Oceniono na 4 z 5

bestilte bland selv slik Onsdag og regnede med at jeg kunne nå at få det til weekenden , Torsdag fik jeg en mail om at nu var den klar til at blive sendt med dao, og kunne følge pakken, Der står sta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg må tage hatten af for guldslik. Casper fra guldslik leverer en helt suveræn kundeservice. Prøvede at bestille noget slik som var udgået og vi fandt en helt fantastisk løsning på problemet, hvor je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte to bland-selv slikposer fra Guldslik, da jeg skulle på ferie til Spanien. Vi spiste den ene på vej derned, men glemte helt den anden, som blev liggende i vores bagage under hele turen. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Utrolig billigt og godt slik, det er perfekt til prisen. kvaliteten var vanvittig og meget bedre end det man får i de andre butikker Leveringstiden var også rimelig hurtig det tog kun 2 dage!!! hu... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklepy ze słodyczami

Napisane przez firmę

Guldslik er din online slikbutik. Vi har mere end 400 varianter og leverer til hele landet. Vi stræber efter to ting: Gode priser og glade kunder. Hos Guldslik kan du opleve en verden af slik, chokolade, lakrids og alt du kan drømme om af søde og lækre sager.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Hold kæft en flink og Høflig mand der…

Hold kæft en flink og Høflig mand der ringer for at sige til mig at han er løbet tør for maraboo med ore og fortæller mig om han ikke kan give mig en med pistacie i stedet for og som gave smider han lige en snickers bar oven i der er der man kalder service på top klasse

12 marca 2025

God behandling

De behandler altid din ordre hurtigt og levere altid så hurtigt de kan.. Slikket er altid frisk og lækkert. Er dejlig behagelige at tale med når man lige har et spørgsmål til dem.. Kan stærkt anbefales til andre.. :-)

11 marca 2025
Oceniono na 4 z 5

Lang leveringstid

Meget kundevenlig hjemmeside, let at bestille, friskt slik altid med en venlig hilsen i pakken 😊
Jeg synes dog, det er underligt, det tager seks dage at levere?!
Sidst - men ikke mindst - takker jeg for den venlige gestus med "en lille gave" som tak ... jeg har dog ikke fundet den endnu 🧐 så jeg er spændt på, hvad det var/skulle have været?

5 marca 2025

Kæmpe Kæmpe anbefaling herfra🙏🏻

Kæmpe Kæmpe anbefaling herfra🙏🏻
Lørdag aften vælger jeg at bestille slik fra butikken. Jeg vælger en pakke hvor der ikke fremgår at der er inkluderet chips, men jeg kan alligevel vælge ønskede varianter af chips, dette er en fejl fra Wolt. Kasper fra butikken ringer så og beklager meget over at han ikke har lagt chips poser ned i min ordre, han forklarer mig at chipsene ikke er en del af pakken hvilket også fremgår, men der er en fejl på appen. Han fortæller at han personligt vil levere chipsene til mig søndag. Jeg takker nej til dette tilbud da jeg ikke synes det er retfærdigt overfor forretningen. Han fortæller så at jeg skal skrive i beskrivelsen at han skylder mig chips næste gang jeg bestiller også vil han sørge for at jeg får dem. Det virker som om at det er meget vigtigt for Kasper at hans kunder får en god oplevelse og det kan man som kunde virkelig mærke.
Da jeg så modtager min ordre bliver jeg endnu mere positivt overrasket. Slikket er frisk og sorteret efter kategori i hver sin pose, poserne har et stort og meget varieret indhold.
Tusind tak til jer og det er ikke sidste gang vi bestiller 😃😃

1 marca 2025

Fed kundeoplevelse

Har lige fået leveret slik lige til døren - af guld slik selv !
Kæmpe fed service med en oplevelse af at man som kunde er centrum for forretningen.
Det er en fornøjelse at modtage 4kg slik der alt sammen er friskt og flot pakket ind.
Fed service - gode varer - super priser.
What’s not to like :-)

25 lutego 2025

Fem stjerner herfra!!

Fem stjerner herfra!
Super service , bestilte igennem Wolt. Alt er som det skulle være. Kæmpe PLUS så var der en lille ekstra ting. 😀 Ikke sidste gang vi bestiller hos jer.

23 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Første men ikke sidste gang …

Første gang vi forsøger med at bestille slik og valget faldt på guld slik grundet gode anmeldelser og vi har fået den bedste service og er megs tilfreds og det bliver bestemt ikke sidste gang der bestilles der fra. 5 af 5 stjerner herfra 👌🏼

20 lutego 2025
Oceniono na 3 z 5

Mangelfuld Service "opdateret"

Bestilte med levering via GLS Onsdag d. 12 før kl 14, forventede ikke de kunne nå det til dagen efter, men da jeg ikke havde set en GLS tracking mail Fredag morgen sendte Guldslik en mail hvor jeg bad om bekræftelse på at det var afsendt dagen før da jeg skulle bruge det i weekenden.
I stedet for at kontakte mig, eller tilbyde at annullere min ordre fik jeg kort efter en mail fra GLS om nu var der oprettet en ordre, men at de ikke har modtaget nogen vare at sende endnu "standard GLS mail", og samtidig kom der en automatisk mail fra Guldslik om at min ordre var afsendt. "dvs 2 dage efter bestilling oprettede de endelig en ordre" det er nu Mandag eftermiddag og når jeg Track & Tracer via GLS hjemmeside siger den stadig de ikke har modtaget nogen varer til at sende videre.
Så kan ikke anbefales, ingen service, dårlig leverings tider.
----------------------------------------
18/2 svar til Casper.
Hej Casper, direkte fra min "sendte mails"
Re: Din Guldslik.dk ordre er blevet modtaget!
From Tommy (Min Mail)
Date Fri 2/14/2025 9:01
To Guldslik.dk (info at guldslik.dk) "må ikke skrive mail adresser i anmeldelser"
Hvis i har problemer med jeres leverings partnere så stop med at benytte dem.
Ændre ikke på min oplevelse at i skulle give god service til andre.
Tak for feedback, tak for forsøget, du må have en god dag. mvh
---------
Amen altså, nu er der så kommet en pakke, er bare overhovedet ikke de varer jeg har bestilt. Jeg ringer til jer.
--------
Efter samtale med Casper, der er sket en fejl i pakkeafdelingen og det er ved at blive udredt, Han vil komme forbi i morgen med de rigtige varer og sagt jeg kan beholde dem jeg har modtaget da den anden kunde som havde modtaget mine også har fået skiftet sine ud til de rigtige.
Jeg ændre min bedømmelse fra 1 til 3 da fejl kan ske og de efterfølgende har gjort deres bedste for at udbedre fejlen.

17 lutego 2025
Logo Guldslik

Odpowiedź od Guldslik

Hej Tommy
Din pakke blev sendt afsted d 14 med Gls. Jeg har ikke modtaget nogen e-mail fra dig desværre . Vi går MEGET op i kunde-service som du også kan se på andre anmeldser. Så derfor er jeg også rigtigt ked af den oplevelse du har haft hos os. Jeg ville ha ønske du havde ringet til os da du ikke kunne se pakken nogen steder. Vi har desværre oplevet disse ting før med både Gls og Dao og det er rigtigt øv .. Men vi er ikke herre over disse firmaer . Jeg forstå udmærket godt din frusttration .

Jeg håber der er kommet styr på din pakke ellers skal du være velkomme til at ringe på 40 16 8394 eller skriv en mail på cn@guldslik.dk.

Håber når du modtager dit slik at det gør at du ændrer din holding og forstå at alt hvad der er mennesker der laver kan der ske fejl især hos 2 store firmaer som Gls og Dao..

Ha en dejlig dag

Mvh

Casper

God service og god stil

Jeg bestilte slik til min veninde torsdag aften i håb om, at det ville nå frem inden weekenden. Jeg havde i kommentarfeltet spurgt, om de ville lægge en besked med ordene “lidt godt til weekenden”. Fredag eftermiddag bliver jeg ringet direkte op af Casper fra Guldslik, der fortæller at de har været ude at aflevere slikket personligt til min veninde for lidt siden, da han kunne forstå på min besked, at den gerne skulle nå frem til weekenden.

Så god stil! Min veninde blev glad, og det samme gjorde jeg.
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos Guldslik 😊

14 lutego 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej