Der er intet som friskbagte, sprøde vafler. Opskriften på denne vaffeldej indeholder mælk eller kærnemælk, citronskal og vanilje og giver dig sprøde, klassiske vafler. Du kan ser... Zobacz więcej
Der blev sendt en Gorilla efter mig fra gyldendal så kom den hen til mig i klassen og kidnappede efter jeg blev kidnappet stak den sin dilar daler dildo af en art og stak den op i mig jeg blev overras... Zobacz więcej
Virkelig dårligt værkrtøj Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i. Hæ... Zobacz więcej
Seriøst hvad er det for noget! vi skulle lave øveopgaver på Gyldendal webprøver, og jeg sidder bare og laver opgaverne, og så ville jeg gå tilbage til opgaven før dne jeg var igang med OG SÅ SIGER DE... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bøger åbner verdener. Derfor har Gyldendal Forlag i over 250 år været dedikeret til at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat, kunst og underholdning til danske boglæsere.
Klareboderne 3, 1001 , Kbh. K, Dania
- gyldendal.dk@gyldendal.dk
- gyldendal.dk
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
ikke prøve den her side
det er så dårligt at min klør nummse af at være på den her sidde jeg vil heller spise en orm eller lave en stor orm vis du skal ikke bruge den her side det er alt for dårligt
Slette mette
Jeg sad og arbejdede på gyldendal med biologi, så kom slette mette og slettede mine opgaver så jeg ikke kunne lave mine opgaver. Men så kom liser og redede dagen. Ny statsminister og matematikfessor tilbage.
Det sygt kedeligt
man kan ikke bruge gyldendal til at…
man kan ikke bruge gyldendal til at stege et æg! det er sgu for dårligt!!!!!!!!!!!!!!
Utroværdige
Denne kilde jeg læser er virkelige ikke troværdig der står mange ting som er opdigtet og falske.
Men jeg synes også at jeres kilder er meget kedelige
Dårlig oplevelse
Jeg havde en forfærdelig oplevelse!
Kilderne er ikke troværdige ifølge min lærer, det var jeg ked af og jeg bruger aldrig Gyldendal igen!
Det står også meget voksent og det vil jeg ikke gå med til. Tag jer sammen og skriv nogle ordentlige tekster til 7 klasse!
jeg synes det er en dårlig hjemsige…
jeg synes det er en dårlig hjemsige fordi tage for lang
tid at komme ind
jeg lavede en tysk prøve
jeg lavede en tysk prøve men min lære kunne ikke tjekke min svare ps: sygt træls men gyldendal kan man ik bruge til en fed skid jeg ville meget heller spille minecraft eller roblox
Det her er hvad man kan bruge gylendal til😅
Jeg døde af kedsomhed så nu behøver jeg ikke i skole mere🤩😁
Gyldendal kan ikke bruges til noget…
Gyldendal kan ikke bruges til noget godt. Det er ikke sjovt at lave lektier eller opgaver på Gyldendal. Jeg vil meget heller spille Roblox. ):
gylendal explosionen
mens jeg var på gylendal så exploderd min computer pogrund af virus og min ven blev kastrært af explosionen
ps undskyld for stave fajl
da jeg sad og spilled mincraft i timen…
da jeg sad og spilled mincraft i timen kom den store gylnde giga chat ud af skermen og sage at mit byggeri
var fedt og så byggede han en creaper farm til mig og sage at jeg var god til minecraft hvor efter han ringet til fessor daddy som kom flyvene ind af vinduet med hans 3 metter lange conggo bat og puttede den op i jamals nummi uden gummi det enester der kunna ha hvaret beder var at jamal fik lidt blod ud af nummi men oplevensen var ellers ret god ........ ps undskyld for stave fejl
tak for det gyldendal
da jeg sad på gyldendal, inspirede de mig til at begynde at spille lidt tissemand, men da jeg så kiggede ned så jeg der ikke var mere tilbage. TUSIND TAK Gyldendal
det er bare ikke sjovt at være derinde
det er bare ikke sjovt at være derinde. hver anden opgave skal man fremlægge for klassen. det er ikke sjovt
Imens jeg sad og lavede gyldendal…
Imens jeg sad og lavede gyldendal sprang tung tung sahur ind igennem vinduet og tog mig med ud i hans hvide van. Han smed sit bat og han smed sine bukse.
jeg blev lowkirkuinely cracked af tung tung sahur og så kom bombardiro crocodilo og bombede hele skolen.
5 ud af 5 stjerne det var dejligt(:
det er slemt at være der inde og jeg…
det er slemt at være der inde og jeg vil dø i stedet for at være der inde
Der er mange sælgere
Hvad bruges natriumhypoklorid til?
🧼 Desinfektion (overflader, vand)
👕 Blegemiddel til tøj
🚰 Drikkevandsrensning (meget lave koncentrationer)
🏊 Pool- og spa-vand
Sikkerhed (vigtigt)
Må aldrig blandes med:
syrer → danner klorgas ☠️
ammoniak → danner giftige kloraminer
Er ætsende og kan skade hud, øjne og lunger
Hvis dit mål er praktisk brug
Den sikre løsning er simpelthen at:
købe færdig klorin / blegemiddel
fortynde korrekt efter formålet (fx rengøring vs. desinfektion)
✅ korrekt fortynding til rengøring eller desinfektion
✅ kemisk forklaring på reaktionen (til skole/eksamen)
✅ sammenligning med andre desinfektionsmidler
FORZA EFN jeg gætter på at Gyldendals…
FORZA EFN jeg gætter på at Gyldendals prutte devs ikke ved hvad EFN betyder men sheesh Gyldendal er bums