Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Telefonisch een afspraak gemaakt. Konden al snel terecht in Utrecht. De slagboom ging al open voordat wij stil stonden, de deur ging open voordat wij de tijd hadden om rond te kijken en daar ston... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wauw wauw en wauw! Echt zo zo enorm blij met onze sfeerhaard. Wat een transformatie in vergelijking met wat er zat. De haard werd saus klaar afgeleverd, wij hebben hem gelijk mee geverfd met de muur.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn vorig jaar al heel fijn geholpen in de afwegingen rondom de elektrische / gas / open haard. Nu was het tijd om de keuze voor een elektrische haard concreet te maken. Juriaan heeft ons heel fij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren hebben de mannen van Haardenexpert onze inbouw elektrische haard geplaatst. Het ging om een British Fires Ashlett 650 Insert. De haard geeft een prachtige realistische sfeer en zit er super i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Al ruim 10 jaar is Haardenexpert een toonaangevende haarden- en kachelzaak in Nederland en België. Haardenexpert biedt een totaalconcept aan voor de particuliere en zakelijke markt. Met een compleet assortiment is er voor elk wat wils. Gevoed door creativiteit en met oog voor de technische mogelijkheden zorgen onze haardenadviseurs altijd voor een passend advies.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 4 z 5

Wij hebben 3 nieuwe ruiten ontvangen…

Wij hebben 3 nieuwe ruiten ontvangen voor onze gashaard van 5 jaar oud.
De oude ruiten zagen er niet goed meer uit. Het leek alsof ze niet hittebestendig waren .
Dankzij Daniel is het uiteindelijk goed gekomen. Hij heeft erg zijn best gedaan voor ons.

28 czerwca 2023

Zwevend haardplateau…

Wij hebben 5 jaar geleden een zwevend haardplateau gekocht. Prachtig!! Nu hoorde wij een enorme klap midden in de nacht. De buren hoorde het ook. De volgende morgen bleek dat drie kanten naar beneden waren gekomen. Dit besproken aan de telefoon met haardexpert. In eerste instantie moesten we het oplossen met de verzekering. Toen langsgegaan alles vertelt. Daarna fantastisch geholpen nieuw plateau gekregen. Heel blij mee. Bleek volgens installateur niet goed te zijn gelijmd. Netjes afgehandeld blij dat er nog zulke bedrijven zijn🥰

6 czerwca 2023

Super geholpen

Super geholpen, kachel netjes afgeleverd. Complimenten voor Julian, die met mooie suggesties kwam en met ons meedacht

1 czerwca 2023
Oceniono na 4 z 5

Top advies, vriendelijk, goede communicatie en service

Toen in in 2022 naar een kachel op zoek was die zowel op kolen als hout gestookt kon worden heeft de haardenexpert mij goed geïnformeerd en heb een kachel besteld. Toen de bestelde kachel in eens niet meer voor de winter geleverd kon worden dachten ze mee in een oplossing om de datum voor plaatsing door te laten gaan. De kachel is uiterst vakkundig geplaatst. Top! De communicatie en service bleef echter uitstekend toen ik een probleem met de kachel kreeg en een beetje onduidelijkheid was waar het aan lag. Waar vind je dat tegenwoordig nog. Alles naar tevredenheid afgehandeld. Absolute aanrader!

1 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

We hebben een uitstekende ervaring met de Haardenexpert…

We hebben een uitstekende ervaring met de Haardenexpert, in het bijzonder met onze verkoopmedewerker Robbert Overmars. Zowel een "Doorkijk gashaard" als ook een houtkachel aangeschaft, hierbij zijn we zeer goed geadviseerd in een prachtige showroom. De levering en installatie is volledig naar wens gegaan en ook de nazorg is top, zeker een aanrader als je voor een hoge kwaliteit van de producten, klantvriendelijkheid en goede nazorg gaat.

28 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Zeer onbetrouwbaar, willen niet verkopen lijkt het

In eerste instantie verliep het contact voor een thuisbezoek zeer soepel. Na bezoek van Rob in afwachting van afgesproken offertes die volgende dag al zou moeten komen.

Paar keer achteraan gegaan, zowel per mail als telefonisch maar nooit meer iets vernomen. Op deze manier echt zonde van het voorwerk en ieders tijd. Oftewel, zeer slechte ervaring.

14 kwietnia 2023

Odpowiedź od Haardenexpert

Geachte heer Cloosterman, nogmaals onze excuses voor deze gang van zaken.

Inmiddels heeft u telefonisch contact gehad met mijn collega en hebben we u uitgelegd dat dit uiteraard niet conform onze werkwijze is.

We horen graag of u alsnog ingaat op ons voorstel. Zoals telefonisch besproken neemt u hierover nog contact op met mijn collega Jan.

Met vriendelijke groet, team Haardenexpert

Onze houtkachel uit Apeldoirn , ingebouwd door Peter & Gert

Onze houtkachel hebben we in Apeldoorn gekocht. Na een SUPER ADVIES ! Veel haarden te xien daar ! Een top advies gekregen in Aprlfoorn ! Super zaak daar ! De hasrd is ingebouwd door Peter Roeten met xijn compasn Gert. Wat een TOP WERK hebben deze 2 vakmensen gegeven ! Exht ZO MOOI ! Peter en Gert …. Dank voor jullie inzet en kunde. Dit wordt niet vaak gezegd …… maar heel veel dank voor al datgene wat jullie voor ons gedaan hebben ! We zijn zo tevreden ! Topwetk hebben jullie geleverd ! Jullue zijn echte vskmannen ! Groeten uit Krimpen aan den IJsssl

2 maja 2023

Vakkundig bedrijf

In de showroom werden we zeer vriendelijk behandeld en er werd goed meegedacht. Installatie van de haard werd vakkundig verricht. Top ervaring!

18 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Elektrische haard inlogprobleem e smart cloud

Elektrische haard besteld. Levering een paar weken later. Dat kan gebeuren. Ik kreeg de app niet goed geïnstalleerd op mijn mobiel
Bedrijf gebeld. Zou binnen een paar dagen opgelost worden. Na 1 week kreeg ik via de mail nog een keer de handleiding hoe de app te installeren. Dit vind ik geen service. Ik heb een concrete vraag over probleem met de app en met een handleiding die ik al had moet ik maar zelf uitzoeken hoe het probleem opgelost wordt. Geen stijl!

24 marca 2023

Odpowiedź od Haardenexpert

Geachte mevrouw Jansen, allereerst nogmaals onze excuses voor deze gang van zaken. Dit is inderdaad niet hoe wij een servicemelding in behandeling nemen. Hierover heeft u inmiddels ook een mail gehad met nadere toelichting hoe dit is ontstaan. Desalniettemin willen we u nog veel plezier wensen met de haard en mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag.

Sheyla saadat

As a former customer of Haardenexpert.nl who paid over 8000 euros, I feel compelled to warn everyone about this deceitful and incompetent company. Trusting them with the installation of my fireplace was a huge mistake, and now they have the audacity to lie about their response to the situation.

Their installation team, lacking basic knowledge and expertise, botched the installation by cutting off part of my house's piping system. This blunder cost me an additional 3000 euros. Their failure to use an infrared light to detect pipes before drilling into my floor clearly shows their lack of competence.

When confronted, they refused to take responsibility and denied compensating me for their error. Now, instead of apologizing for their lack of professionalism and irresponsibility, they have resorted to lying in their response, claiming they compensated me and fixed the damage – which is entirely false.

It's appalling that Haardenexpert.nl not only fails to provide satisfactory service but also tries to cover up their mistakes with deceit. Their only concern is making money, even if it means damaging your property and leaving you to foot the bill.

In conclusion, if you value your time, money, and sanity, steer clear of Haardenexpert.nl. Don't make the same mistake I did by trusting these fraudsters with your hard-earned money. Their dishonesty and lack of integrity make them unworthy of your trust, and you will undoubtedly regret dealing with them.

16 marca 2023

een betrouwbaar bedrijf.

De communicatie per telefoon was heel goed maar ook heel prettig, er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren en de afspraken met het bedrijf zijn prima nagekomen. Kortom niets anders dan lof, wij zijn dan ook heel tevreden.

9 lutego 2023

Odpowiedź od Haardenexpert

Bedankt voor je positieve review, we willen je veel plezier toewensen met de haard.

Oceniono na 1 z 5

Lying frauds!!!!! Stay the hell away from them

1 marca 2023

Goedendag,

Als Haardenexpert raakt het ons zeer dat we door u, onterecht, in een kwaad daglicht worden gezet. Van te voren is er door ons aangegeven niet de verantwoording te willen nemen voor het boren in de verdiepingsvloer in verband met de mogelijke leidingen in dat deel. We begrijpen dat u door het raken van een leiding voor een vervelende financiële tegenvaller bent komen te staan. Om die reden zijn we u tegemoet gekomen in de kosten én organisatie om het op te lossen. Daarom vinden we het jammer om deze review te ontvangen. Maar uiteraard gaan we respectvol om met onze klanten en willen u om die reden nog veel plezier toewensen met de haard.

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, de beste prijs!
Ik heb bij Haardenexpert de beste prijs deal kunnen scoren voor mij Barbas Houtkachel.
Haard werd netjes geleverd, ik kon toen gelijk pinnen bij ontvangst.
Ook tevreden met de tips en de adviezen voor het zelf installeren van de inzethaard.

1 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Op 16 januari heb ik via de site een…

Op 16 januari heb ik via de site een offerte aangevraagd voor een cinewall.
Op 18 januari van Rob een mailtje ontvangen met wat vragen en gelijk beantwoord.
Ondanks herhaaldelijk verzoek of ze nog een offerte wilde maken heb ik geen enkele reactie meer ontvangen.
Bedrijf komt onbetrouwbaar over, blijkt ook wel uit de laatste recensies.

1 lutego 2023

Odpowiedź od Haardenexpert

Dag Toine, erg jammer om te horen dat we je niet goed hebben kunnen helpen. Onze excuses hier voor. Intern is uw dossier inmiddels ook besproken met de juiste persoon.

Als onbetrouwbaar willen wij natuurlijk niet bekend staan en hier herkennen wij ons ook niet in. Graag zouden we het nog een keer over willen doen en u verder helpen met een prachtige haard / haardopstelling. Mocht u hiervoor nog belangstelling hebben dan horen wij het graag.

Oneerlijke praktijken

Oneerlijke praktijken! Na het bestellen van een haard die op stock zou zijn , kreeg ik geen nieuws meer. Na vele contactpogingen uiteindelijk een andere kachel besteld waarvan het levermoment gewoonweg gemeld werd, zonder dat de afspraak kon worden aangepast. Gezien ik op dat moment niet aanwezig kon zijn, heb ik een screenshot gemaakt van het betalingsbewijs. Dit werd door door haarden export niet betrouwd, waardoor ik bijna 200 Euro moest bij betalen. Na veel gezaag heb ik uiteindelijk 95 Euro betaald om er van af te zijn, maar vind dit totaal onrechtmatig. Nooit meer!

12 grudnia 2022

Dag Kim,

De door u bestelde haard kwam niet op het juiste moment binnen waardoor de afgegeven levertijd niet gehaald kon worden.

Aangezien u niet op het moment van levering aanwezig kon zijn voor de betaling is de betalingswijze aangepast. De consequentie hiervan was dat het bedrag ook daadwerkelijk overgemaakt moet zijn voordat we de haard afleveren. Een screenshot van een betaling kunnen wij helaas niet meer zien als bewijs dat het geld daadwerkelijk is overgemaakt. Hierdoor waren wij genoodzaakt om een tweede leveringsmoment in te plannen wat extra kosten met zich meeneemt. Om u hierin hierin tegemoet te komen hebben wij een deel van de bijkomende kosten hebben wij voor onze rekening genomen.

Mocht u n.a.v. hiervan nog vragen hebben dan kunt u mailen naar info@haardenexpert.nl.

Waardeloze service

Update 7 dec. '22: service achteraf is nihil. Daarom 1* Haard geeft te weinig warmte, vreet hout (20kg Essenhout in 5 uur tijd) en ruitjes binnen dezelfde tijd zwart. Vervelende brandlucht bij openen liftdeur in de kamer. Ze doen in 2 maanden tijd van klagen 0,niks behalve een doos hout opsturen: probeer t hier maar ff mee.
Haard is een Argento 860dc van M-design. Haardenexpert is volgens M Design een goede partij voor de verkoop maar qua aftersales staan ze erom bekend slecht te scoren.

Originele review: Eindelijk weer is goede service van begin tot t eind. Goed advies gehad, strak onderhandeld en installatie ook via Haardenexpert laten doen. Vlotte communicatie met Jurrian gehad. Wat n beetje tegenzat is keurig opgelost, niks noemenswaardig. dus alles bij elkaar hele dikke prima!!

7 października 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej