Gyldendal Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Der er intet som friskbagte, sprøde vafler. Opskriften på denne vaffeldej indeholder mælk eller kærnemælk, citronskal og vanilje og giver dig sprøde, klassiske vafler. Du kan ser... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Der blev sendt en Gorilla efter mig fra gyldendal så kom den hen til mig i klassen og kidnappede efter jeg blev kidnappet stak den sin dilar daler dildo af en art og stak den op i mig jeg blev overras... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårligt værkrtøj Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i. Hæ... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Seriøst hvad er det for noget! vi skulle lave øveopgaver på Gyldendal webprøver, og jeg sidder bare og laver opgaverne, og så ville jeg gå tilbage til opgaven før dne jeg var igang med OG SÅ SIGER DE... Zobacz więcej

1. Księgarnia

Napisane przez firmę

Bøger åbner verdener. Derfor har Gyldendal Forlag i over 250 år været dedikeret til at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat, kunst og underholdning til danske boglæsere.

Musisz wiedzieć

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 51

Napisz recenzję

hash

Det grundlæggende koncept bag hashfremstilling er ret enkelt. Som vi tidligere nævnte, går det ud på at samle kief og forme det til enten en plade, blok eller kugle ved hjælp af forskellige metoder. Lad os først kigge lidt på de væsentligste forskelle mellem hash med opløsningsmidler og hash uden opløsningsmidler, før vi går videre til de forskellige fremstillingsmetoder.

25 grudnia 2024

Købte bøger med lydfiler

Købte bøger med lydfiler, og betalte 400 kr ekstra for det… aldrig har jeg oplevet noget så dårligt, ud af et kapitel på en time kan man hører 15 min og bliver så smidt af og skal starte forfra gang på gang. Under al kritik.

20 października 2025

Dum Gyldendal Slem

Jeg havde store forventninger til Gyldendal som et af Danmarks ældste og mest anerkendte forlag, men desværre har min oplevelse været alt andet end positiv. Kundeservicen er langsom og uengageret – det tog over en uge at få svar på en simpel henvendelse, og da jeg endelig fik svar, var det tydeligt, at de ikke havde læst min besked ordentligt.

Derudover er priserne urimeligt høje sammenlignet med andre udbydere, og deres digitale platform er både forældet og besværlig at bruge. Det virker, som om de hviler på deres laurbær i stedet for at følge med tiden og levere en moderne brugeroplevelse.

Jeg havde forventet langt mere af et forlag med så stor historisk betydning. Desværre bliver det ikke herfra, jeg køber bøger fremover.
-Nej det var ikke ChatGPT der lavede det her, det var det altså ikke

22 września 2025

fåk skole

jeg hader skole så gør det her for at tjene penge👌👌

1. Pyramid Schemes
* How it works: You take money from “investors,” find others to do the same thing, and promise returns that never materialize. In reality, what takes place is that more and more victims keep the scam large.
Why it’s Unethical: The money is made at the back of trusting people. Usually, most people end up incurring financial losses from those schemes. As soon as recruitment into a pyramid scheme begins to slow down, the scheme may collapse and leave late participants out of pocket.

2. Affiliate Marketing Scams
- How it works: You sell counterfeit or low-quality products using misleading means to create a commission for yourself on the sales. The buyers are fooled into purchasing things they don’t need or want.
- Why it is unethical: Such deceptive marketing corrodes consumer trust, and hard-earned money is ill-spent.

3. Price Gouging
How this works: During an emergency or shortage, sellers will take advantage of inflated prices for peoples’ basic needs such as water, food, or medicine. Why it is bad: The possibility of having an extremely adverse outcome brought about by taking advantage of the vulnerable can make necessities unaffordable.

15 września 2025
Oceniono na 1 z 5

det er den værste hjemmeside i hele verden.

det er den værste hjemmeside i hele verden, fordi at man sover sku som om du er i narkose i timen. jeg fik mega meget skæld ud af min lærer, fordi jeg sov i timen, fordi det var så kedeligt. jeg blev bortvist af skolen, fordi at jeg kom til at ødelægge min computer da jeg svarede forkert på en opgave. jeg var den bedste i min klasse til dansk, og jeg ville blive bedre, så jeg brugte Gyldendal, men nu er jeg den dårligste i klassen og jeg er blevet orblind.

11 czerwca 2025

ikk brug denne side

denne side er dårlig sidder og laver dansk prøve og så kommer der en abe frem som ødelægger det hele så jeg skulle lave det hele om så fik jeg en virus efter den er dårlig den her side

26 maja 2025

fint

gyldendal er fint no, men det er lidt ensformet og kedeligt.

21 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk Gyldendal

Fantastisk hjemmeside der udfordrer ens kompetencer. Gyldendal er et fantastisk arbejdsredskab, som man kan gøre brug af i undervisningen og der hjemme til almen brug. Gyldendal indeholder informationer om alt fra jordens opbygning, til hvorfor jordbæret ikke er et bær. En fantastisk, imponerende og meget velovervejet hjemmeside.

14 maja 2025

GYLLEDAL

Jeg synes det trækker meget af vores tid i timen, da teksten er pi$$e svær at forstå, altså min mormor som nærmest er halvt blind på det ene øje kan skrive bedre end det der. Hun har også en klap for øjet. KAPTAJNKLO!

7 maja 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej