They are very comfortable but the copper dot comes out and has to be replaced after less than two weeks. They did send two more, but replacing them every fortnight is not convenient. Hoping the next s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
The shoes of Grounding of Sweden looked fine, but they didn't fit properly, they were too small, and I returned them, with instructions of AI. After them receiving my package at Return Helper (RHUS071... Zobacz więcej
Lita ALDRIG på detta företag! Bluff- spelar på ”Sverig svenskhet” - Luras, fattar inte att de får hålla på!?! Säljer med ”svenskhet” - falsk marknadsföring till max! —— affärsiden: säljer billigt sk... Zobacz więcej
I fell for the hype - how these shoes really, really ground you, not like those cheap others where the copper rivet doesn't even go through the sole. Then they arrived. Grounding of Sweden won't adm... Zobacz więcej
Złamanie zasad
For meg har stress alltid vært en…
For meg har stress alltid vært en utfordring, spesielt på kveldene når tankene spinner og jeg egentlig burde slappe av. Etter noen uker med lakenet føler jeg en ro jeg ikke har kjent på lenge. Det er nesten som kroppen har lettere for å finne balanse, og jeg sovner raskere. At det er laget i bomull med fine sølvtråder gjør at det føles luksuriøst i tillegg til å være praktisk.
Fick vänta länge på på barfotaskorna …
Fick vänta länge på på barfotaskorna som kom till slut. Knopparna i rostfritt sitter i sulan så man kan inte gå på dessa, gör jätteont ( dessutom jordar inte rostfri metall)! Skrivit många Mail att jag vill skicka tillbaka men det är omöjligt ( får ingen returadtess) trots att de skriver 60 dagars returrätt. Presenten som skulle vara värd 500 kr är en tyglapp för ögonen som man får gratis annars . Skorna luktar väldigt kemiskt (Kina). Varning för detta blufföretag !
90 dagars retur policy stämmer ej
90 dagars retur policy.
Skorna jag köpte gör ont och går endast att använda på helt mjuka material (typ mossa).
Jag har kontaktat företaget och vi har skrivit fram och tillbaka i en månad och de har frågat vad som är fel, jag har skickat bilderna begäran. Efter denna tid fick jag en ny e-mailadress där återköp skulle tas! Efter 1 månad mejlande.
Nu, svårt info om hur jag ska få tillbaka pengarna samt att jag måste skicka tillbaka skorna, på egen bekostnad) på "rätt"sätt, för att kanske få tillbaka mina pengar.
Uruselt företag! Skulle ALDRIG köpa från dem!
Detta är inte en svensk produkt
Detta är inte en svensk produkt, luras inte av namnet. Det skickas från Kina.
Innan du ens handlar, kolla deras returpolicy, de tar extra avgifter. Kommunikation från deras sida är luddig för att du inte ska orka returnera.
Omöjligt att returnera
Beställde ett par skor som jag packade upp och provade. Förutom att det var jättekrångligt att hitta info om returprocess så kan man inte returnera öppnad förpackning.. helt orimligt!
Hver minste detalj virket nøye…
Hver minste detalj virket nøye planlagt, med presisjon og høy standard fra start til slutt.
Der jag märker är att återsända för att…
Der jag märker är att återsända för att nyttja garanti på 90 dagar är näst omöjligt.
De skriver på engelska väldigt svårt att förstå vad som Gäller. Att jag står för risken att inte bli godkänd och de behöver inte ens meddela varför.
Jag förstår knappt vad som skrivs att jag ska göra för att bli godkännt att skickas tillbaka. Det ska skickas in brev och det ska definieras . Mycket komplicerat. Ja akta er . Det känns inte rätt. Jag blev överglad men som sagt så har jag förstått nu vad de tar grejer ifrån och att det Stört omöjligt nästan att returnera.
Skönt om det hjälpt folk men också måste de stå för vad som sägs och skriva på svenska om jag ber om det.
Søvnen har aldri vært lettere
Angrer på handelen hos Grounding og…
Angrer på handelen hos Grounding og Sweden. Jeg må returnere et kjøp, og siden jeg har problemer med oppfylling av skjema, oppsøker jeg hjelp, og de svarer ikke på mine mail, plus at de insisterer via Facebook på at jeg skal beholde varen. Dritt irriterende, uprofesjonelt. Ikke kjøpt om du ikke vil ha problemer.
Så dåligt bemötande
Så dåligt bemötande. Jag beställde den storlek på skorna jag brukar, men dem var för stor, och jag önska med det byta storlek. Men dom vägrar låta mig göra det, och säger att det ligger på kundens ansvar att välja rätt storlek. Blufföretag säger jag!
UNDVIK DETTA FÖRETAG
Kan bara instämma i de tidigare negativa omdömena. Observera att de positiva omdömen som finns här på sidan är skrivna som små reklamjinglar - ingen vanlig kund skriver så!
Jag ångrade min beställning nästan omedelbart - anledning irrelevant, jag har laglig rätt att göra det - och mailade därför genast och bad dem bortse från min order. Jag ville häva köpet. De svarade efter ett par timmar, vänligt men oprofessionellt, att de måste få veta anledningen om de skulle kunna hjälpa mig. Jag förklarade. De var "förstående". Dagen efter fick jag meddelande om att min order skickats. Jag skrev förstås och frågade vad de höll på med, de sade att de inte kunde stoppa leveransen. De hänvisade till sina regler, där det står att jag får returnera när jag fått paketet "om de avgör att jag har fullgott skäl".
Elva dagar senare får jag ett mail om att min order tyvärr är försenad men att de ska göra allt för att skicka den så fort som möjligt....
Det är uppenbart av de mail jag fick att företaget INTE är svenskt fast de låtsas det.
Lakanet kom till slut och var för litet för sängen.
Jag råkade beställa fel storlek och då…
Jag råkade beställa fel storlek och då vägrar dom att hjälpa mig byta till rätt. Så istället för att offra någon hundring på frakt ( som jag gärna hade betalat själv ) så förlorar dom hellre tusentals kronor på dåliga recensioner. Jag är själv kundmottagare på ett av Sveriges största däckförrtag och hade vi behandlat våra kunder på detta sättet så skulle vi inte ha 93% nöjda kunder som vi har nu. Köp inget här.
Ubrukelige sko - elendig service
Jeg kjøpte et par sko fra Grounding of Sweden, men returnerte dem fordi de var ubehagelige og virket dårlig konstruert – de var rett og slett ubrukelige for meg. Til tross for at jeg sendte dem tilbake og (måtte betale 160 kr inkl.toll) , fikk jeg ikke full refusjon. Selskapet tilbød kun kun 20% tilbakebetaling, noe jeg opplever som urimelig. Jeg har forsøkt å få kontakt flere ganger, men har ikke fått en løsning. Dette har vært et økonomisk tap, en skuffende og tidkrevende prosess, og jeg vil advare andre mot å å handle her.
Umulig å returnere
Tok kontakt med kundeservice da jeg hadde prøvd én sko av to par. Jeg hadde på meg sokker. Skoen var svært ubehagelig da det er en metallklump av stål (sølvfarget, ikke kobber altså) under forfoten. Jeg kontaktet kundeservice for returinfo/lapp, men de sender meg svar om hvordan jeg kommer til å venne meg til klumpen, som de samtidig hevder er av kobber. Etter mange mailer og om og men, kommer de frem til at det ikke er bytterett pga hygiene. De hevder de ikke kan selge sko som er prøvd og kundeservice nekter å sende meg returinformasjon. Derfor ble dette en sak for Forbrukerrådet/Forbruker Europa.
Billige ubrukelige sko fra Kina
Billige ubrukelige sko fra Kina. Umulig å få returnert! Styr unna, dette firma er ren scam!
Jag kände att allt var gjort med stor…
Jag kände att allt var gjort med stor precision och hög kvalitet vilket verkligen överraskade mig positivt.
Skoene er uten tvil de verste jeg har…
Skoene er uten tvil de verste jeg har prøvd å gå på noen gang. Ren svindel. Billig plast fra Kina og metallknotten under gjorde at jeg hadde vondt i føttene i flere dager. Styr unna!!!
Hold deg unna
Varene samsvarer ikke beskrivelsen av produktene.
Skoene er ubrukelige. Så vonde å gå med den på grunn av metallen under.
Kan ikke brukes når det regner da det er flere huller i sålene. Ubrukelig rett og slett.
De gjør det nærmest umulig å returnere…
De gjør det nærmest umulig å returnere varene. Alt på eget ansvar og kostnad. Kjøpte sko « med jording » som viser seg å være plast materiale fra Kina. Knotten under gjør de uutholdelige å gå med. Fryktelig vonde! Ingen kobber heller, som påstått i reklamen. Bare billig stålknott. Ren svindel!
I tillegg alt for store i str. Styr unna!
Don’t by this crap from China
They promised a swedish product but it was shipped from China, I tried to cancel my order but do not get any reply from the company. I have the right to cancel my order within two weeks but they do not reply, and also the product hasn’t even arrived.
Doświadczenie Trustpilot