Hair by mbs Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bliver klippet af Laura i Næstved afd. Laura er en super sød og dygtig frisør, har endelig fundet en frisør der forstår hvad jeg mener når jeg skal have ændret lidt på frisuren. Vil bestemt ikke skift... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev gift 23. Maj - i april var jeg til prøve opsætning og prøve make up i april - alt spillede - Michele fra afd i Sorø - lyttede til mine ønsker - på min bryllupsdag kom hun hjem til mig -hun h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har siddet model til striber hos MBS Vestergade, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Victoria var utrolig dygtig, professionel og meget omhyggelig gennem hele behandlingen. Hun lyttede til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jonas er uden tvivl den bedste frisør, jeg nogensinde har været hos. Det er altid en fornøjelse at sætte sig i stolen hos ham – man føler sig tryg fra første øjeblik. Han er utrolig dygtig og kommer a... Zobacz więcej

1. Fryzjer dla obu płci
  2. Fryzjer

Napisane przez firmę

Vores professionelle frisører & colorister står altid klar til at give dig og dit hår den bedste behandling.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

272 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 67

Napisz recenzję

Perfect touch!

Mit hår havde ikke set en frisør i over ti år, og jeg har ovenikøbet brugt hjemmefarve – enhver frisørs mareridt!
Nicoline H. tog det hele med ro, lyttede og gav ærlige, professionelle råd. Hun fandt en løsning, hvor mine grå hår stadig ser naturlige og flotte ud, og resultatet er både smukt og nemt at vedligeholde.
Så tilfreds, at næste tid allerede er booket – mit hår er nu i trygge og professionelle hænder.
Kan varmt anbefale Nicoline, Roskilde - Algade.

12 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Den bedste frisøroplevelse – både for voksne og børn

Jeg har været yderst tilfreds hver eneste gang, jeg har fået ordnet hår hos Hair by MBS i Næstved – både hos Anna (inden hendes barsel) og efterfølgende hos Senia. Begge leverer en service og faglighed, der ligger helt i top.

I dag havde jeg min datter Lærke med til hendes allerførste frisørbesøg, og Senia gav hende en suveræn oplevelse. Lærke følte sig tryg fra start til slut, og resultatet blev simpelthen så fint.

Teamet i Næstved er enormt søde og behagelige, og man bliver mødt med en oprigtig venlighed, som gør hele besøget til en positiv oplevelse. Behandlingerne er fantastiske, hårvasken er den bedste, og resultatet er altid spot on.

Kæmpe anbefaling herfra – de gør det virkelig godt og fortjener ros for deres høje niveau.

4 grudnia 2025

Kan kun anbefales

Jeg har fået klippet og farvet mit hår af Signe V. op til flere gange - og er gået mere end tilfreds derfra hver gang!

Signe tager sig tid til at lytte til mine ønsker, kommer med ærlige og faglige anbefalinger - samt sørger for, at jeg hele tiden føler mig tryg i processen.

Hun er desuden utrolig behagelig af person – rolig, imødekommende og nem at snakke med, hvilket er med til at gøre hele oplevelsen endnu bedre.

Jeg kan varmt anbefale Signe, hvis man leder efter en dygtig frisør, der både har teknikken i orden og skaber en afslappet og positiv atmosfære.

29 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

I’ve booked an appointment online

I’ve booked an appointment online, the page doesn’t translate properly when you chose the language;
I had brown coloured hair with red highlights from my previous colour;
I’ve asked for a correction and if it’s possible to make it a little brighter so bring it to an ash brown; the hair dresser said that it takes time and she showed me some shades on the palette but at the end the result was a disaster: the roots were too dark and the transition from the roots to the length was not uniform, at the end my hair ended up just dark; I’ve been doing my hair around the world many times but in Denmark was such a bad experience;

21 listopada 2025

Super service!

Super service, imødekommende overfor ønsker og super resultat.!

Da min faste frisør gennem mange år havde en syge dag, blev jeg anbefalet at tage forbi MBS i Køge.

Blev klippet af Amanda som tog udfordringen op :)

Hun var dygtig imødekommende og mit hår er blevet super fint.

Klar anbefaling herfra.

24 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle finde en ny frisør

Jeg skulle finde en ny frisør, efter jeg flyttede til det sydsjællandske.
Valget faldt på Hairbymbs i Næstved.
Jeg har ikke fortrudt mit valg.
Super imødekommende personale, helt igennem profesionelle og utrolig rimelige priser, både for farvning og klipning.
Jeg kan godt li' lidt specielle farvekombinationer, og jeg oplever at personalet synes det er ligeså sjovt som jeg gør.
Kan varmt anbefale at komme her.

24 października 2025

Atmosfæren gør hele forskellen

Atmosfæren gør hele forskellen!
For mig handler det at gå til frisør om meget mere end pris. Jeg vælger en salon, fordi jeg føler mig godt behandlet, får professionel vejledning og møder sødt personale. Jeg kigger også efter, hvordan en salon ser ud, det må godt være lækkert. Hos Hair By MBS har de det hele! Og så serverer de altid en god kop kaffe også 😃

21 października 2025

Fantastisk service hos Emy, Roskilde

Fantastisk og god oplevelse hos Emy, elev i Roskilde. Hun var så sød og imødekommende fra jeg trådte ind til jeg gik. Bedste service jeg har fået i MBS, har prøvet Køge, men Roskilde er blevet min fortrukne nu. Jeg gik med lige præcis det resultat jeg ønskede. Ønskede striber der ikke var så meget mellemrum imellem, men stadig ikke babylights.og stadig lyst men med spil i og en kold toning oveni. Hun var både god til at give mig en god behandling og mit hår. Hun får 5-stjerner fra mig. Kommer helt sikkert igen.

20 października 2025

Helt fantastisk oplevelse!

Helt fantastisk oplevelse!!
Hair by mbs Næstved har gjort et fantastisk arbejde. Tusinde tak til Laura for at rede mit hår, og få det til at se frisk og lækkert ud!
God stemning hele vejen igennem, hun lyttede til mine ønsker og nu har jeg det flotteste hår. Meget tilfreds kunde og jeg kommer helt sikkert igen!

16 października 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej