HearPlanetRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Geweldige service bij vervanging van kapot toestel. Heel snel en uitermate vriendelijk geholpen. Zelfs later toen bleek e.e.a. nog steeds niet te werken, zijn er opnieuw handsets gestuurd. Dit heb... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

eerst heel prettig contact met Brian en telefoon gekocht. Later met vrouwelijke collega gebeld om info op 1 punt. Zij kon me niet helpen (behalve algemene regels toepassen (die dus ook in de han... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

2 verschillende artikelen gekocht, waarbij ik bij de eerste hulp nodig had. Mailtje gestuurd en werd snel door hen gebeld. Het probleem samen doorgenomen en heel rap een nieuw toestel gekregen. Het... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Zeer correct en behulpzaam aan de telefoon. Diverse keren hen gebeld en geen moeite was teveel voor hen, Ze bleven altijd vriendelijk en nemen ook echt de tijd om het uit te zoeken voor hun klanten. E... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV
  2. Sklep z bateriami
  3. Sklep z telefonami komórkowymi
  4. Sklep z aparatami słuchowymi

Napisane przez firmę

HearPlanet.nl is een gespecialiseerde webshop die zich met name richt op elektronica voor senioren, mensen met een verminderd gehoor en zicht en mensen met dementie. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse soorten telefoons, wekkers, hoofdtelefoons, kinbeugels en soundbars, die speciaal zijn ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Of het nu gaat om het verbeteren van de communicatie, het verhogen van de veiligheid of het bieden van entertainment, bij HearPlanet.nl vind je altijd de juiste oplossing. Daarnaast bieden wij een breed scala aan gehoorbescherming, onderhoudsproducten voor hoortoestellen en batterijen, zodat je hoortoestellen in optimale conditie blijven. Bij HearPlanet.nl streven we ernaar om elektronica niet alleen eenvoudiger, maar ook aantrekkelijker te maken door innovatieve en toegankelijke producten aan te bieden. Naast het gemak van online shoppen, kun je bij HearPlanet altijd terecht voor advies en productinformatie. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte producten die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. HearPlanet.nl, jouw partner in gebruiksvriendelijke elektronica.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Advies en kwaliteit

Het advies wat me telefonisch gegeven is was erg waardevol in de keuze die ik uiteindelijk genomen heb. De producten waren er snel en alles werkte perfect

29 stycznia 2025

Zeer tevreden

Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Meer verlang ik niet.

29 stycznia 2025

Hoi Dany,

Bedankt voor de fijne review. Simpel en krachtig—precies zoals we het graag zien. We beloven niks wat we niet waar kunnen maken, en het is fijn om te horen dat dat precies is wat je hebt ervaren.

We hopen je in de toekomst graag terug te zien!

Oceniono na 5 z 5

Telefoon voor een prima prijs snel…

Telefoon voor een prima prijs snel geleverd. Helaas heeft mijn moeder hem nauwelijks kunnen gebruiken. Telefoon teruggestuurd en binnen twee dagen geld weer op de rekening.

28 stycznia 2025
Opinia niezależna

Hoi Maditim,

Bedankt voor je review! Jammer dat de telefoon niet helemaal geschikt was voor je moeder, maar fijn dat het retourproces soepel verliep en je snel je geld terug had.

Mocht je nog op zoek zijn naar een alternatief, laat het ons gerust weten! We denken graag met je mee.

Hoi Coen,

Top om te horen dat alles vlot en goed verpakt is aangekomen! 🎁 We pakken niet alleen onze producten goed in, maar ook onze service. 😉 Dankjewel voor je review, we waarderen het enorm!

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, je weet ons te vinden. We helpen je met plezier verder!

Prima product

Prima product, snelle levering

29 grudnia 2024

Hoi Rudi,

Dankjewel voor je review! Kort maar krachtig—en precies wat we willen horen. 😊 Fijn dat je tevreden bent met het product en dat de levering lekker vlot ging.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, je weet ons te vinden. We helpen je met alle plezier verder!

Oceniono na 3 z 5

tiestel bleek een paaar defectene…

tiestel bleek een paaar defectene vertonen,terug gestuurd

27 grudnia 2024

Hoi Andre,

We vinden het vervelend dat het toestel niet helemaal in orde was, dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten.

Gelukkig heb je het teruggestuurd, zodat we dit voor je kunnen oplossen. We willen dat alles gewoon werkt zoals het hoort, dus we zorgen dat dit goed komt.

Als je in de tussentijd nog iets wilt vragen of bespreken, laat het gerust weten. We staan voor je klaar!

Groetjes,

Oceniono na 5 z 5

Wat een fijn bedrijf is dit!

Wat een fijn bedrijf is dit: vooraf goed en eerlijk advies, keurige verzending, en helaas omdat de functionaliteit toch bij dit type telefoon te moeilijk was, mocht de telefoon ook na ruimere tijd terug. (Doos en inpak materiaal goed bewaren!) Wat een verademing, prima service! Nogmaals dank!

4 grudnia 2024
Opinia niezależna

Hoi Frederique,

Wat een prachtige review, heel erg bedankt! Het doet ons goed om te horen dat je onze service en advies als prettig hebt ervaren, ook al bleek de telefoon uiteindelijk niet helemaal passend voor je wensen. We begrijpen dat het soms een zoektocht kan zijn, en daarom zijn we blij dat we je met het retourneren ook goed hebben kunnen helpen.

Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben of gewoon wat advies willen, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je mooie woorden en veel succes met je zoektocht naar de perfecte oplossing!

Hoi Bertus,

Bedankt voor je review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat het snel bij je werd bezorgd. Goed verlicht en goed geregeld, precies waar we naar streven!

Snel, goed verpakt, duidelijk

Bestelling werd snel en goed verpakt afgeleverd. Duidelijke instructies voor de installatie. Werkt allemaal zoals verwacht.

Odpowiedź od HearPlanet

Wat een fijne review 😊 Snel, goed verpakt en duidelijk—dat zijn precies de drie dingen waar we altijd op mikken. Super om te horen dat de installatie soepel verliep en dat alles werkt zoals verwacht. Dat is waar we het voor doen!

Bedankt voor het invullen!

Doelgericht goed

Kwaliteit en doelgericht

Hoi Peter,

Bedankt voor je top review! “Kwaliteit en doelgericht”—dat is precies waar we voor gaan, en het is geweldig om te horen dat jij dit zo hebt ervaren. 🎯😊 We blijven ons inzetten om die kwaliteit keer op keer te leveren!

Mocht je nog iets nodig hebben of vragen hebben, je weet ons te vinden. We helpen je met plezier verder!

Fijn bedrijf en behulpzaam

Telefoon met grote toetsen en geluidversterking gekocht voor slechtziende en slechthorende moeder van 95. Ze kan nu weer zelfstandig iemand bellen ivm grote toetsen. Ook de geluidversterking in de hoorn, deze kun je vastzetten, werkt perfect.

Hoi Eddy,

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Het doet ons goed om te horen dat de telefoon met grote toetsen en geluidsversterking zo goed werkt voor je moeder.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej