Pünkliche Lieferung, super Öko-Verpackung, maximale Qualität. Wir essen nicht so viel Fleisch aber wenn unser Vorrat aufgebraucht ist, ist eine neue Bestellung garantiert. Schön ist es jetzt auch, das... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Omdat het heerlijke en eerlijke producten zijn van in alle opzichten goed verzorgde dieren. Zoals de natuur het bedoeld heeft. Pure kwaliteit voor een eerlijke prijs. Goede service van begin tot e... Zobacz więcej
I will give Grutto five stars when they provide the option for translating their website by clicking on a button. All products provided by Grutto are biologically grown and sustainably sourced. They... Zobacz więcej
Wil je toch gezond lekker vlees blijven eten, lokale boeren ondersteuren en heb je een hekel aan de totaal verziekte vleesindustrie dan is Grutto de oplossing. Je weet precies wie de boeren zijn achte... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gezond vlees & duurzaam gevangen vis. 🥩🐟 Van de beste boeren 👨🏼🌾 & kleine visserijen. 🌱 Grasgevoerd vlees. 🌍 Regeneratieve landbouw. B Corp™️.
Dane kontaktowe
Hoogstraat 23, 1391 BR, Abcoude, Holandia
- +31294799803
- vragen@grutto.com
- grutto.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ob Minuten.- oder auch Filetsteaks
Ob Minuten.- oder auch Filetsteaks, das war einfach unterirdisch! Wir hatten noch nie vorher und von keinem Metzger so schlechtes, zähes Fleisch. Absoluter Billgmist, teuer verkauft!
Und die "Filesteaks"? Nun, beide auf den Punkt gegrillt (Medium, aber noch ein ganz kleines bisschen blutig) und was soll ich sagen? Das grenzt schon an Betrug, denn mit "Filet" hat dieses Fleisch wirklich nichts zu tun. Selbst als Rumpsteak würde das nicht durchgehen. Das hat nicht mal Supermarktqualität!
"Kauf ne Kuh"? Lasst die Kühe lieber auf der Weide, da sind sie besser aufgehoben! Und bitte, verkauft Obst, aber nie wieder Fleisch!

Schlechter Kundendienst und unzuverlässige Zusteller
Grutto beauftragt mit der Lieferung DPD, die leider das Paket nicht wie angekündigt zugestellt haben, sondern nur einen fingierten Zustellversuch in das System eingetragen haben. Ein Anfruf bei dem Kundendienst von Grutto führte leider zu keinem Ergebnis und auch ein versprochener Rückruf blieb aus.

Odpowiedź od Grutto.com BV
Wij bestelden een aantal keren vlees…
Wij bestelden een aantal keren vlees via deze site en waren super tevreden. Op een gegeven moment zijn ze overgaan naar een andere bezorgdienst en. ..... super slechte ervaringen daarna. Aantal keer ontdooid vlees gekregen en nu zijn we klaar met Grutto.

Erg teleurgesteld
Erg teleurgesteld. Het begon goed met het eerste pakket. Tweede pakket echter 1 groot drama. 3 dagen voor niks thuis gebleven omdat geleverd zou worden. Uiteindelijk toch bezorgd maar heb geen idee wat er in de tussentijd met het vlees is gebeurd en of we het nog wel kunnen gebruiken. Contact met Grutto is onmogelijk. Zijn er blijkbaar nooit ondanks dat op de website staat dat ze op werkdagen van 9 tot 5 bereikbaar zijn. Op mail komt ook geen reactie. Heel jammer want het leek zo’n mooi concept. Nog erger is dat het varken hiermee niet met respect wordt behandeld. Moet ik het vlees nu weggooien? Schandalig!

bestelling leveren niet gelukt
Twee keer naar tevredenheid bij Grutto.nl besteld.
Derde keer kreeg men het logistiek niet voor elkaar.
Een dag op levering zitten wachten. Vlees bleek niet verzonden. Vervolgens weer een dag gewacht. Vlees bleek tijdens bezorging ontdooid en niet bezorgd.
Derde keer kwam vlees half ontdooid aan.
Klantenservice is vriendelijk maar komt onervaren over. Telefoon wordt regelmatig niet opgenomen.
Geld retour is geen probleem maar ik wilde liever mijn bestelling.
Niet gelukt en niet voor herhaling vatbaar.
Zaak is voor mij afgehandeld maar krijg deze reactie:
Als we niet binnen drie dagen iets van je horen, kan het zijn dat je review offline wordt gehaald.

Odpowiedź od Grutto.com BV
Sinds enkele jaren kopen wij bij Grutto en voorheen bij Koop een koe
Sinds enkele jaren kopen wij rund en kippakketten en een enkele keer gerookte zalm bij Grutto. Ik lees op trustpilot enkele negatieve verhalen die ik niet herken. Het is mooi om de verhalen te lezen van de Nederlandse boeren en je weet wat je koopt. De levertijd van pakketten duurt wel even, maar dan heb je ook wat!
Het vlees wordt uitstekend vacuum verpakt geleverd. Na ontvangst vriezen we het direct in. De diverse biefstukjes zijn van hoge kwaliteit en heerlijk mals.
Wij eten niet veel vlees, maar sinds we vlees bij Grutto kopen, is het elke keer genieten. Onze kleinkinderen zijn dol op de Merquez en chipolata worstjes 😀

Zähes Rindfleisch
Wir hatten ein Bio-Schwein und ein Bio-Rind Paket bestellt.
Beim Schwein Paket erhielt ich montags Bescheid, dass die Lieferung mittwochs statt freitags kommen würde… sehr knapp…
Bei der Kuh hat sich der anvisierte Liefertermin um mehr als zwei Wochen verzögert, ohne dass wir informiert wurden - ab 100% Kuh verkauft bis zum Versand sind über 4 Wochen ohne jegliche Information vergangen.
Bei beiden Paketen wurde mein Wunsch nach Knochen vom Kundenservice aufgenommen, bei beiden Paketen habe ich keine Knochen erhalten… ich glaube das KaufneKuh die Knochen lieber weiterverkaufen möchte…
Das Schweinefleisch ist qualitativ sehr gut, natürlich etwas fester als konventionelles Fleisch, aber sehr aromatisch.
Leider ist unser Rindfleisch extrem zäh und kaum aromatisch. Das darf bei einem Preis von 170€ einfach nicht sein… ich bereue es sehr…

Odpowiedź od Grutto.com BV
Die Lieferung kam komplett aufgetaut…
Die Lieferung kam komplett aufgetaut an, was heißt, dass die Kühlkette unterbrochen ist und das Fleisch eigentlich nicht noch Mal eingefroren werden kann, was einfach ein Unding ist.
Es fehlt zusätzlich ca. die Hälfte der Bestellung und telefonisch ist niemand zu erreichen. Auf meine Mail gibt es keine Antwort. Der Service ist unterirdisch und das war meine letzte Bestellung. Früher hat das immer gut geklappt, so kann ich aber jeden nur vor einer Bestellung warnen.

Odpowiedź od Grutto.com BV
Habe jetzt insgesamt 2x bestellt.
Habe jetzt insgesamt 2x bestellt.
Bei der ersten bestellung soweit alles gut.
Das Entrecote war damals ein super Stück sehr zart. Rostbratwurst leider, sehr salzig & ansonsten sehr nüchtern.
2 Bestellung:
Statt 3x 340g wurden mir 3x250g Entrecote geliefert. Ich reklamierte und man schrieb mir 1x Entrecote 340g gut. Soweit erstmal ok.
Auch wenn ich finde, dass man zumindest informiert werden sollte, wenn etwas anders als bezahlt und bestellt, geliefert wird.
Heute landete ein Stück Entrecote in meiner Pfanne. Schon beim auspacken sah ich, dass, dass Stück massiv von Sehnen durchzogen ist.Folge war dann mindestens 50% des Entrecote waren nicht geniesbar, siehe Foto.
Für den aufgerufenen Preis ist die Qualität unaktzeptabel.
Bin enttäuscht und werde ein drittes mal sicher nicht bestellen.
Ein Glück bin ich „Jäger“ und kann auf Hochwertiges Wild zurückgreifen…

Wat een teleurstelling
In eerste instantie waren we super enthousiast. Rundvlees- en kippakket besteld. Helaas is (vooral van de kip) het gewicht structureel lager dan aangegeven. Gemiddeld 150/160 gram ipv 200. Dat is een bizar groot verschil! Op mijn klacht ontving ik een tegoedbon van € 5,- en een mail om alles goed te praten.
Dom genoeg hebben we 2x een bestelling geplaatst. Omdat ik het concept zo geweldig vind en hoopte dat het een incident zou zijn. Helaas. Het rundvlees is ook nog eens erg taai. De worstjes erg zout. En het structureel minder leveren dan waarvoor (fors) is betaald doet de deur dicht.
Het idee is fantastisch (vandaar de extra ster) maar helaas bijzonder slecht uitgevoerd. Al met al een grote teleurstelling.. De 2e bestelling was er al 1 teveel.. een derde gaat er niet komen. Hoe jammer...

Odpowiedź od Grutto.com BV
Je krijgt niet wat je besteld
Vandaag mijn wagyu vlees pakket mogen ontvangen. Uiteindelijk viel mij op dat alle verpakte vlees entrecote, steak, biefstuk, haasbiefstukjes en sate allemaal minder wogen dan verkocht. De conclusie is dat er 81 gram c.q. 5,7% minder is geleverd dan betaald.

Odpowiedź od Grutto.com BV
Het vlees werd ontdooid geleverd en…
Het vlees werd ontdooid geleverd en niet zoals op de site staat bevroren. De reactie daarop van Grutto was lauw. "Wat vervelend om te lezen dat jou pakket ontdooid geleverd is. Mijn excuses hiervoor! Gelukkig kan ik jou wel gerust stellen dat tijdens het gehele proces het vlees in jouw pakket gekoeld is gebleven! "

Makkelijk, goed en snel
Tot nu toe twee keer ons eigen pakket samen gesteld en beide keren erg tevreden. Het is makkelijk samen te stellen, niet super duur en wordt binnen 2 dagen geleverd. Beide keren was het vlees goed bevroren en erg lekker. Soms lijken de porties wat klein, maar dan eet je in ieder geval niet te veel vlees :)

Odpowiedź od Grutto.com BV
waarom wordt en niet geantwoord op…
waarom wordt en niet geantwoord op email vragen, wanneer zijn jullie telefonisch bereikbaar.

Odpowiedź od Grutto.com BV
Fantastisch concept. Slechte uitvoering.
Al hoewel ik de missie van Grutto zeer zeker ondersteun was het vlees niet wat het moest zijn. Eerder een kip pakket en dat was top. Daarvoor een koe pakket en dat was ook ok. Maar nu. Het vlees is veel te taai. Het lijkt wel verkeerd gesneden. Gehakt en worstjes te zout. Stoofvlees niet zacht te krijgen. Leek meer op een bieflap dan iets anders. De biefstukken, entrecote's en ribeye's waren niet te eten. De smaak was goed maar het was niet weg te krijgen. Ik steun de missie van Gutto en daarom 3 sterren maar eigenlijk was het dit niet waard.

Odpowiedź od Grutto.com BV
Mag het een onsje minder zijn?
(H)eerlijk vlees dat best meer mag kosten. Meermaals besteld, maar nu niet meer! Laatste zending bevatte 7.5% minder vlees dan aangegeven (betaald).
Bij elke andere slager betaal ik het daadwerkelijke gewicht.
Kauf keine Kuh mehr...
Kauf nur noch Pilze!

Odpowiedź od Grutto.com BV
Ware kam nicht an und es ist keiner…
Ware kam nicht an und es ist keiner verantwortlich.....
Bisher war es immer gut bei Grutto. Doch die letzte Lieferung mit DPD ging gewaltig schief. Da wollte jemand die Adresse samt Abstellgenehmigung einfach nicht lesen. Fazit sind einige Kilo Fleisch, die nun Müll sind. Prima Nachhaltigkeit. Und ein Kundenservice der schlechter kaum sein könnte. Unprofessionell und kumpelhaft. Kein Lösungsinteresse. Geld zurück? Von wegen. Abwimmeln ist leichter. Glückwunsch zur schlechten Bewertung. Sie war gefordert und gewünscht. Bitte sehr.

Gewicht Huhnpaket
Habe gestern das Huhnpaket (war mein fünftes Paket) erhalten; das ganze Huhn sollte ein Gewicht von 1900g haben, es waren aber nur 920g. Wenn das Gewicht etwas von dem ursprünglich angegebenen Gewicht abweicht ist das für mich kein Problem, aber gleich 1000g weniger schon! Paket von 5,5 kg bezahlt obwohl nur 4,5 kg erhalten bezahlt

Odpowiedź od Grutto.com BV
ACHTUNG BETRUG!!!Hier war von Anfang an…
ACHTUNG BETRUG!!!Hier war von Anfang an der Wurm drin!?! Bestellung mit Newsletter mit sofortiger Bestellung 10€ Rabatt!!!Lüge 1 Ware wurde Versand mit Trackliste verschickt kam aber nie an???Nachfrage bei einem Herr THOMASCH die Ware auf dem Weg!Nach Abfrage(Dieser Jahr noch keine aktuelle Bestellung? NEPPER! Schlepper Bauernfänger!!!Die bezahlte yware kam nie an!!!Zuständig ein HERR THOMAS die Lusche. vor dem Herrn!!!Da werden die geholfen!?! FAZIT STATT NIX gab's gar nix! TOLL! Nie wieder THOMAT KUH!!!
Nooit meer wat dan ook van Grutto.
De vis stonk al toen het binnen kwam. Was nog wel te eten maar de lucht zat 3 dagen in huis. Kwam ook ontdooid aan. Kippakket was helemaal drama. Hamburgers rare structuur en viel uit elkaar. Allemaal worstjes waar geen smaak aan zat. Als tegemoetkoming kreeg ik een bon voor 20,00 korting. Nou, ze mogen het houden al kreeg ik 20,00 extra.
Nooit meer Grutto voor ons.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.