Harmony verzekeringen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede begeleiding bij de Amac ede hoe alles gemeld moet worden. Reparatie verloopt was goed te volgen. En wij zijn blij 😀 met de nieuwe iPad. Alles vlot afgerond. Hier voor onze dank. Vriende... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super goede ervaring. Mijn telefoon was kapot gevallen en via my harmony netjes laten repareren bij amac. Wel 1,5 week moeten wachten maar dat maakt niet zo heel veel uit. Ik ben heel blij dat mijn te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een super snelle afhandeling van de schade. Dit door toedoen van oa Ricardo Deleu!!! Deze persoon begreep mijn situatie en heeft er alles aan gedaan om de schade heel snel af te handelen. Mede door CP... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Elektronika i technologia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 166

Napisz recenzję

Was zo geregeld

Was zo geregeld. Mijn geld netjes terug ontvangen.

11 września 2025

Beste Ina,

Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles snel is geregeld.
Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

3 września 2025

Beste Chantal,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag staan we ook in de toekomst weer voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

De behandeling en reparatie was vrij snel gebeurt

De behandeling en reparatie was vrij snel gebeurd. ik hoefde mijn telefoon niet hoeven te missen en dat vond ik fijn. Echt een goede servies.

11 września 2025

Betse klant,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat de behandeling en reparatie vlot zijn verlopen. We waarderen uw compliment over onze service en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Goed bereikbaar.

Goed bereikbaar.
Kreeg wat ik nodig had

13 sierpnia 2025

Beste Nol,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en kreeg wat u nodig had. We staan graag weer voor u klaar.

Oceniono na 4 z 5

makkelijk zelf schade aan te geven en…

makkelijk zelf schade aan te geven en snel reactie op de claim.
alles netjes en snel afgehandeld

2 sierpnia 2025

Beste Nico,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Goed om te horen dat het indienen van de schade eenvoudig was en dat de afhandeling snel en netjes is verlopen.

Netjes en snel afgehandeld

Netjes en snel afgehandeld

3 września 2025

Beste Mirella,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Perfect geregeld!

Door stomme pech beschadiging opgelopen aan het scherm van mijn gloednieuwe IPhone! Na melding van de schade zeer snel geholpen met de reparatie via Apple! Perfect geregeld via Harmony!

10 lipca 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Goede en snelle reparatie

9 lipca 2025

Beste Pauline,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat de reparatie snel en naar tevredenheid is uitgevoerd.

Klantvriendelijk!

Contact gehad via de mail ivm opgelopen schade aan mijn horloge veroorzaakt door een ongeluk. Er werd goed en klantgericht geanticipeerd op mijn vraag.
Ik kan niet anders zeggen dan dat deze verzekeringsmaatschappij, in mijn perceptie, een fijne organisatie is!!!

18 lipca 2025

Beste Patrice,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve terugkoppeling. Het doet ons goed te vernemen dat onze communicatie aansloot bij uw situatie en als klantvriendelijk werd ervaren. Uw waardering voor onze dienstverlening doet ons goed. We blijven ons inzetten om onze klanten op deze manier van dienst te zijn.

Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring is dat altijd goed wordt…

Mijn ervaring is dat het altijd goed wordt geregeld

12 sierpnia 2025

Beste Marcel,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en positieve ervaring. We doen ons best om onze service altijd goed te verzorgen en waarderen het dat u dit opmerkt.

Oceniono na 4 z 5

Goede service en houd zich goed aan de…

Goede service en houd zich goed aan de afspraak en vriendelijke meneer
Snelle service

18 czerwca 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat onze service, het nakomen van afspraken en de vriendelijke benadering naar wens waren. We streven ernaar onze klanten altijd snel en goed te helpen.

Oceniono na 5 z 5

Er werd goed geluisterd naar me

Er werd goed geluisterd naar me, en kwamen snel met oplossing

15 sierpnia 2025

Beste Dogan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat er goed naar u is geluisterd en dat we snel een passende oplossing hebben kunnen bieden.

Fijne verzekering

Fijne verzekering, mijn iWatch was kapot en kon eenvoudig online een formulier invullen en horloge inleveren bij Amac. Goede communicatie tussendoor wat de status was en snelle oplossing voor probleem. Ik raad Harmony aan

14 sierpnia 2025

Beste Joelle,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de verzekering en de snelle, duidelijke afhandeling van uw claim via Amac. We waarderen uw aanbeveling en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Snel afgehandeld dus zeer tevreden!

18 sierpnia 2025

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling.

Oceniono na 5 z 5

Snel en correct afhandelen van de…

Snel en correct afhandelen van de klacht.

27 sierpnia 2025

Beste Debby,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat de klacht snel en correct is afgehandeld. We stellen uw waardering zeer op prijs.

Oceniono na 5 z 5

Van mijn Apple watch was het glas van…

Van mijn Apple watch was het glas van gebroken binnen 72 uur had ik al een nieuwe binnen via Amac Nijmegen.

5 sierpnia 2025

Beste Miranda,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat u zo snel en goed geholpen bent bij het vervangen van uw Apple Watch via Amac Nijmegen. We waarderen uw positieve terugkoppeling.

Oceniono na 5 z 5

accuraat en snel deze afhandeling van…

accuraat en snel deze afhandeling van mijn bij BCC gekochte wasmachine en door HArmony overgenomen verzekering ervan,

11 lipca 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de afhandeling van uw wasmachine en de bijbehorende verzekering via Harmony naar tevredenheid en vlot is verlopen. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

goed geholpen

27 sierpnia 2025

Beste Fong,

Oceniono na 5 z 5

Vanaf begin tot einde goed afgehandeld

4 września 2025

Beste Ramdharie,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles van begin tot eind goed is verlopen. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej