Vriendelijke mensen en snelle service. Handig om zelf een afspraak in te plannen. Kon alleen niet heel snel terecht en contactgegevens klopte nog steeds niet in het systeem van Hedin (hier al eerder p... Zobacz więcej
Helderseweg 52, 1817 BB Alkmaar, Noord-Holland, NL
Reakcja na opinię
Als altijd goed en snel geholpen! Goede terugkoppeling over extra werkzaamheden, maar toch op dezelfde dag alles klaar. Dit is een heel oud review! Inmiddels Opel verkocht omdat Hedin van de ene... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eerdere afspraak verzet en hierna de service beurt op een andere dat laten uitvoeren. Boardcomputer niet geristed. Voorheen werd de wagen door de wasstraat gehaald , dit keer niet Bij d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al bijna 25 jaar ben ik een tevreden Opel rijder en even zoveel jaar een tevreden klant van de Opel dealer. Het begon bij Motam, later bij Stern, Havik en nu Hedin. Na 3 Corsa's en een Agila, was mijn... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Helderseweg 52, 1817 BB, Alkmaar, Noord-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vriendelijk en behulpzaam personeel, dat vind ik heel prettig. 5 sterren zeggen genoeg. Ga zo door. 👍🏼
kortweg Alles was uuitstekend en exact volgens de AFSPRAKEN.
De benodigde onderhoudsbeurt uitgevoerd, de extra aandachtspunten in overleg uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd weer gereed!

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Alkmaar
De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en leveren een goed eindproduct.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Alkmaar
Prima geholen en de afspraken nagekomen eind afrekening was lager dan begroot was (TOP)
Omdat het systeem van de auto aangaf dat de bandenspanning te laag was, heeft de monteur dit weer in orde gebracht. prima service.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Alkmaar
Reparatie is prima volgens afspraak verlopen. Gezien de behoorlijke kosten die hieraan verbonden waren, netjes vooraf gebeld. Klein minpuntje was dat het tankje van de ruitenwisser helemaal leeg was, oftewel vergeten te vullen na de reparatie

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Alkmaar
Eerste bezoek aan Hedin werkplaats Alkmaar, na jaren lang Hedin Hoorn bezocht te hebben!.
Had een kleine uitleg verwacht hoe Hedin Alkmaar werkt of waar en met wie ik te maken heb/krijg.
Ik was voor nieuwe stabilisatorstangen. Daarna ben ik een week op vakantie gegaan en bij thuiskomst attendeerde mijn buurman mij dat er nattigheid onder de auto ligt. Het lekt dus ergens. Hij vond druppels aan de onderzijde. Jammer dat dit tijdens de reparatie niet is opgemerkt. Nu moet ik opnieuw een afspraak maken. voor reparatie.
Goede service medewerker om probleem op te lossen

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Alkmaar
Moest 3 keer terugkomen om 1 autosleutel gerepareerd te krijgen. Alhoewel ik een afspraak had zat ik in alle gevallen een uur of meer te wachten voor iets wat in het verleden in minder dan een half uur geregeld was. Hedin Almaar heeft een overvol parkeerterrein en een parkeerplaats vinden was iedere keer weer een uitdaging. Heb mijn ongenoegen bij de 2e en de 3e keer naar voren gebracht maar kreeg niet de indruk dat iemand het de moeite vond om er serieus naar te luisteren.

Odpowiedź od Opel-dealer Hedin Automotive - Alkmaar
Correct contact met de klantenbalie en juiste voorspelling van de kosten.
Ze nemen de tijd voor potentiële kopers/klanten. Een goede uitleg van de auto en alles wat erbij komt. Al met al een uitstekende service!