Vandaag na een vrij lange levertijd mijn boxspring ontvangen en het was het wachten waard hoor! Het was snel en netjes geïnstalleerd door 2 vriendelijke heren van HBeds en na uitleg over onderhoud van... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een zeer klantgerichte zaak met duidelijke communicatie. Ook voor Belgische klanten. Netjes geleverd en geplaatst volgens afspraak en zeer vriendelijk. Zijn ook concurrentieel in hun prijs en hebben d... Zobacz więcej
De mannen van HB Beds, hebben een prachtig bed in elkaar gezet. Ook een fijne uitleg net voordat ze vertrokken en niet te beroerd om het bed nog even samen met mij een paar cm te verplaatsen. Heel fij... Zobacz więcej
Verrasende winkel in het centrum van Gouda. Ontzettend goed geholpen met een eerlijke mening van verkoper. Heel fijn dat bij levering het bed in elkaar is gezet, top service.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
HBeds is al sinds 1983 dé expert op het gebied van boxsprings, matrassen en beddengoed. Met decennialange ervaring combineren we vakmanschap, persoonlijk advies en hoogwaardige producten voor een optimale nachtrust. In onze winkel en via onze webshop helpen we dagelijks klanten aan een bed dat écht bij hen past – van maatwerk boxsprings tot hotelkwaliteit textiel. Bij HBeds staan service, betrouwbaarheid en slaapcomfort centraal. Ervaar het verschil van een bed dat met zorg is samengesteld – sinds 1983.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed advies
Goed advies, snelle levering, vlekkeloze bezorging, montage en instructie
Prettige mannen en prima bedopbouw
Prettige mannen en prima bedopbouw. Duidelijke uitleg. Hard gewerkt met een glimlach. Top!
Prettige en vakkundige medewerkers
Prettige en vakkundige medewerkers! Goede kwaliteit en prettige communicatie. Erg tevreden met de kwaliteit van de geleverde bedden.
Er waren wat problemen met de…
Er waren wat problemen met de levertermijn en de trage communicatie. Maar uiteindelijk is alles goed opgelost. Ben zeer tevreden met het hoofdkussen van Auping en de service.
Maandag een topper besteld en…
Maandag een topper besteld en afgesproken om op vrijdag te leveren dus donderdag even gebeld met Ron of het nog volgens plan geleverd wordt ,ja vrijdag middag maar donderdag rond half zes belt Ron en vraagt of het over een half uurtje uitkomt want ik heb jullie topper al bij me en kom langs Den Bosch .Helemaal prima en rond zes uur kwam een zeer vriendelijke man de topper brengen met uitleg .Nu eerste nacht er heerlijk op geslapen. Van ons een dikke tien voor service . Ron bedankt .
Prettige ervaring in de winkel bij de…
Prettige ervaring in de winkel bij de aankoop van een nieuw matras. Aflevering prima binnen de afgesproken tijd door zeer vriendelijke medewerkers.
Speciaal hoofdbord
Ik was opzoek naar een bed met opbergruimte en een laag hoofdbord. Ik ben hier erg goed geadviseerd en kon het bed op maat laten maken, erg blij mee!
Al 30 jaar ben ik klant bij HBeds…
Al 30 jaar ben ik klant bij HBeds (Huier) en zeer tevreden over hun advies en service. Afgelopen week is een nieuw Aupingbed bij ons geleverd. Op tijd en vakkundig werd het bed gemonteerd en het afval van de verpakking opgeruimd en meegenomen. De monteurs waren zeer vriendelijk. Hbeds wederom hartelijk dank en veel succes in jullie mooie nieuwe winkel!
De levering was precies op tijd en voor…
De levering was precies op tijd en voor de juiste prijs en prima in elkaar gezet door vakkundige monteurs,heel blij met de H bedden zaak,prima contact ook via Brandon
Goede prijs en top service
Bed begin december 2025 met Black Friday korting besteld en vandaag netjes afgeleverd.
Ter plaatse door de vriendelijke monteurs van Huijer Beds gemonteerd. Heel erg blij mee!
Aanrader!!
In de winkel werden we goed geholpen. Brandon luisterde goed naar ons en we hebben een mooi bed van Auping kunnen samenstellen, helemaal naar onze smaak en wensen. Daarnaast is er ook goed gekeken naar onze lichamen. In de winkel werd met een apparaat van Auping gemeten welk matras en welke hoofdkussens voor ons het best passend zijn. In de winkel mochten we dit al even uitproberen en we waren direct al verkocht. Na de aankoop moesten we helaas nog een poos wachten tot de levering en dat viel niet mee, haha. We konden eigenlijk niet wachten! Vandaag is dan alles geleverd en kunnen we eindelijk gaan genieten en beter slapen.
De levering was ook keurig. Alles is netjes neergezet door Rob en Thimo en verpakkingsmateriaal is weer meegenomen, zo ook ons oude matras. Ook kregen we een duidelijke uitleg van Thimo.
Het contact met zowel Brandon als Thimo voelde goed. Een open houding, eerlijk en serieus maar ook gezellig.
Wij zouden en gaan zeker Huijer beds aanraden!
Geen slapeloze nachten
3 jaar geleden kochten wij een boxspring van Caresse bij Hbeds. Die heerlijk slaapt. Wij zijn door Thimo goed geadviseerd en werden zelfs tot na sluitingstijd keurig geholpen. Ook de montage bij ons thuis, ook uitgevoerd door Thimo en zijn collega, was volledig volgens afspraak en werd met
grote zorgvuldigheid gedaan. Ruim na de garantieperiode begonnen de dimbare bedlampjes te flikkeren. Na contact te hebben opgenomen met Thimo heeft hij nieuwe lampjes besteld en is opnieuw naar Amersfoort gekomen om ze kosteloos te vervangen!! Van de sale tot de aftersale perfect en vakkundig geholpen! Raad hem en Hbeds bij u aan. Hiervan iedergeval geen slapeloze nachten 😃
Ons nieuwe boxspring
Wij ,hebben ons M line boxspring met volle tevredenheid bij Hbeds gekocht.
Na eerst goed georiënteerd bij andere zaken.
Wij werden vakkundig geholpen bij de aankoop,en het installeren ook zo.Hele keurige vriendelijke jonge mannen…..En wel zo fijn in je eigen woonplaats.
Heel klantvriendelijk
Heel klantvriendelijk. Snelle reacties op vragen, ook in de avond en het weekend!
Kundig personeel met top service
Hbeds is een aanrader! Kundige en vriendelijke verkopers en een top service bij levering. Dit hadden wij ons niet beter kunnen wensen!
Topspul tegen de scherpste prijs met…
Topspul tegen de scherpste prijs met prima service
Net mijn bed geleverd door Rob en…
Net mijn bed geleverd door Rob en thimo, het ging super snel en super netjes. Woon twee hoog zonder lift en hoe snel ze binnen waren zo snel waren ze weer weg bizar!
Nu lekker genieten van het prachtige bed.
Bedankt heren !
Scherpe prijs en goede service
Mijn nieuwe boxspring tegen een heel scherpe prijs gekocht en nu slaap ik zó goed... had ik veel eerder moeten doen! Vriendelijke en snelle klantenservice. Door drukte duurde de levering een aantal weken langer. Maar eenmaal onderweg werd ik goed op de hoogte gehouden en werd alles snel en netjes bij mij thuis gemonteerd. Heel blij met de service en mijn nieuwe bed, dank!
Absoluut een aanrader!!
Vriendelijke medewerkers die je goed helpen. Ze nemen de tijd ervoor! Goede kwaliteit bedden voor een degelijke prijs!! Bed werd gebracht en op z’n plek gezet! Keurig gedaan, erg tevreden!! Bedankt Thimo, nogmaals erg tevreden!
Goed advies fantastische nachtrust
5,5 jaar geleden een fantastische boxpring + topper gekocht bij jullie. De topper was toe aan vervanging en we zijn bij jullie terug gekomen in de nieuwe winkel. Een fijn en eerlijk advies gekregen over de mogelijkheden. Vandaag, 3 weken later is de topper bezorgd. Kan niet wachten om weer goed te slapen. Service en vriendelijkheid zijn super en ik raad Huijer Beds dan ook absoluut aan! En sla vooral een bezokje aan de prachtige winkel in Gouda niet over!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.