Fijne verkoper die de tijd nam om alles rustig en duidelijk uit te leggen en te luisteren naar mijn wensen. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon deskundig advies.
Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL
Reakcja na opinię
Uiterst tevereden over onderhoudsbeurt. Volgens schema was de accu aan de beurt om vervangen te worden maar dit heeft men opgeschoven naar volgend jaar omdat de accu nog in goede staat was. Ook het... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij hebben bij Hedin Eindhoven een Mazda CX30 gekocht. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Dion Sol. Hij heeft ons op een zeer prettige manier geholpen zonder opdringen. Afspraken zijn k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had autopech en mijn auto was naar de garage weg gesleept. Ondanks de vakantie periode hebben ze mijn auto toch best snel gerepareerd (binnen 1 week)
Napisane przez firmę
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Europalaan 2, 5623 LJ, Eindhoven, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Onze klacht met betrekking tot de tweedehands Renault is goed afgehandeld. Dank daarvoor!

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
De informatie is helder en medewerkers, wie je ook treft als klant, zijn altijd behulpzaam en servicegericht.

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Goed meegedacht. Rust en aandacht. Goed advies. Zelfs de auto van mijn vader een was beurt gegeven. Dank Carlo en collega’s

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Het viel me tegen dat ik pas een maand na mijn afspraak kon komen voor een inspuitsysteem te laten controleren. En dat ik dus een maand lang geen lange ritten kon rijden. Mijn auto stond ook nog 3 dagen in de werkplaats vanwege het niet in voorraad hebben van onderdelen. Hadden deze onderdelen al niet eerder besteld kunnen worden tijdens de melding ?

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Correcte informatie gehad, tijdafspraak klopte,netjes afgehandeld

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Uiterst vriendelijke ontvangst bij de receptie, op woensdag 22 oktober 2025 's morgens om 08:00 uur.
Duidelijke informatie wat er ging gebeuren.
Opvang in de showroom, met gratis koffie.
Na de opgegeven "APK-keuringstijd" kon ik de auto weer meenemen.
Chapeau !!!

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Het bedrijf is vriendelijk, de reparatie is goed uitgevoerd.
Wat beter kan is de doorlooptijd. Ik heb mijn auto 3,5 week moeten missen omdat er na een keuring uitkwam dat de ketting versleten was en deze pas over 3.5 week kon worden ingepland
Dat is echt niet te doen. Ik kon niet normaal naar mijn werk. Heb overal auto's moeten lenen/ huren.

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Goed geholpen. Ik had aangegeven de auto vroeg in de middag te kunnen ophalen en dit was geen probleem.

Odpowiedź od Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Correcte behandeling door vriendelijke baliemedewerker. Ook vragen werden goed beantwoord.