Hair by mbs Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev gift 23. Maj - i april var jeg til prøve opsætning og prøve make up i april - alt spillede - Michele fra afd i Sorø - lyttede til mine ønsker - på min bryllupsdag kom hun hjem til mig -hun h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har siddet model til striber hos MBS Vestergade, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Victoria var utrolig dygtig, professionel og meget omhyggelig gennem hele behandlingen. Hun lyttede til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er altid super behageligt komme ind hos MBS. Jeg får klippet mit hår af Jonas, som er professionel, lytter og efterlever ens behov, og er snakkesalig, men også husker dig som kunde, når man kom... Zobacz więcej

1. Fryzjer dla obu płci
  2. Fryzjer

Napisane przez firmę

Vores professionelle frisører & colorister står altid klar til at give dig og dit hår den bedste behandling.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

271 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Kanon frisør

Jeg vender altid tilbage til MBS i Ringsted for at blive klippet. Der er bare noget særligt ved at blive taget igennem hele processen og få en personlig klipning, i modsætning til bare at være den næste kunde.
Jonas er ikke bare formidabel med en saks – han har også en masse viden om pleje og styling. Derudover er han bare en kanon frisør, hvor man kan mærke, at han er lige så interesseret i, at man er tilfreds, som man selv er.
10/10

1 kwietnia 2026

Kæmpe anbefaling

Jonas er uden tvivl den bedste frisør, jeg nogensinde har været hos. Det er altid en fornøjelse at sætte sig i stolen hos ham – man føler sig tryg fra første øjeblik. Han er utrolig dygtig og kommer altid med nye, spændende idéer, samtidig med at han virkelig lytter til ens ønsker. Resultatet er hver gang helt i top, og jeg går altid derfra med det flotteste hår. Derudover bliver man mødt med en varm og imødekommende stemning, som gør hele oplevelsen endnu bedre. Kæmpe anbefaling herfra.

28 marca 2026

Jonas er mega dygtig!

En helt igennem god oplevelse som altid. Jonas er super dygtig og den eneste der må klippe min søn. Han er yderst professionel, dygtig og meget omhyggelig!
Den største anbefaling her fra.

27 marca 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Blir klippet af Jonas hos hair by mbs i Ringsted. Det er altid en fed og hyggeligt oplevelse. Han får mig sku altid right plus han mega sød og venlig. Er blevet klippet hos hair by mbs siden de åbnede og det fortsætter jeg med!

26 marca 2026

Bedste frisør

Jonas er hamrende dygtig og den fedeste frisør ever. Det er altid en fornøjelse at komme hos MBS i Ringsted. Søde mennesker og hyggelig atmosfære. Kommer gerne en gang om måneden, så man er sikker på at håret spiller 💪🏻

25 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Blev klippet for tredje gang i Næstved…

Blev klippet for tredje gang i Næstved af Senia, var tilfreds de første to gange, men den sidste gang d 6 marts er under al kritik, overhovedet ikke klippet som ønsket, deres tilbagevenden er tilbud om at det bliver rettet, men der er ikke noget at rette af, mener som minimum de burde tilbage betale, så ingen gode anmeldelser herfra. Ja der er blevet svaret fra salonen at de vil klippe det om på deres regning??? Det er klippet for kort? Føler lidt de griner af mig, for hvordan vil de klippe det længere

6 marca 2026
Logo Hair by mbs

Odpowiedź od Hair by mbs

Kære Charlotte

Vi er utrolig kede af at du har haft en dårlig oplevelse ved dit seneste besøg hos os.

Som vi skrev til din mail, vil vi meget gerne se håret og selvfølgelig rette til, så det bliver som ønsket. Vi hæfter os ved at du har været tilfreds ved dine andre besøg og håber selvfølgelig at vi kan gøre dig tilfreds igen.

Vi fik på ingen måde indtrykket af ud fra din mail at du ønskede at få pengene retur og det er heller ikke noget vi kan give ud fra en mail, men vi vil selvfølglig meget gerne se dig i salonen - så vi kan se håret.

Vi ønsker at finde god løsning og vi håber at høre fra dig!

Bedste hilsner
Hair by MBS

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev klippet MBS frisør Roskilde…

Jeg blev klippet af Kira i Roskilde afdelingen i dag og fik en utrolig god klip herrerfrisører og jeg syntes det var med høj teknisk faglighed.
Det kan nogen gange gå for hurtigt hos en frisør og enkelte hårstrå er tilbage. Alt er så godt klippet og alt er taget. Dejlig oplevelse og jeg kan virkelig anbefale MBS Roskilde. Vi ses om 3-4 uger ;)

13 marca 2026

Virkelig godt!

Jeg kom ned med en mislykket hjemmefarvning. Jeg fortalte dem at jeg havde forsøgt at gøre det blond hjemmefra. Men det blev orange.

De gav mig en hurtig tid, og jeg har det smukkeste blonde hår nu. Takket være dem, de kan virkelig anbefales ☺️

12 lutego 2026

Salonen i Næstved

Gode mennesker i salonen der virkelig kan deres kram, og gør det i god stil.
Parkering er ligetil, varm kaffe og varme mennesker. Mere kan man ikke be' om.

Personligt kan jeg anbefale Senia 👍

16 lutego 2026

Perfect touch!

Mit hår havde ikke set en frisør i over ti år, og jeg har ovenikøbet brugt hjemmefarve – enhver frisørs mareridt!
Nicoline H. tog det hele med ro, lyttede og gav ærlige, professionelle råd. Hun fandt en løsning, hvor mine grå hår stadig ser naturlige og flotte ud, og resultatet er både smukt og nemt at vedligeholde.
Så tilfreds, at næste tid allerede er booket – mit hår er nu i trygge og professionelle hænder.
Kan varmt anbefale Nicoline, Roskilde - Algade.

12 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej