Gumpearl Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Företaget har slutat att svara på e-post och skickar inte varor, när man har köpt ett abonnemang. Vad har hänt med företaget? Produkterna är bra, men det känns som företaget har blivit oseriöst.

Oceniono na 3 z 5

Älskar idén och använder! Bra att försöka spara på miljön! Saknar dock att det löddrar i munnen när man borstar. Men det kanske bara är vanesak och svårt att få till med en torr produkt. Men saknar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Detta är framtidens tandkrämstabletter som redan är här! Att borsta tänderna i vetskap om att jag inte fördärvar jorden än mer gör att det dinglar en liten lyckostjärna i huvudet av att vara tillfred... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jag vill absolut försöka minska min plastförbrukning,det mår vi alla bra av. Tabletterna smakar milt och gott. Det enda negativa jag har att säga är att jag ofta tvättar händerna i samband med tandbor... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent kosmetyków

Napisane przez firmę

Gumpearl är ett innovativt tandvårdsmärke som fokuserar på hållbara och miljövänliga lösningar för daglig tandhygien. Våra produkter, som tandkrämstabletter, är framtagna för att ersätta traditionell tandkräm i plasttuber, vilket bidrar till att minska plastavfallet och miljöpåverkan. Gumpearl tandkrämstabletter är 100% veganska, fria från mikroplaster, titandioxid, SLS, och parabener, och de innehåller fluorid och xylitol, vilket gör dem lika effektiva som vanlig tandkräm. Produkten levereras i återvinningsbara glasburkar med möjlighet till refill, vilket gör den till ett mer hållbart alternativ för både hälsa och planet

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Jag är nöjd med Gumpearl

Jag är nöjd med produkten, smidigt att kunna ta med några tandcreme tabl i en liten påse, tar ingen plats. Företaget har ett bra miljötänk.

23 kwietnia 2023

Tack för ditt positiva omdöme 💚

Överdriven reklam

Överdriven reklam ! Man måste ta fler tabletter för att få en ren och fräsch känsla i munnen ! Men miljötänket är toppen så det fortsätter vi med !!

25 kwietnia 2023

Odpowiedź od Gumpearl

Tack för ditt omdöme 💚 Det är inte mängde tandkräm som gör tänderna rena utan halten flourid och tandborstningen ( den mekaniska delen) som gör tänderna rena. Det är lite annorlunda och vanor är lite svår i början att bryta. Stort lycka till och vi tar med oss storleken på tabletten att känslan är lite liten så kanske vi gör en uppdatering av produkten i ett senaste skede. Ha en fin dag 💚♻️

Oceniono na 3 z 5

De löddrande inte så mycket och kändes…

De löddrande inte så mycket och kändes pulvrigt.

18 kwietnia 2023

Odpowiedź od Gumpearl

Tack för ditt omdöme. Den löddrar inte lika mycket som traditionella tandkrämer pga aktivt valt bort SLS i produkten som har en uttorkande egenskap på munslemhinnan. Hoppas du ge det ett nytt försök. Tillsätt lite mer vatten och jobba in så du får upp en kräm i munnen. Lycka till 💚♻️

Oceniono na 4 z 5

Det blir lite dyrt i längden

Det blir lite dyrt i längden, annars god smak lagom lödder o rena tänder 👍🏻 trevlig förpackning

Elisabet

18 kwietnia 2023

Odpowiedź od Gumpearl

Hej Elisabet. Första gången du köper glasburkarna blir det 27 öre dyrare per gång jämfört med traditionella tandkrämer. Andra gången då du köper re-fill blir det 50% billigare. Så Gumpearl är bra för din plånbok, dina tänder och planeten.
3 i 1 💚♻️

Smidig förpackning

Smidig förpackning. Känns naturvänlig. Man saknar lite lödder och mer mängd. Fastnar lite i tänderna.

17 kwietnia 2023

Odpowiedź od Gumpearl

Tack för ditt positiva omdöme 💚 Den löddrar inte lika mycket som traditionella tandkrämer pga aktivt valt bort SLS i produkten som har en uttorkande egenskap på munslemhinnan.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Tänderna känns rena o bra. Inte direkt samma upplevelse som med vanlig tandkräm.

17 kwietnia 2023

Odpowiedź od Gumpearl

Tack för ditt positiva omdöme 💚 Känslan är lite annorlunda men renheten är det samma.

Köpte två burkar

Köpte två burkar. Halva innehållet i båda burkarna va trasigt. I munnen blev det dessutom torrt som fnöske.

16 kwietnia 2023

Hej Anna
Tack för ditt omdöme och input och tråkigt att du fick trasiga tabletter i dina burkar. Maila oss på info@gumpearl.se för vidare hantering av detta.
Önskar dig en trevlig dag!

Funkar inte alls.

6 kwietnia 2023

Hej Paulina
Tack för ditt omdöme och tråkigt att du inte får till det. Att ändra ett beteende tar tid både gällande träning, kostvana och hur vi borstar tänderna. Man brukar säga 21-24 dagar. Har du gjort enligt instruktioner?
Ta en tablett, lägg den i
munnen, tugga lätt, blöt tandborsten, ta tandborsten och börja borsta 2 min, 2 gånger om
dagen. Den kommer inte skumma som traditionell tandkräm pga inget SLS som är ett skummedel som har uttorkande egenskap.
Om du fortfarande inte är nöjd maila oss på info@gumpearl.se
Ha en fin dag!

Oceniono na 2 z 5

Ger inget bra skum att borsta tänderna…

Ger inget bra skum att borsta tänderna i! Man skrubbar runt bitrester från tabletten…

6 kwietnia 2023

Odpowiedź od Gumpearl

Tack för din feedback. Vi på Gumpearl har valt att ta bort ett ämne som heter SLS som har en löddrande effekt som används i bla schampo, tvål, diskmedel, badskum eller tandkräm. SLS torkar ut slemhinnorna och är inte bra för munhålan.
Därför löddrar inte Gumpearl lika mycket som vanlig tandkräm.

Testa och tugga tabletten lite längre så den hinner lösas upp ordentligt. Det sägs att ändra en vana tar ca 64 ggr innan man bli van, så ge det ett försök till. Tillför gärna lite mera vatten också för att få lite mera skum.

Lycka till och tack för att du gör vår värld lite grönare!

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans och burken var…

Snabb leverans och burken var proppfull. Lite ovanligt att det inte blir nåt lödder men det är väl en vanesak. Känns fräscht i munnen efteråt.

27 marca 2023
Opinia niezależna

Tack för ditt positiva omdöme 💚

Leveransen var snabb

Leveransen var snabb. Men produkten var inte riktigt vad jag förväntat mig.

9 marca 2023

Hej Tove
Tack för ditt omdöme. Vi är väldig mån om att lyssna, ta in och förbättra Gumpearl utefter konsumenternas input. Du får gärna maila oss på info@gumpearl.se och berätta hur vi kan förbättra Gumpearl i framtiden.
Ha en fin dag!

Spännande produkt

Spännande produkt. Skummar dock dåligt o ger inte riktigt samma känsla som tandborstning med kräm.

14 marca 2023

Odpowiedź od Gumpearl

Tack för ditt positiva omdöme och vad glad att du tycker produkten är spännande! Gumpearl innehåller inget SLS (Sodium Lauryl Sulfate) som har en löddrande effekt som kommer väl till pass när det ingår i sådant som schampo, tvål, diskmedel, badskum eller tandkräm. . SLS innehåller dock alkohol, vilket kan göra så att slemhinnorna i munnen torkas ut. Då bildas ett klimat där bakterier stortrivs och detta kan i sin tur leda till inflammationer i tandkött och även aftös stomatit, eller afte som det också kallas. Därför löddrar inte Gumpearl lika mycket som "vanlig" tandkräm.

produkten är ok

produkten är ok, men varför är burken bara halvfull? det finns ju en diskussion om att förpackningars storlek inte är i proportion med innehållet.

13 marca 2023

Hej Lars
Tack för ditt omdöme. Vi på Gumpearl vill ständigt utveckla våra produkter och uppskattar verkligen input från er konsumenter.
Gällande den lilla burken på 62 tabletter blev det lite olyckligt med tablettstorleken då den inte matchade lilla burken men fungerar fint i den stora 248 burken. Detta har vi redan tagit in input kring och kommer i framtiden se över storleken på båda tabletterna och burken så de matchar bättre varandra.
Vi rekommenderar dock att köpa re-fill påsarna till Gumpearl och då rymmer burken flera än 62 tabletter.

Ha en fin dag och tack för bra input!
/ Gumpearl

Väldigt nöjd

Funkar precis så
Bra som jag hoppades på

13 marca 2023

Odpowiedź od Gumpearl

Tack för ditt positiva svar 💚

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej