Door menopauze ben ik flink aangekomen, toen werd erg moeilijk om überhaupt een gram af te vallen. Ik ben zeer sportief, hardlopen, krachttraining, wandelen en yoga zijn mijn wekelijks routine. Maar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Geen track&trace ontvangen! Pakket werd onbemand achtergelaten voor de deur met temperatuur van 26 graden. De bezorger had even kunnen bellen of in ieder geval het pakket bij de buren of achter de c... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bezig aan dag 3 en tot nu toe positief. De sapjes wisselen tussen lekker, neutraal en snel doordrinken maar goed gekoeld zijn ze allemaal goed te doen. Tot nu toe weinig bijverschijnselen zoals hoofdp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gisteren heb ik mijn 7 daagse sap kuur afgerond. Ik ben begonnen met deze kuur omdat ik graag mijn lichaam een reset wilde geven en een paar kg kwijt is altijd fijn. De afgelopen weken/maanden w... Zobacz więcej
HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.
Visseringweg 23 - F, 1112 AS, Diemen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ik heb afgelopen week de 3 dagen detox sapjeskuur gedaan. Heb geen honger gehad en de sapjes smaakten redelijk. Na de 3 dagen was ik bijna 4kg kwijt; nu ik weer een week normaal gegeten heb is dat nog 3kg. Het mooiste was dat ik deze kuur tijdens mijn menstruatie heb gedaan, normaliter heb ik veel last van buikkrampen, maar nu helemaal nergens last van, dat is uniek voor mij!

Odpowiedź od HappyJuicy
Snelle levering en makkelijk te volgen. Tevreden ook met de kwaliteit van de sappen 👌

Geen track&trace ontvangen!
Pakket werd onbemand achtergelaten voor de deur met temperatuur van 26 graden. De bezorger had even kunnen bellen of in ieder geval het pakket bij de buren of achter de container of in de bak (papierbak) kunnen leggen uit het zicht. Het had gestolen kunnen worden. Nooit eerder een pakket via Trunkrs pakketdienst ontvangen. Eerste keer besteld bij happyjuicy voor mij een reden om nooit meer wat te bestellen.

Odpowiedź od HappyJuicy
Ik doe de sapkuur samen met mijn man. We hebben er nu 3 dagen op zitten. De bestelling en levering van de sapjes gingen vlot, volgens afspraak.
Mijn man had erg last van duizeligheid. Ikzelf kreeg direct flinke maagpijn, braken en diarree van het sapje groene genezing. We hebben ons van tevoren ingelezen, zijn zelf helemaal gezond en weten dat ieder lichaam anders reageert, maar ergens vraag je je dan toch af of je door moet gaan en of je in bepaalde omstandigheden bijvoorbeeld elektrolyten moet aanvullen. Wat meer informatie daarover was toch gewenst.
Wij hadden gehoopt dat de fruitsmaak wat meer de boventoon zou voeren. Om deze reden is deze sapkuur voor ons niet voor herhaling vatbaar, we snappen dat dit persoonlijke voorkeur is en dat is niet te nadele van Happyjuicy.
Aanvulling: bedankt voor de reactie Happyjuicy! Ik eet volledig plantaardig dus de 'overgang' naar het consumeren van alleen sapjes lijkt me mee te vallen. De sapkuur is inmiddels al ten einde. Ik heb het betreffende sapje, waar er meer van in de kuur zaten, niet meer durven drinken en die dus de resterende dagen geskipt. Desondanks was het goed vol te houden! (Wel echt letten op voldoende vochtinname naast de sapjes).

Odpowiedź od HappyJuicy
Bestelling en levering was prima. De sapkuur zelf vond ik tegenvallen in vergelijking met andere aanbieders. Ik had niet goed gelet op de inhoud van de flesjes, maar zijn erg klein en dan 4 per dag met een gembershot is wel echt een uitdaging vind ik persoonlijk. Veel aanbieders hebben grotere flesjes en bijvoorbeeld ook nog een soepje erbij. Ik denk dat dit realistischer is om een dag mee door te komen.

Odpowiedź od HappyJuicy
Goede en snelle levering.
Ik heb gekozen voor het 7 dagen pakket. Alles staat netjes beschreven wanneer je welk drankje moet pakken. Het is goed vol te houden. Ik ben nu 4 dagen bezig en heb alleen de eerste dag een beetje een honger gevoel gehad. De smaken vallen me ook alles mee. Vind het eigenlijk best lekker.
Het enige wat ik graag anders gewild/gemist zou hebben is een schema met maaltijden om jezelf voor te bereiden op het kuur en voor na het kuur hoe je weer op kunt bouwen.

Odpowiedź od HappyJuicy
De sapjes waren prima en goed ingevroren toen ze aankwamen.
Snelle levering en heerlijke sapjes.Erg goed

Odpowiedź od HappyJuicy
Voor het eerst gedaan en super tevreden. Dit op aanraden van een collega . 3 dagen sapkuur echt makkelijk te doen en smaakt prima .

Netjes verpakt geleverd.
Tijdstip levering werd keurig aangegeven.
Enkele waren deels ontdooid maar geen probleem.

Odpowiedź od HappyJuicy
Heel lekkere sapjes, maar de porties zijn nogal klein, zou groter mogen

Odpowiedź od HappyJuicy
Dit is nu de 4e keer en de sapjes zijn goed en best ok! Snel bezorgd en duidelijke communicatie!

Odpowiedź od HappyJuicy
De smaak van de sapje is oké... maar om ze lekker te noemen gaat me wel ver. Het smaakt fris en gezond. De gembershots waren de enige die ik echt lékker vond. Ik had vanaf dag 1 honger en dat is niet meer weggegaan. Ook was ik heel slap. Ik sport normaal regelmatig, maar ik kon dit nauwelijks opbrengen omdat ik snel duizelig werd. Ik wilde het detoxen een keer proberen. Ik had een kuur van 5 dagen, maar besloot na 3 dagen om de sapjes alleen overdag te drinken en 's avonds een gezonde maaltijd te eten. Je valt er zeker van af, maar dat is ook logisch als je niet meer dan 300 a 400 calorieën eet.

Odpowiedź od HappyJuicy
Ik heb al 2 x bij andere firma's geprobeerd, maar deze vind ik het beste en super lekker, ik ben direct na 3 dagen 3kg af, ik heb er heel veel energie van en voel me mentaal ook stukken beter.
Ideaal na mijn vakantie :-)

Heerlijke sapjes, wel weinig☺️
Vandaag dag 3 en voel me wat slapjes maar geen honger. Wel blij dat ik geen zware activiteiten op het programma heb staan.

Odpowiedź od HappyJuicy
Snel geleverd. 3 dagen kuur. Beviel me wel goed, maar ook heel zwaar. Raar in mijn hoofd, ziek/zwak en misselijke heel erg moe. Ik volg ook al een heletijd keto, dus heeft misschien daar mee te maken.
De 2e en derde dag heb ik wat bouillon gemaakt en daar knapte ik erg van op.
Af en toe een sapje! Prima, maar nooit geen hele sapkuur meer. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen, bijna 2 kilo kwijt.