Vanaf het maken van de afspraak netjes en helder geholpen, hetzelfde op de afspraak dag, inname van de sleutels en goed afgesproken bij welk bedrag wat de afspraak zou overschrijden te bellen. Uite... Zobacz więcej
Lokalizacja
Zmień lokalizacjęGedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL Amsterdam, Noord-Holland, NL
Zobacz, co mówią recenzenci
Afgekeurd op remcylinder zou na tel. Lekken. Bleek vast te zitten. Zelf draaien wiel met krik gecontroleerd liep soepel. Naar andere garage voor APK gewoon goedgekeurd. Zou me anders 370 euro kosten.... Zobacz więcej
Ik wist dat het een kleine beurt betrof en dat ik er op kon wachten onder het genot van een paar kopjes koffie. De kosten en arbeidstijd waren van te voren (onder voorbehoud van onvoorziene zaken) met... Zobacz więcej
Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de wachtruimte is prettig. Het contact is professioneel wat ik ook prettig vind.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam
Napisane przez firmę
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Dane kontaktowe
Gedempt Hamerkanaal 43, 1021 KL, Amsterdam, Noord-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vriendelijk en duidelijk
Vriendelijk en duidelijk. En tja, en het kost natuurlijk altijd geld.

Spoedklus
Spoedklus, binnen uur gefixt, op provicorische manier maar kostte nu €40,- ipv €400,-. We gaan zien hoe lang het houdt maar voor nu tevreden. Klantenservice adviseerde kangs te rijden ipv afspraak te maken, de eerste afspraak zou pas een maand later kunnen
Ik had een afspraak op 7 februari om…
Ik had een afspraak op 7 februari om 08.00 uur. Die was ook door Hedin bevestigd, maar bij aankomst bij de garage stond mijn afspraak niet bij Hedin in de planning. Helemaal voor niks om half 7 opgestaan. Ik had flink de pest in!

Vriendelijke en duidelijk
Vriendelijke mensen achter de balie en duidelijke afspraken.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam
de service bij de opel -dealer was oke…
de service bij de opel -dealer was oke de opgaven over de onderhouds beurt was zoals besproken en er is
over de kosten nog een keer opgebeld ik ben tevrede.
prima gedaan.

Goede occasion dealer
Ik mocht last minute proefrijden in een Opel Astra. Dat heeft de dealer slim aangepakt, want ik had de auto dezelfde avond gekocht. Hij gaf alleen niet de imperfecties van de auto aan. Ik heb hem als occasion gekocht en ik zie nu een paar krassen die ik voor de aankoop niet zag. Ik heb voor de €500,- service pakket gekozen op advies van de dealer. Ik heb alleen nog niet de meerwaarde van het pakket gezien. Wel top dat de auto thuis werd gebracht en dat er nieuwe matten bij de auto zaten. Ook waren de bonbons erg lekker. Na de aankoop moest ik wel wat informatie vragen, zoals hoe lang het nog duurde voor de levering van de auto en waarom zij een week nodig hadden om de auto klaar te maken (wat voor beurt ze de auto gaven tijdens de APK). Verder ben ik zeer tevreden over mijn aankoop bij Automotive!

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam
De autobeurt is prima afgehandeld.
De autobeurt is prima afgehandeld.
Maar er was ook een foutcode opgetreden 2 dagen voor de afspraak hiervoor belde we de ANWB maar die kon niks vinden. We hadden een foto van de foutmelding gemaakt. Daarna heeft de ANWB de computer gereset. Zodat de monteur ondanks de foto van de code de melding niet uit kon lezen??? Dit geeft een dubbel gevoel de auto is op zich goed gemaakt. Maar toch rij je er niet prettig mee daar ieder moment de melding weer terug kan komen. Het was een sensorfout tussen het gaspedaal en de motor. En toch kan niemand het vinden hoe dan?
Erg behulpzaam bij het maken van een…
Erg behulpzaam bij het maken van een afspraak, behulpzaam en vriendelijke mensen en snelle en goede service!

Heel vriendelijke behandeling!
Heel vriendelijke behandeling!
Duidelijke antwoorden en korrekte afwerking van de afspraken!

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam
Prima service en vriendelijk personeel

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam
Correct snel en goed afgehandeld

kijk eens onder 'de motorkap'
Ik weet niet of 'schoonmaken voor aflevering' door werkplaats wordt gedaan maar zij vergeten de ruimte onder de 'motorkap' . Erg smerig en niet schoongemaakt.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Amsterdam
Ik vind de prijzen buiten proportioneel…
Ik vind de prijzen buiten proportioneel en n reden de auto niet in onderhoud te geven bij de dealer. Merkbeurt bij concurrent is de helft.

Snel en efficient gehulpen
Snel en efficient gehulpen.
Goede en vriendelijke communicatie, en geduldige medewerkers.

Perfect opgelost
Crossland trok na enige tijd helaas weer naar rechts. Wederom perfect opgelost door Barrie.

Doświadczenie Trustpilot