Twee weken geleden bestelling gedaan voor een cadeautje voor afscheid van een collega. Geen track&trace code ontvangen. Ook niet na herhaaldelijk verzoek. Geen reactie via klantformulier. En tot nu to... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestelling netjes op tijd teruggestuurd, geen bevestiging, geen geld terug. Dit duurt al twee maanden. Klanten negeren en geen geld teruggeven noem je dieven. Lees dat meerdere klanten hier last van h... Zobacz więcej
Heb hier voor het eerst besteld is wat mis gegaan met de bestelling (door eigen toedoen) heb gemaild binnen kwartier reactie. Tot laat in de avond werd er nog gereageerd. Wel vriendelijk en snel gehol... Zobacz więcej
Ik plaatste vrijdag een bestelling. Zondag dacht ik oei dit gaat niet goed. Er stond vandaag besteld morgen in huis. Maandag ochtend een berichtje gestuurd via instagram om te vragen hoe dat zat... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
ZamZam water is nep!!
Ik heb 3 flessen zamzam water besteld.
Bij het openen van de eerste fles kwam er een sterke geur uit wat ruikt naar gloor. Mijn hele gezin heeft ervan gedronken en is ziek geworden!!
Koop hier a.u.b. niks!!
Slecht!!
Gebedskleed ontvangen vol met verschillende soorten vlekken.
Na meerdere malen mailen na twee maanden geen enkele reactie! En niet op andere manier bereikbaar.
Slecht!! Hoe kan zo'n firma bestaan..
Gebedskleed besteld
Gebedskleed besteld, kreeg m snel binnen en ook nog voor een mooie prijs!❤️
Misleidend
Ik had gebedskleding besteld. Op de site staat maat XL, echter viel deze veel kleiner uit (normaal is XL de juiste maat voor mij). Daarbij schijnt de kleding door. Dit alles staat niet vermeld op de website en retourkosten zijn alsnog voor mijn eigen rekening. Erg misleidend! Ik bestel niet meer bij Hadiethshop omdat ik het niet netjes vind gaan op deze manier. Ik raad het dan ook niet aan aangezien het misleidend is en er geen goede service wordt geboden.
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit. Binnen een dag bezorgd.
Gisteravond besteld om 23:20 en vanochtend geleverd
Ik heb gisteravond besteld om 23:20 en vanochtend kreeg ik mijn pakketje al binnen, ook enorm goed verpakt.
Snelle correcte levering
Ik plaatste zondag mijn eerste bestellingen. Dinsdag had ik deze al ontvangen (België) ik ben heel tevreden over de snelle service en de uitstekende kwaliteit. Ik raad deze webshop aan. Ma Sha Allah ,Bedankt :)
Doświadczenie Trustpilot