Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik plaatste vrijdag een bestelling. Zondag dacht ik oei dit gaat niet goed. Er stond vandaag besteld morgen in huis. Maandag ochtend een berichtje gestuurd via instagram om te vragen hoe dat zat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel blij met Hadiethshop. Ik herken de negatieve reviews helemaal niet. Ik heb vaak wat besteld en het is altijd netjes en snel geleverd. Ze hebben meegedaan aan een sponsoring zonder reclame... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling netjes op tijd teruggestuurd, geen bevestiging, geen geld terug. Dit duurt al twee maanden. Klanten negeren en geen geld teruggeven noem je dieven. Lees dat meerdere klanten hier last van h... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst drie dagen geleden. Geen mail, niks, wel betaald. Geen bestelnummer ook, ik kan het contactformulier daardoor ook niet invullen. Hoe moet ik nu verder? Geen telefoonnummer dat ik... Zobacz więcej

2,7

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring! Er miste wat in mijn pakket en er kwamen 2 hele lieve dames het helemaal brengen naar mijn deur!! Beste service ooit! Lief personeel en hebben er alles aan gedaan om mijn probleem op te kunnen lossen.

23 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Wordt al meerdere jaren met spam…

Wordt al meerdere jaren met spam geconfronteerd
Uitschrijven lukt niet /werkt niet
Zelfs spamfilter wordt omzeild.Vraag mij echt af of deze mensen serieus met hun klanten omgaan.
Mochten jullie dit bericht wel lezen?. zie eerdere klacht.Bah.
Ondanks afmelden nog steeds spam
3 juni 2025 weer rommel in de spambox
24 jui 2025 weer een spambericht .Werkelijk wat een stel onbeschoftelingen zijn jullie.
Blijkbaar erg moeilijk om dit opte lossen en niet eens het fatsoen te hebben om hier op te reageren.

21 marca 2025

Super goeie service!

Super goeie service! Behulpzame Klantenservice en mooie winkels en leuke spullen! De boeken die jullie verkopen zijn interessant en leerzaam! Blijf zo doorgaan!

12 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

SLECHTE klantenservice, speelgoed gaat snel kapot!!

De slechte reviews herkende ik ook niet, totdat ik te maken had met een defect product.

Musa de beer (met batterijen) sinds ongeveer 5-6 maanden in GEBRUIK en is er plotseling mee opgehouden. Kabels alles nog in goede staat. Beer staat in de box en wordt niet meegespeeld.
Zelfs wanneer je ze wijst op hun wettelijke verplichtingen houden ze zich hier niet aan. Want voor hun is het product al bijna een jaar in bezit (cadeau gehad toen de baby nog niet genoren was!) en kunnen ze er niks meer mee.Voor mij geen speelgoed meer van hadithshop!

11 marca 2025

Prachtige webshop!

Voor het eerst hier besteld en SUPER TEVREDEN!! Hele snelle verzending de volgende dag had ik mijn pakket al!
De boeken zijn zo prachtig zowel de kaft als de inhoud Mashallah! Ook heb ik mooie boekenleggers, sleutelhangers en Islamitische kaarten besteld.
Wauw ik ben gewoon verliefd op deze webshop jullie hebben een tevreden klant erbij!

7 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

In de winkel goed geholpen

In de winkel goed geholpen, vriendelijk personeel en super mooi assortiment allahoema Baarik! Je gaat daar sowieso slagen. Dit miste wij nog in Utrecht

1 marca 2025

Niet normaal slecht!!

Niet normaal slecht!!

Ik heb bestelling gedaan en alles was nat door de zamzam water die geopend was. Er zat vlek op de hoofddoek en zaten haartjes op het boekje alsof iemand zich heeft lopen scheren?? Alles wad gekreukeld en slorderig ingelegd. Abaya gekreukeld. Ik had 1 L water besteld maar ik kreeg 2 kleine?

En wat het ergste is, ze zijn niet te bereiken!!
Ik kan ze niet bellen. Er is een formulier die je kan invullen maar zelfs bij dat vakje “vraag” kan je amper wat intoetsen. Is gewoon geblokkeerd. Echt super slecht en onhygiënisch ! Bah! Voor mij nooit meer hier!

23 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Niet bestellen hier als je iets snel…

Niet bestellen hier als je iets snel nodig hebt. Er staat morgen in huis, maar nu al twee dagen verstreken nog steeds niets gehad. Ik moest alsnog fysiek naar de winkel om op tijd de spullen te regelen. Hoop gedoe gehad hierdoor!

4 stycznia 2025

Niet aan te raden!

Ik had een aantal boeken besteld. De vertalingen zijn helaas zo slecht gedaan. Ook een kinderboekje van een vrouw die ik heb bestel voor mijn kind staan mega grote fouten in. Dit was zo tergend slecht.

Ik ben blij dat er genoeg alternatieven zijn, maar geen hadithshop voor mij. Want als je hun er aantal keren vriendelijk op wijst ligt het zogenaamd bij de schrijver of schrijfster. Nee, de fout ligt bij jullie, jullie zijn eindverantwoordelijken.

Get your things together! In plaats van alleen maar nieuwe filialen te openen, investeer in sterke eindredacteuren en redactrices.

1 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Op de website staat vermeld voor 23:59…

Op de website staat vermeld voor 23:59 besteld morgen in huis. We zijn inmiddels 4 dagen verder en het pakket is nog nieteens afgegeven bij PostNL. Zeer jammer. Dit is ondertussen onze 6de bestelling en telkens komen ze niet na wat ze op hun website beloven…. Zeer teleurstellend…

1 grudnia 2024

Super!

Ik bestel hier altijd en wordt altijd super snel geleverd. Ik herken de negatieve reviews hier totaal niet. Via instagram wordt ik altijd snel en vriendelijk geholpen.

27 października 2024

Ik heb besteld bij Hadiethshop

Ik heb besteld bij Hadiethshop, telaat zag ik dat ik het verkeerde huisnummer had ingevuld. Pakketje is gelijk retour gegaan. Uit vertrouwen alvast opnieuw besteld zodat ik het optijd binnen zou hebben. Nu een maand later nog steeds mijn geld niet terug van het eerste pakketje. Ook geen reactie nog op het contactformulier. Beetje vermoeiend als je zelf achter je geld aan moet.

17 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Ik wilde iets retour sturen

Ik wilde iets retour sturen, dit was midden juli en tot op de dag van vandaag geen enkele mogelijkheid tot contact. Meerdere keren gemaild, retour formulier gestuurd en retourkosten zelf betaald.
Tot op de dag van vandaag mijn geld niet terug gekregen!!!!! Ook mijn track & trace laat zien dat zij mijn retourpakket al lang hebben ontvangen.
Schandalig!!

17 sierpnia 2024

Hadithshop erg nalatig.

Ik heb in mei.een retour gedaan ondertussen contact gehad met hadithshop.

Prima zou je zeggen. Na tijdje niets te hebben gehoord weer gemaild..ze vroeg of de trackcode etc en diegene zou het meteen oppakken.

We zitten nu inmiddels in augustus en heb tot heden mijn geld niet terug. Erg frustrerend dit.

Voor mij geen hadithshop meer

23 maja 2024

BELANGRIJK Bericht!

BELANGRIJK Bericht!! Slechte ondernemer ooit!!! Nooit meer wat halen daar!! Oplichters staat ook niet aangegeven dat je je geld niet terug krijgt alleen Ruilen terwijl pakket nog niet geopend waren krijgen we cadeau kaart waar je niets aan hebben! Zaken gaan zo slecht dat je je geld niet terug krijgt! Wees gewaarschuwd eenmaal betaald = Geld weggegooid!!

18 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Ik kocht 12 "Luxe Tasbih Geschenksets"…

Ik kocht 12 "Luxe Tasbih Geschenksets" van Hadietshop online, maar de kwaliteit was zeer slecht. Sommige waren bij aankomst al kapot. Ik heb alle items geretourneerd, maar Hadietshop liet mij de verzendkosten betalen. Dit is meer dan 2 weken geleden en sindsdien heb ik geen terugbetaling ontvangen en geen informatie over het proces gekregen. Er is geen manier om contact met hen op te nemen. Het lijkt erop dat ze niet om hun klanten geven.

3 maja 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej