bestilte bland selv slik Onsdag og regnede med at jeg kunne nå at få det til weekenden , Torsdag fik jeg en mail om at nu var den klar til at blive sendt med dao, og kunne følge pakken, Der står sta... Zobacz więcej
Jeg må tage hatten af for guldslik. Casper fra guldslik leverer en helt suveræn kundeservice. Prøvede at bestille noget slik som var udgået og vi fandt en helt fantastisk løsning på problemet, hvor je... Zobacz więcej
Jeg bestilte to bland-selv slikposer fra Guldslik, da jeg skulle på ferie til Spanien. Vi spiste den ene på vej derned, men glemte helt den anden, som blev liggende i vores bagage under hele turen. D... Zobacz więcej
Utrolig billigt og godt slik, det er perfekt til prisen. kvaliteten var vanvittig og meget bedre end det man får i de andre butikker Leveringstiden var også rimelig hurtig det tog kun 2 dage!!! hu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Guldslik er din online slikbutik. Vi har mere end 400 varianter og leverer til hele landet. Vi stræber efter to ting: Gode priser og glade kunder. Hos Guldslik kan du opleve en verden af slik, chokolade, lakrids og alt du kan drømme om af søde og lækre sager.
Narverland 17 , 2600, Glostrup, Dania
- 60 37 37 37
- cn@guldslik.dk
- guldslik.dk
Meget god service og hurtig modtagelse…
Meget god service og hurtig modtagelse slikket er også veldsmagende kan varmt anbefales
Luksus og guf
Modtog min luksus julepakker, og er bestemt ikke skuffet. Masser af lækre ting, og kvaliteten er i orden.
Jeg handler gerne hos dem igen.
Var pakket så chipsposen var sprunget
Var pakket så chipsposen var sprunget - havde glemt at skrive uden nødder - så nu har jeg 0,5kg marabou med Schweizernød - de 2 toffifee var til min veninde
Dejligt slik og fik lidt ekstra med da…
Dejligt slik og fik lidt ekstra med da der var lidt forsinkelse på levering. Super service
Tak for rigtig god snoller :-)
Slik
Slikket er lækkert...det der trak ned er Leverings tiden og at i slet. Ikke reagerer på ordren før flere dage efter den var afsendt....og så var der en julesuprise hvor jeg regnede med at få jule slik...og det var bare noget lidt kedeligt alm chokolade... men det andet slik var lækker 🧑🎄🌲

Odpowiedź od Guldslik
Hejsa Guldslik.
Hejsa Guldslik.
Jeg har nu bestilt 2 fredags pakker inde hos jer.
Jeg syntes at jeres vingummi samt surt er ganske udmærket, men jeres lakrids er der ikke meget ved.
Jeres chokolade kunne sagtens være meget bedre. Ikke så meget smag .
Håber at det bliver bedre hvis vi skal fortsætte med at være kunde hos jer.
Rigtig god jul til jer.

Odpowiedź od Guldslik
Glad og tilfreds
Dejlige blandninger og hurtig levering
Lidt lang leveringstid.
Lidt lang leveringstid.
Slikket er frisk, varieret og pakket godt ind.
Vil helt sikkert handle hos Guldslik igen.
Alt var super
levering og frisk slik
Super god og hurtig service
Jeg har bestilt fra Guldslik et par gange og det vil jeg bestemt også gøre i fremtiden. Jeg har fået leveret mine ordre hurtigt og lige til døren begge gange, det er virkelig god service!
Rigtig flot slik vi er meget glade god…
Rigtig flot slik vi er meget glade god jul fra Bente.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.