Gumpearl Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Företaget har slutat att svara på e-post och skickar inte varor, när man har köpt ett abonnemang. Vad har hänt med företaget? Produkterna är bra, men det känns som företaget har blivit oseriöst.

Oceniono na 3 z 5

Älskar idén och använder! Bra att försöka spara på miljön! Saknar dock att det löddrar i munnen när man borstar. Men det kanske bara är vanesak och svårt att få till med en torr produkt. Men saknar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Detta är framtidens tandkrämstabletter som redan är här! Att borsta tänderna i vetskap om att jag inte fördärvar jorden än mer gör att det dinglar en liten lyckostjärna i huvudet av att vara tillfred... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jag vill absolut försöka minska min plastförbrukning,det mår vi alla bra av. Tabletterna smakar milt och gott. Det enda negativa jag har att säga är att jag ofta tvättar händerna i samband med tandbor... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent kosmetyków

Napisane przez firmę

Gumpearl är ett innovativt tandvårdsmärke som fokuserar på hållbara och miljövänliga lösningar för daglig tandhygien. Våra produkter, som tandkrämstabletter, är framtagna för att ersätta traditionell tandkräm i plasttuber, vilket bidrar till att minska plastavfallet och miljöpåverkan. Gumpearl tandkrämstabletter är 100% veganska, fria från mikroplaster, titandioxid, SLS, och parabener, och de innehåller fluorid och xylitol, vilket gör dem lika effektiva som vanlig tandkräm. Produkten levereras i återvinningsbara glasburkar med möjlighet till refill, vilket gör den till ett mer hållbart alternativ för både hälsa och planet

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Perfekt produkt

Perfekt produkt. Inget tandkrämsspill eller ihjälklämd tub att hantera! Mycket mild smak och fint förpackat också.

27 czerwca 2023
Oceniono na 3 z 5

Intressant men behöver utvecklas.

Bra att försöka minska plastanvändning. Pärlorna smulas i munnen vilket gör det svårt att sprida dem. Önskar att de var segare och fastnade bättre på tänderna. Att tugga på något ökar salivutsöndring så det blir väldigt mycket saliv i munnen vilket försvårar borstandes. En intressant produkt som behöver utvecklas.

27 czerwca 2023

Älskar dessa tandkrämstabletter

Älskar dessa tandkrämstabletter, och jag kommer aldrig mer köpa tubtandkräm! Fint att Ni skickade med prover på 2 andra sorter. Och så bra att bara kunna beställa fler när de börjar ta slut. Och den fina glasburken pryder sin plats på handfatet.

23 czerwca 2023
Oceniono na 4 z 5

Gillar!!

Bra idé miljömässigt med refill. Fick fel burk men kontaktade kundtjänst och fick direkt skickat rätt burk + en tandborste Tack! :) Känns lite ovant när man är van med "vanlig" tandkräm men man vänjer sig. Riktigt skönt att slippa den fula tuben och istället ha en liten burk bara. Jag kommer köpa fler :D

14 czerwca 2023

Nej tyvärr

Köpte för att ha med på hajken eftersom tabletterna var så små och lätta. Nu efter några dagars användning måste jag ändå säga att mina tänder inte känns särskilt rena trots noggrann bortstning morgon och kväll. Provade att borsta med två en gång bara för att se om problemet var att de var för små men det kändes likadant ändå. Man får helt enkelt inte den där fräscha känslan i munnen man vill ha efter att ha bortsatt tänderna. I övrigt tycker jag konceptet är väldigt bra och hoppas gumpearl fortsätter utvecklas, isåfall skulle jag gärna fortsätta använda dem.

4 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Köpte deras tandkrämstablett hos en…

Köpte deras tandkrämstablett hos en annan försäljare.
De kom 4 småförpackningar på 62 tabletter istället för 1 stor burk på 248 st.
Tyvärr var de ej förseglade med aluminiumlock under locket.
Så jag ville ej använda tabletterna i öppnade burkar.
Maila Gumpearls dom tog sig an fallet och sa att så ska de ej vara.
Och idag fick jag en ny oöppnad burk med 248 tabletter i.
Och en tandborste och prov på en annan sort.
Så jag rekommenderar att handla direkt från Gumpearl.

12 czerwca 2023
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej