HappyJuicy Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Door menopauze ben ik flink aangekomen, toen werd erg moeilijk om überhaupt een gram af te vallen. Ik ben zeer sportief, hardlopen, krachttraining, wandelen en yoga zijn mijn wekelijks routine. Maar... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Geen track&trace ontvangen! Pakket werd onbemand achtergelaten voor de deur met temperatuur van 26 graden. De bezorger had even kunnen bellen of in ieder geval het pakket bij de buren of achter de c... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bezig aan dag 3 en tot nu toe positief. De sapjes wisselen tussen lekker, neutraal en snel doordrinken maar goed gekoeld zijn ze allemaal goed te doen. Tot nu toe weinig bijverschijnselen zoals hoofdp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren heb ik mijn 7 daagse sap kuur afgerond. Ik ben begonnen met deze kuur omdat ik graag mijn lichaam een reset wilde geven en een paar kg kwijt is altijd fijn. De afgelopen weken/maanden w... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia cateringowa
  2. Przetwórstwo owoców i warzyw

Napisane przez firmę

HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bestelling ziet er goed uit ,Makkelijk…

Bestelling ziet er goed uit ,Makkelijk te bestellen en word vers/bevroren geleverd op afgesproken.👍

29 czerwca 2026

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Aniek, Bedankt voor je review!
Fijn dat je bestelling goed verlopen is, geniet van de verse sapjes!

Ik had meer verwacht.

De kurkuma versie zorgde ervoor dat ik moest kokhalsen. De sapjes zorgden er ook voor dat ik geen genoeg energie had. Ik zag er zo bleek uit dat men familie achter me aanliepen met de vraag om wat te eten. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om de sapjes niet als kuur te gebruiken.

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi, Wat vervelend! We horen soms dat niet alle sappen even "lekker" zijn, maar dat komt omdat we durven te kiezen. Een sapkuur met lekker sap (dus fruit, dus suiker) is niet effectief. Die worden veel aangeboden, maar wij staan hier niet achter omdat je alleen goed kan detoxen met groentesap. We hebben echter nog niet eerder gehoord dat iemand geen enkele van de sappen binnen kan houden. We kunnen en mogen (van de NVWA) de sappen niet terugnemen.

Begrijpelijk hoor, dat het aantal sappen als wat weinig aanvoelt, zeker als je gewend bent aan meer sapjes per dag. Dan is dit ineens een heel ander gevoel in je lijf.

Maar precies dát is ook een belangrijk verschil: bij HappyJuicy gaan we voor minder suikers, minder sap, maar méér detox. Waarom? Omdat je lichaam pas echt opschoont als het niet de hele dag bezig is met verteren. Die lage calorie-inname helpt om autofagie op gang te brengen: een proces waarbij je lichaam oude cellen afbreekt en zichzelf van binnenuit herstelt. Dat klinkt misschien heftig, maar het is juist een natuurlijke reset. En precies wat je wíl tijdens een detox. Maar tegelijkertijd is dit ook belangrijk: het moet wel haalbaar voelen.
Je kunt bijvoorbeeld wat kleine dingen toevoegen tijdens de kuur of je kunt inderdaad kiezen om de sapjes als aanvulling op je voeding te gebruiken.
Hopelijk voel je je al een stuk beter ? Groetjes van het HappyJuicy team

Oceniono na 5 z 5

De sapjes zijn wel flink aan de…

De sapjes zijn wel flink aan de prijs.Merkbaar wat kilo’s kwijt. 😊
Snelle levering, duidelijke site. Verder geen op of aanmerkingen.

22 grudnia 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Charina, fijn dat het zo'n mooi resultaat heeft opgeleverd en dat je voor de rest tevreden bent met de service en onze nieuwe website :-) Wat betreft de prijs: We zijn op het moment marktconform en omdat er best wel aardig wat verse biologische groente en fruit + superfoods in de sapjes gaat, is het niet zo goedkoop als een sapje uit de supermarkt bijvoorbeeld. Ook het proces om het te maken is natuurlijk veel intensiever: Het sap wordt namelijk met de hand geperst dus niet industrieel.

Oceniono na 1 z 5

HappyJuicy levert en reageert niet!!

Op 2 januari een bestelling geplaatst en honderden euro's over gemaakt maar HappyJuicy levert niet, laat ook niks horen en als je mailtjes stuurt (inmiddels al 3x) omdat ze geen telefoonnummer hebben dan geen gehoor. Waardeloze service. Nu maar even onderzoeken welke vervolgstappen te nemen

2 stycznia 2026

Hi Joyce,
Het spijt me enorm, maar de reden waarom we vorige week niet leverden was omdat onze vervoerder Trunkrs omwille van code oranje geen leveringen deed. We hebben je hier verscheidene mails over gestuurd, maar die belanden blijkbaar in je spam, kun je dat even checken? Ondertussen is vandaag Trunkrs weer terug actief en worden alle bestellingen van vorige week geleverd. Jouw pakket gaat er dus vandaag uit, dus hou de mail van Trunkrs in de gaten met de track en trace. Als je nog vragen hebt, mag je die altijd mailen naar klantenservice@happyjuicy.nl

Goede detox!

Sapjes zijn heel lekker en vers en je krijgt er een vol gevoel van, waardoor je dus niet nog eens op zoek gaat naar iets anders om te eten...

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Antoinette, wat fijn dat je zo Happy bent met onze sappen! Top dat je een detox deed en we verwelkomen je graag terug in de toekomst! :-)

Oceniono na 2 z 5

we vonden de smaken echt niet lekker

we vonden de smaken echt niet lekker. Te sterk van smaak. Misschien iets meer kruiden zodat het een wat betere samenstelling is.

22 października 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Yvon, het spijt me om te horen dat de smaken je niet bevallen, sommige sappen zijn inderdaad pittig, zeker als je niet gewend bent van slowjuices te drinken, maar ze zijn wel supergezond! We nemen je feedback mee voor de toekomst.

Levering + kuur

In de ochtend heb ik een kuur besteld en in de avond werd het al bezorgd, bevroren en wel. De volgende dag meteen kunnen starten, helemaal top!
Het is goed vol te houden en de smaken van de sapjes zijn goed. De rode sapjes hebben wel mijn voorkeur, maar dat is een kwestie van smaak.

22 października 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Claudette, wat fijn dat je zo snel je kuur hebt kunnen starten en genoten hebt van de sapjes! De smaken verschillen nog al inderdaad en iedereen heeft zijn favoriet :-)

Oceniono na 3 z 5

De sapjes zijn lekker en gemak dient te…

De sapjes zijn lekker en gemak dient te mens. Ik heb echter eerder sapkuren gedaan en als je het voor het eerst doet vind ik het geen goede optie. Je word niet begeleid in het afbouwen van je voeding voordat je aan de sapjes begint, nergens benoemt hoe belangrijk water of thee ernaast is. Dus qua begeleiding voor een eerste keer zou ik aan andere kiezen.

20 października 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Anouk, Wat fijn dat je al bekend bent met een detoxkuur. Je krijgt in de doos van de sapjes en via mail een gids om je te begeleiden voor, tijdens en na de detox. Als je die niet ontvangt, kun je ons altijd mailen via de klantenservice. Fijn dat je genoot van de sapjes.

prima levering en lekker

prima levering. t was allemaal bevroren, daar moest ik wel even aan wennen. maar heel smakelijk.

17 października 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Anneke, fijn dat de levering goed gegaan is en dat je de sapjes lekker vond. Onze sappen zijn inderdaad bevroren, al die informatie kun je vinden op onze website 😊

Disappointed

The juices are too small and too few for each day. The flavors were also very disappointing.

16 października 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Marte, at HappyJuicy we aim for less sugar, less juice, but more detox. Why? Because your body only truly cleanses itself when it is not busy digesting food all day long. That low calorie intake helps to trigger autophagy: a process in which your body breaks down old cells and repairs itself from the inside out. That may sound intense, but it is actually a natural reset. And exactly what you want during a detox. Taste is personal, of course, and these are not the sweet fruit juices you are used to from the supermarket, but they are super healthy! Most customers find the juices easy to drink and easily manageable.

Boost voor gezondheid

Heel fijne levering in de avond, want dan ben je juist thuis na het werk! Goede sappen, met gezonde combi van groenten en fruit. Lekker om te drinken, kortom een goede boost voor de gezondheid.

10 października 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Gabriela, top dat de levering zo vlot verlopen is en fijn dat je zo geniet van onze gezonde sappen! We zien je graag terug, groetjes van het HappyJuicy team

Goede levering van mijn Detox 5

Het wordt keurig op de afgesproken dag geleverd en ik ben keurig geïnformeerd over tijdstip.
Bij het product zit een heldere beschrijving voor gebruik en hoe te bewaren.
De sapjes zelf smaken prima en ik ervaar geen hongergevoel. Ik verlies wel 0.7 kg per dag gewicht bij de Detox. Dit is voor mij prettige bijvangst.

9 października 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Yvonne, fijn dat alles goed verlopen en je genoten hebt van de sapjes! Bij een detox kan een van de gevolgen inderdaad zijn dat je gewicht verliest omdat je minder calorieën inneemt.

Heerlijke verse sapjes

Heerlijke sapjes en de detox heeft voor mij goed gewerkt. Alles was keurig verpakt en snel geleverd. Blij met het resultaat.

21 lipca 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Inge, helemaal blij om te horen dat de levering en de kuur zo vlot gelopen zijn! Gefeliciteerd met het resultaat ook!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede producten en effectieve manier om gezond en snel een paar echt overtollige kilo's te laten gaan..

6 października 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Chris, top dat alles zo goed verlopen is en dat de kuur je bevallen is! We zien je graag terug verschijnen :-)

Oceniono na 5 z 5

Het is redelijk smakelijk en het werkt…

Het is redelijk smakelijk en het werkt perfect, af en toe strijd tegen de honger maar het valt mee. Ik sport veel ( 18 uur per week ) en dat is goed te doen!

29 września 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Mr. Hut, Wat knap dat je bent blijven sporten tijdens de kuur, maar let er wel op om niet over je grenzen te gaan. Fijn dat de kuur voor jou zo goed werkte! Veel succes verder!

Super

Super! Snelle levering. Sapjes zijn echt prima te doen. Geen honger gevoel. Fijne schoonmaak van binnen.

29 września 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Niki, fijn dat alles zo vlot verlopen is en dat je tevreden bent met de sapkuur, daar worden wij ook alleen maar blij van :-)

Lekkere sapjes

Lekkere sapjes, vlotte levering. Gezonde jaarlijkse habitat om eens te detoxen. Extra tips om vol te houden zou hierbij niet mis zijn.

4 września 2025

Odpowiedź od HappyJuicy

Hi Teunia, top dat alles zo goed verlopen is en wat fijn dat je jaarlijks jouw lichaam een detox gunt! De tips ivm afbouwen en opbouwen en het gebruik van de detox, vind je allemaal in onze detox gids. Heb je die misschien niet ontvangen, ik hoor het graag nog even! Groet, Team HappyJuicy

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej