Pünkliche Lieferung, super Öko-Verpackung, maximale Qualität. Wir essen nicht so viel Fleisch aber wenn unser Vorrat aufgebraucht ist, ist eine neue Bestellung garantiert. Schön ist es jetzt auch, das... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Omdat het heerlijke en eerlijke producten zijn van in alle opzichten goed verzorgde dieren. Zoals de natuur het bedoeld heeft. Pure kwaliteit voor een eerlijke prijs. Goede service van begin tot e... Zobacz więcej
I will give Grutto five stars when they provide the option for translating their website by clicking on a button. All products provided by Grutto are biologically grown and sustainably sourced. They... Zobacz więcej
Wil je toch gezond lekker vlees blijven eten, lokale boeren ondersteuren en heb je een hekel aan de totaal verziekte vleesindustrie dan is Grutto de oplossing. Je weet precies wie de boeren zijn achte... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Gezond vlees & duurzaam gevangen vis. 🥩🐟 Van de beste boeren 👨🏼🌾 & kleine visserijen. 🌱 Grasgevoerd vlees. 🌍 Regeneratieve landbouw. B Corp™️.
Dane kontaktowe
Hoogstraat 23, 1391 BR, Abcoude, Holandia
- +31294799803
- vragen@grutto.com
- grutto.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Lekker
Duidelijke informatie op de website, biologisch vlees en in kleine porties verpakt voor de vriezer. Eet weer met plezier vlees

Odpowiedź od Grutto.com BV
Prima vlees van boeren waar de dieren…
Prima vlees van boeren waar de dieren een goed leven hebben. Mooi alternatief voor de schandelijke bio-industrie. Wordt altijd vlot en correct bezorgd. Grutto is een heel goed bedrijf.

Mooie producten
Mooie producten, eerlijk en zonder rare toevoegingen als E nummers en zout water.
Xowel voor vis, vlees of wild.

Wederom tevreden.
Zoals altijd goede kwaliteit vlees, levering volgens afspraak.

Odpowiedź od Grutto.com BV
Grutto verkoopt goede kwaliteit vlees
Grutto verkoopt goede kwaliteit vlees. Bezorgingsproces liep prima.

Altijd goede service
Altijd goede service! Kwaliteit vlees is super en de levering wordt altijd netjes gecommuniceerd.

Odpowiedź od Grutto.com BV
Het is een directe ondersteuning voor de boer
Het is een directe ondersteuning voor de eerlijke c.q. betere boer waar ze recht op hebben.
Het massa vlees uit de supermarkten is slecht en de prijs is hoog, te veel toevoegingen om de prijs te drukken. Als de mens, goed berekend en een goede smaak heeft, en bewust kijkt heb je bij jullie kwaliteit.

Gute Ware gekühlt geliefert
Gute Ware gekühlt geliefert, verlässliche Lieferung
Grutto is eerlijk en heeft heerlijk…
Grutto is eerlijk en heeft heerlijk vlees. Ik wilde beter voor ons zelf zorgen, wilde weten waar het vlees wat we eten vandaan komen. Wilde lokaler eten, en dat hebben we met grutto allemaal. Je proeft het verschil, makkelijk te bestellen. Aanpassen zo gedaan maar ook bij bestellen kan zo. Iets speciaals voor een verjaardag of toch iets anders gezien wat niet in het basis pakket zit. Hup, zo er bij. Prijs betalen we met liefde voor wat we krijgen.

Goede en lekkere producten
Goede en lekkere producten, alles lokaal, dus het hoeft niet de halve wereld over gesleept te worden. Je kan precies zien waar het vandaan komt en van welke boer.
Assortiment is groot, de keuze is reuze!

Odpowiedź od Grutto.com BV
Je kunt behalve intekenen ook gewoon…
Je kunt behalve intekenen ook gewoon diepvries pakketjes bestellen. Altijd een lekker stukje vlees in de vriezer, zo ontdooit. En altijd beter dan supermarktvlees. Beter voor mens en dier en niet echt duurder. Dus gewoon doen!

Leckere Burger!
Wieder eine super Qualität!!!!! Lecker. Sehr zu empfehlen.
Weihnachtsenten wurden zweieinhalb…
Weihnachtsenten wurden zweieinhalb Wochen früher geliefert als vereinbart. Da wir keine Kühlmöglichkeit haben und dienstlich unterwegs waren, waren sie also für den Müll. Der Kundenservice war telefonisch nicht erreichbar. Auf Mails wurde dann erst nach der dritten Mail und zwei vergangenen Wochen reagiert. Die Hälfte des Preises wurde erstattet, die andere als Gutschrift angeboten um nochmal zu bestellen. Nachdem im Jahr davor GARKEINE Enten ankamen, habe ich das verneint. Das Ganze zog sich nun mehrere Wochen und wir mussten uns kurzfristig zu Weihnachten neue Enten besorgen und ja auch doppelt zahlen. 2 Tage früher wäre ja ok, aber 2 Wochen?!Fazit: keine Lieferung oder nicht zum Termin. Kundenservice komplette Katastrophe. Leergewicht gezahlt.Für die nicht Erreichbarkeit gab es drei verschiedene Erklärungen, eine lächerlicher als die nächste.
Nie wieder!
Es ist ok! Nur, leider, waren Rinderzunge ohne Haut geliefert.
Es ist ok! Nur, leider, waren Rinderzunge ohne Haut geliefert. Das ist schade, weil Haut zusätzlich bessere Geschmack bei Vorbereitung gibt.
Fleisch nach lieferung
Die Lieferung nach der Bestellung klappte sehr gut. Leider war die Fachliche Bearbeitung des Produkts sehr Mangelhaft. Ich hatte unter anderem 8 Rouladen bestellt die parallel zur Faser geschnitten wurden dadurch nicht essbar waren und letztlich in die Tonne gelandet sind. Sollte bei den Preisen und der anderen Bewertungen nicht vorkommen. Leider nicht noch einmal.
Zuverlässige pünktliche Lieferung und…
Zuverlässige pünktliche Lieferung und sehr gute Qualität der Gans
Es hat alles super geklappt
Es hat alles super geklappt, von der Bestellung bis zur Lieferung. Gerne wieder
Die Gans war himmlisch gut
Unsere Bio Weidegans war himmlisch gut, wir waren alle sehr begeistert. Das war wirklich die beste Gans, die wir alle je gegessen haben! Macht bitte weiter so, es ist so wichtig, dass es euch gibt! Danke an den Bauern, der unserer Gans so ein schönes Leben ermöglicht hat, man hat es einfach bei allem (Geschmack, zartes Fleisch, starke Knochen) gemerkt, wie gut es ihr ging. Wenn ihr eine top Gans wollt, kauft sie hier, ganz im Ernst. Und wenn ihr euch unsicher seid, der Service ist auch top. Hatte vorher angerufen und mich beraten lassen. Ah und die Lieferung kam pünktlich vor Heilig Abend an, auch hier - zuverlässig.
Tolle Fleischqualität
Schneller Versand, gut verpackt - wie immer tolle Fleischqualität
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.