Grounding of Sweden

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

They are very comfortable but the copper dot comes out and has to be replaced after less than two weeks. They did send two more, but replacing them every fortnight is not convenient. Hoping the next s... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

The shoes of Grounding of Sweden looked fine, but they didn't fit properly, they were too small, and I returned them, with instructions of AI. After them receiving my package at Return Helper (RHUS071... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lita ALDRIG på detta företag! Bluff- spelar på ”Sverig svenskhet” - Luras, fattar inte att de får hålla på!?! Säljer med ”svenskhet” - falsk marknadsföring till max! —— affärsiden: säljer billigt sk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I fell for the hype - how these shoes really, really ground you, not like those cheap others where the copper rivet doesn't even go through the sole. Then they arrived. Grounding of Sweden won't adm... Zobacz więcej

Złamanie zasad

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 167

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

90 dager ikke fornøyd, BARE JUG!

Det er bare tull, rett og slett jug med 90 dagers proofs. Her er svaret jeg fikk da jeg ikke har noe effekt av lakene i det hele tatt🤬

Thank you for your message.
We want to clarify the following:
Statutory right of withdrawal (14 days): This period has unfortunately already expired. According to Norwegian and EU consumer law, this is the legally binding window to cancel a purchase without giving a reason.
90-day satisfaction guarantee: This is a voluntary goodwill policy we offer in addition to the law. It is not a free or unconditional return right. It applies only when the product has been used continuously, according to our instructions, and the customer has documented their journey with us step by step so we can guide and optimize the experience together. This is clearly described in our terms, and you accepted this policy when ordering.
Since we have not received any ongoing feedback, documentation, or troubleshooting process from your side, your request unfortunately does not qualify under the 90-day guarantee.
We therefore cannot approve this return request.
We do of course encourage you to continue using the sheet with the tips we sent earlier – many customers notice results after consistent nightly use over several weeks. If you’d like, we can share more tailored advice to help you get the best out of your product.
Thank you for your understanding.
Best regards,
Grounding of Sweden

Oceniono na 3 z 5

Jeg merker at energinivået mitt på…

Jeg merker at energinivået mitt på dagtid har forandret seg. Tidligere var jeg alltid trøtt etter lunsj og hadde problemer med å konsentrere meg. Etter å ha sovet på lakenet i noen uker, opplever jeg at jeg holder meg mer våken og fokusert. Det er nesten som om kroppen har funnet en mer naturlig rytme.

29 sierpnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Jeg merker at den indre uroen har…

Jeg merker at den indre uroen har avtatt. Tidligere kunne jeg være rastløs når jeg la meg, men nå kjenner jeg hvordan kroppen slapper bedre av. Det føles som en naturlig måte å finne balanse på. Jeg liker også at stoffet puster godt, så jeg slipper å bli klam selv når det er varmt.

17 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Reklamen lovar en GÅVA VÄRD 499kr när…

Reklamen lovar en GÅVA VÄRD 499kr när man beställer. Jag fick en sladdrig lite ögonmask…inte värd ens 50 kr. När jag kontaktade dem, upprepade gånger, hävdar dom att det ska vara en ”Gåva värd UPP till 499kr. Ingenstans på deras sida eller i någon information står det ”…UPP till 499kr. Överallt står det att gåvan är VÄRD 499kr.
Dom backar inte …jag har anmält till Konsumentverket, både den eviga rabatten som är olagligt och den falska gåvan.

10 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Det står 90 dagars trygghetsgaranti och…

Det står 90 dagars trygghetsgaranti och jag ville returnera för uteblivet resultat, istället blir jag registrerad till klarna för missbruk / bedrägeri , för att jag ville ha tillbaka pengarna och har inte fått några tips mer än att ” jag hoppas du fortsätter sova på lakanet ”
Konstigt att man känner sig lurad ?!

Oceniono na 1 z 5

Verkar inte gå att reklamera eller returnera

Beställd vara stämde inte överens med levererad. Upplevde vid retur att det var väldigt krångligt att returnera, med många ” måsten” och allt på Engelska. Returfrakten fick jag själv betala. Jag returnerade med rekommenderat för att företaget inte skulle säga att det kommit bort. GROUNDING OF SWEDEN hämtade inte ut det, så det blev returnerat åter till mig. Min upplevelse är att företaget INTE vill återta artiklar även om beställd vara är felaktig.

Oceniono na 1 z 5

Se upp för detta blufföretag!

Blufföretag!
Lovar 90-dagars ”trygghetsgaranti” med ”Inga frågor! Inget krångel!”
Men för att utnyttja garantin utan krångel och frågor har jag fått ett antal frågor som måste besvaras. Bland annat att man måste fota/filma där man sovit! Hur den har kopplats m.m.

Bilder finns på konversationen!

24 września 2025

Köpte skor

Köpte skor , leveransen dröjde och kom 14 dagar efter köp. Jag var inte nöjd med utseende och passform och ville göra en retur, då hävdar Grounding of Sweden att tidsfristen 14dagar gått ut och att köpet inte kan återgå. Riktigt dåligt och mycket usel återkoppling på mail

24 września 2025

VARNING för bluff!

Varning för detta oseriösa blufföretag!!! Skulle helst lämna noll stjärnor och en överkorsad dödskalle. Var lite trött när jag beställde och råkade beställa fel skostorlek. Fick en massa undvikande svar på mailen som inte svarade på frågan om hur man returnerar. Företaget hävdar att ångerrätten inte gäller för att skorna används i kontakt med huden. Fick inget svar på hur detta kunde vara ett argument när jag inte ens öppnat paketet!
Jag borde ha lyssnat till varningsklockorna som pinglade av deras aggressiva marknadsföring. Rea som "bara gäller idag" är i själva verket ordinarie pris osv. Klassiskt knep för oseriösa företag.
För övrigt finns dessa skor att köpa hos Tjåkko för 399 kr, dvs drygt halva priset . Och utan metallpigg .

25 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Har prøvd dette lakenet nå et par mnd

Har prøvd dette lakenet nå et par mnd, og håpet på at både søvnen og diverse vondter i kroppen skulle bli bedre.
Men neida...ingenting skjedde.
Sendte mail der jeg forklarte dette, men fikk beskjed om at jeg ikke hadde prøvd det lenge nok.
Og nå etter å ha fortsatt å prøve lakenet, så har vi fortsatt IKKE merket noe forbedring i kroppen.
I og med at vo har fulgt anbefalingene vi fikk, så har retten til å angre kjøpet gått ut, og vi sitter igjen med en sterk følelse av å være lurt.
Så min STERKE ANBEFALING ER; HOLD DERE UNNA GROUNDING OF SWEDEN....De er ikke seriøse, og det er dårlig kundeservice.

Mvh Heidi Ormseth

14 lipca 2025

Oseriösa

Det jordade barfota skorna är ett skämt. Vem vill gå på en metallbit nästa 1 cm hög?

Kundtjänsten är också ett skämt. De har regler för retur som motsäger sig själva och de vill absolut inte hjälpa till att returerna. Kundtjänsten slutar svara när de inser att man vill returnera.

Jag har returnerat skorna men jag tror inte att jag kommer få pengarna tillbaka. Eftersom de hittar på nya regler för godkänd retur så kommer de alltid hitta något man inte gjort rätt.

20 września 2025

Varning för detta företag

Varning för detta företag! Överdriven lång leveranstid då det är dopsh*pp*ng från K*na (de anmälde min tidigare recension som togs bort, så jag provar att lägga ut igen). Köpte ett jordningslakan som dels var alldeles för litet men inte heller överensstämde med bilderna. Dessutom var gåvan av värde 499 kr som jag skulle få en billig och värdelös sovmask. När jag ville lämna tillbaka så började en lång och krånglig process och språket från kundtjänsten byttes ut från svenska till engelska (vilket gjorde det ännu mer komplicerat). Som tur var kunde jag få hjälp av Klarnas köpskydd och blev återbetald för den felaktiga produkten. Hade jag inte betalt med Klarna från början är jag helt övertygad om att jag inte skulle fått tillbaka pengarna precis som det hänt för så många andra som skrivit här i recensionerna. Kommer aldrig handla här igen och varnar andra från att köpa härifrån. Min tidigare recension (såsom MÅNGA andra) har blivit raderad och borttaget då den blivit anmäld av Grounding Sweden som påstår att det inte är ett dr*opsgipping från K I N A. Jag har raderat bilderna så kan inte bevisa att varan fraktades från Kina vilket jag såg när jag spårade paketet. Det tog dessutom paketet flera veckor att komma fram på grund av just detta! Men med så många borttagna recensioner blir det ännu mer genomskinligt och tydligt vilket bluff företag som Grounding Sweden är.

15 sierpnia 2025

Usel service

Företaget har noll koll när det gäller ångerrätt. Som kund bemöts man med floskler och tomma ord. Därefter meddelande på norska. Jag fick inte byta vara trots att de skickat fel och inte heller returnera varan inom 14 dagar. Så otroligt oseriöst!

16 września 2025

Styr unna!

Mottok “jordingssko” i posten i dag. Pakken kom frå Kina, så tvilar på desse blir laga i Sverige slik det står i annonsa. Ser heller ikkje noko koppar under skoen, men ser meir ut som ein plastbit. Denne ligg også djupare inn i sålen enn knottane på sjølve sålen, så han vil ikkje få kontakt med bakken. Ser heller ikkje igjen koparen inni skoen, så vil ikkje vera kontakt mot fotsålane mine heller. Heile skoen er laga av 100% syntetiske materiale. Ingen lapp inni/på skoen som seier noko om produksjon, str., modell osv. Denne skoen har ingenting med jording å gjera. Veldig skuffande. Einaste positive er at det er god plass til tærne og at skoen er veldig mjuk. Meir å rekne som ein barfotsko.

15 września 2025

Groundingsko

Jeg bestilte 1 par sorte groundingsko. Efter 15 dage modtager jeg et par grå/orange groundingsko, heldigvis i samme størrelse. Pakken er sendt fra Kina og ikke fra Sverige. De kobberdimser som er selve groundingteknikken i skoen, falder af inden jeg har gået 100 m. Rekommanderer ikke!

14 września 2025

Fullständigt oseriöst företag

Fullständigt oseriöst företag! De skickar fel produkt och vägrar att skicka rätt produkt trots att jag redan betalat för produkten. Oseriös kundtjänst. Jag kan verkligen inte rekommendera detta företag.

27 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej