gebracht voor de APK, maar ter plekke ook een af en toe terugkerende foutmelding genoemd. Het antwoord: "als we toch bezig zijn, kijken we wel even wat we tegen komen". Aan het einde van de dag bleek het een simpele reset van wat sensoren te zijn, was meteen maar gedaan, en met een goedgekeurde auto zonder storingen kon ik weer terug.

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Had a good experience with Hedin Automotive, when I went for my APK appointment. It was pleasant and warm reception and there were no suggestions during the APK check

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Werkzaamheden volgens afspraak. Goede afstemming tijdens werkzaamheden

Kort maar krachtig !
Binnen een half uur een kleine beurt !
Hopelijk is het goed gegaan !

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Uitstekende voorlichting en vriendelijke behandeling door medewerkers van de werkplaatsreceptie.

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Goede service en open en eerlijkheid kosten.
Transparant

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Keurig volgens afspraak en vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Goede en snelle service
Een opmerking. Ze moeten wel alle instellingen van de auto laten zo als die was. Dus lampen en ventilatie en stoel weer op de instellingen van de klant terugzetten

Onderhoud en APK gedaan. Nodige reparaties gemeld incl begroting

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Het is even wennen na heel wat jaren elders naar een andere garage. Ze beloofden 25% korting bij mijn eerste bezoek. Deze werd ook keurig verrekend. Vind het minder prettig dat ik niet even in de garage kan kijken als ze met mijn auto bezig zijn. Maarja tijden veranderen.

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Van alle dealerbedrijven voor nieuwe en gebruikte auto's die ik heb bezocht, is dit er zeker één van de beste.
Ik heb al zoveel auto's gezien die er op de foto prachtig uitzagen, maar in het echt een beetje treurig waren — met stof, een spinnenweb op de spiegel en banden die smeken om een pomp! En dat zelfs bij dealers, terwijl een proefrit al afgesproken was...
Als u op zoek bent naar een gebruikte auto, moet u Hedin Automotive Eindhoven absoluut bezoeken!
Goede keuze aan auto's, schoon en goed onderhouden, en in de showroom is er genoeg ruimte om niet alleen rustig rond te kijken, maar ook om snel een proefrit te maken — zelfs als u bent vergeten een afspraak te maken, zoals ik mijn paraplu vergeet als het regent.
Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het personeel.
Verkoper William was professioneel en vriendelijk. Ik kon de auto's die mij interesseerden bekijken en testen, en kreeg daarbij voldoende aandacht en nuttig advies.
Hoewel ik mijn definitieve keuze nog niet heb gemaakt, weet ik nu al dat ik hier graag terugkom — voor goed advies van William of gewoon om de dag wat mooier te maken.
Sergiy

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Fantastisch autobedrijf, met de meest prettige werkplaats afdeling die ik zolang als ik auto rijd (en dat is al heel lang) ooit heb meegemaakt. Altijd vriendelijk, behulpzaam en als het mogelijk is word ik over het algemeen altijd meteen geholpen. Niets dan lof over Hedin Automotive Renault Eindhoven.

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
De afspraak was zeer snel
Gemaakt en de mensen waren zeer beleefd en professioneel

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Ik ben langs geeeest omdat mijn ruitenwissers strepen trokken.
Werd meteen geholpen ondanks de drukte.
Super blij met de goede service van Hedin Renault Europalaan