Telefonisch een afspraak gemaakt. Konden al snel terecht in Utrecht. De slagboom ging al open voordat wij stil stonden, de deur ging open voordat wij de tijd hadden om rond te kijken en daar ston... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wauw wauw en wauw! Echt zo zo enorm blij met onze sfeerhaard. Wat een transformatie in vergelijking met wat er zat. De haard werd saus klaar afgeleverd, wij hebben hem gelijk mee geverfd met de muur.... Zobacz więcej
We zijn vorig jaar al heel fijn geholpen in de afwegingen rondom de elektrische / gas / open haard. Nu was het tijd om de keuze voor een elektrische haard concreet te maken. Juriaan heeft ons heel fij... Zobacz więcej
Gisteren hebben de mannen van Haardenexpert onze inbouw elektrische haard geplaatst. Het ging om een British Fires Ashlett 650 Insert. De haard geeft een prachtige realistische sfeer en zit er super i... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Al ruim 10 jaar is Haardenexpert een toonaangevende haarden- en kachelzaak in Nederland en België. Haardenexpert biedt een totaalconcept aan voor de particuliere en zakelijke markt. Met een compleet assortiment is er voor elk wat wils. Gevoed door creativiteit en met oog voor de technische mogelijkheden zorgen onze haardenadviseurs altijd voor een passend advies.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede communicatie mbt de offerte.
De haard is netjes afgeleverd tot in de garage.
De elektrische haard was makkelijk te installeren. En ziet er erg sfeervol uit.
Fijne ervaring.
Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van onze houtkachel zijn wij goed geholpen door de mannen van Haardenexpert. 🔥👍🏼
Zeer vriendelijk en meedenkend
Ondanks dat ik keuzestress had bleven ze vriendelijk en dachten ze met me mee.
Waardoor ik straks een prachtige haard heb precies zoals ik wilde.
Uitstekende service. Aanrader!
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Haardenexpert.nl. Vanaf het eerste contact met Robin werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd goed meegedacht over welke haard het beste bij mijn wensen zou passen, inclusief duidelijke uitleg over de mogelijkheden en de technische aspecten. Haardenexpert.nl is goed bereikbaar en reageert adequaat op vragen.
Prima advies, prima haard (Dimplex)
Prima advies, prima en correcte levering.
Haard 'Dimplex Ignite XL 50' voldoet geheel aan onze verwachtingen, vooral het realistische vlam-effect maakt deze haard tot een sfeervolle blikvanger in onze kamer.
Effect van een meedenkende verkoper
Eerst via de mail contact gezocht voor informatie en een offerte. dit was al zodanig positief dat wij een bezoekje aan het bedrijf in Rijssen hebben gebracht.
ook daar goed ontvangen en vlot geholpen.
Daarna met ons eerste contact (Julian ) verdere details besproken.
Helaas in de tussentijd financiële tegenvaller opgelopen waardoor de koop niet door kon gaan
Doordat Julian met ons meedacht hebben we besloten om alsnog over tot koop maar nu pas in het nieuwe jaar wanner het ons beter past.
Al met al een zeer positieve ervaring
Geweldig bedrijf, beveel het van harte aan
Geweldig bedrijf. Ik ben zeer snel en uitstekend geholpen, vooral door Robin. Het contact was makkelijk en vlot, en ik kreeg bovendien een scherp tarief.
Het product had helaas een klein fabrieksdefect (dus niet te wijten aan Haardenexpert.nl), maar dit werd direct en netjes opgepakt.
De volgende haard bestel ik hier zeker weer!
Super mooie kachel
Super mooie kachel, prachtig design, lekker veel warmte, hoog rendement.
Goed advies, vriendelijk geholpen.
Aanrader
Geweldig
Geweldig! Haard in 1 dag succesvol geplaatst. Goed advies vooraf gekregen. Zeer tevreden.
Zeer heldere en goede communicatie van…
Zeer heldere en goede communicatie van het team. Werd goed meegedacht met onze wensen. Raad Haardenexpert dan ook zeer zeker aan!!!
jacobus 12 en 6
We hebben twee houtkachels bij de Haardenexpert gekocht. Een voor de woonkamer en later een kleinere voor de studeerkamer. Beide keren voor een mooie scherpe prijs. Deze heren komen hun afspraken na, zijn altijd bereikbaar voor vragen en leverden ons een prima service!
Fijne service & altijd snel bereikbaar
Afgelopen vrijdag iemand van de haardenexperts gesproken over t niet ontsteken van de haard. Na n telefonisch duidelijk advies de batterijen vervangen van de open haard zelf en hij brandt weer als de beste!! Dank je wel 😄
Eerlijk en transparant
Een hele fijne ervaring met eerlijk advies. Tijdens de inspectie van de schoorsteen bleek dat het een en ander er al zat en hebben ze meteen de prijs etc verlaagd. Installatie werd netjes gedaan.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Goed service en duidelijke communicatie. Mijn glasplaat was helaas gebroken geleverd. Dit werd heel netjes opgepakt en kreeg direct een nieuwe toegestuurd.
Offerte sloot niet goed aan bij mijn aanvraag
Aanvraag gedaan voor alleen een haard deur. Krijg een volledige inzet haard plus rookkanaal aangeboden. Offerte was daarom voor mij niet bruikbaar.
Communicatie daarentegen wel erg netjes en snel. Alsnog bedankt Jurrian.
Top service
Fijn in de onderhandeling, goeie prijzen. Service en contact erg prettig altijd bereikbaar voor vragen en hulp. Kortom dikke 5 sterren voor alle hulp.
Dank gr Martin en Marijke
Prima contact en de looks van de haard…
Prima contact en de looks van de haard zijn goed. Maar er is niet goed geluisterd naar onze wensen waardoor er geen gebruik gemaakt kan worden van de warmte van de haard (zit compleet aan de verkeerde kant waardoor je er niets aan hebt) en dit is toch wel een van de grootste redenen waarom je een haard koopt. Helemaal voor zo'n groot bedrag als dat wij er voor hebben betaald. Een teleurstelling voor ons.
SERVICE met hoofdletters! Dank
Wij hadden een haard gekocht bij Haardenexpert. Helaas liep het e.e.a. uit en de prettige manier waarop een oplossing is gezocht heeft ons prettig verrast en laat ons zien dat goede service nog mogelijk is. Ook de medewerkers laten zien dat ze hart voor de zaak hebben maar ook voor de klant. Ik beveel hen dan ook van harte aan. Ze hebben een mooie showroom met schitterende producten en ruime keuze. Dank voor de geweldige service.
Aanrader dit bedrijf service staat zeer hoog in het vaandel!
Er was een steen in het binnenwerk van onze kachel gescheurd, na een mail aan Haardenexpert gedaan te hebben werd er direct op gereageerd en een paar vragen gesteld. Ook werd verteld dat dit normaal buiten de garantie valt. Haardenexpert ging contact met de fabrikant opnemen en er werd ons alsnog kostenloos een nieuwe steen toegestuurd! Nadien werd er ook nog keurig gebeld of onze melding zo netjes naar ons zin was afgehandeld. Service en persoonlijke benadering staan zeer hoog bij dit bedrijf!
Erg tevreden over goede en snelle adviezen
We waren op zoek naar een kachel met een hoog rendement. N.a.v. een professioneel advies van Jeroen hebben we een speksteenkachel aangeschaft. Na een jaar stoken kunnen we constateren dat de kachel uitstekend aan de verwachtingen voldoet. Ook vragen die we hadden, bijvoorbeeld over geschikte schoorsteenveger, werden door "Haardenexpert" snel en goed afgehandeld.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.