We zijn al jaren klant bij Groots Verzekerd en nog steeds heel tevreden. Echt super klantvriendelijk en altijd snel met reageren! Of het bijvoorbeeld gaat om een kapot scherm gaat van je telefoon of a... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Na een online platform dat mij niet beviel bij Groots Verzekerd terecht gekomen en wow wat is dat thuiskomen. Er wordt alle tijd genomen om alles tot in detail op kantoor of thuis door te nemen, ze ho... Zobacz więcej
Een prettig gesprek met Thomas de Groot gehad over ons verzekeringspakket. Waarbij Thomas deskundig de lopende verzekeringen heeft toegelicht en alternatieven heeft aangegeven. Het spreekt voor zich... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Agencja ubezpieczeń mieszkaniowych
- Agencja ubezpieczeń na życie
- Pośrednik kredytów hipotecznych
Napisane przez firmę
Al meer dan 25 jaar hèt verzekeringskantoor in Houten voor (bedrijfs)verzekeringen, hypotheken en pensioenen.
Dane kontaktowe
Suevenpoort 1, 3991EJ, Houten, Holandia
- 0306342336
- info@grootsverzekerd.nl
- grootsverzekerd.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Top service
Snelle, persoonlijke en vriendelijke hulp. Ze denken mee en checken elk jaar even of er situatie wijzigingen zijn en of er aan de hand daarvan wijzigingen nodig zijn in mijn pakket. Na een ongelukje in huis heb ik heel snel uitbetaald gekregen voor reparatie/vervanging.

Groots Verzekerd totale ontzorging
Groots Verzekerd verzorgt al onze verzekeringen, hypotheken en meer, zowel zakelijk als privé, en dat naar volle tevredenheid! De communicatie is altijd snel en duidelijk, en hun behulpzaamheid is top. We waarderen de betrokkenheid en persoonlijkheid. Daarnaast hoe ze alles moeiteloos combineren voor ons bedrijf en privé, inclusief onze woning. Kortom, een prettige ervaring en uitstekende service!

Odpowiedź od Groots Verzekerd
Kleine schade ingediend is opgepakt en…
Kleine schade ingediend is opgepakt en alles is op korte termijn afgewikkeld groot voordeel van een tussenpersoon Groots Verzekerd
Prima service

Betrokken en klantvriendelijk
Volgen actief het schade afhandelingsproces en houden je keurig op de hoogte van updates. Klantvriendelijk!

Snelle persoonlijke professionele afwikkeling
Vriendelijke, hulpvaardige, snelle en professionele afhandeling van de schade. Ook financiële afronding snel. Je krijgt een mail met alle info en ook een persoonlijke telefonische bevestiging. Aanbeveling!

Odpowiedź od Groots Verzekerd
Oplossingsgericht meedenken met de klant
Makkelijk en snel contact, oplossingsgericht met de klant meedenken.
Schadeclaim snel geregeld en de volgende dag vergoedt door de verzekering.
Perfect geholpen
Perfect geholpen, klantvriendelijk en behulpzaam hebben ze dit voor ons opgepakt en snel afgehandeld.

Odpowiedź od Groots Verzekerd
Hele prettige en voordelige dienstverlening bij Groots verzekerd
Thomas is bij ons thuis geweest en heeft alle tijd en ruimte genomen om onze wensen/vragen te beantwoorden. Wat me nog het meest verbaasde was de premie die hieruit rolde. Mijn ervaring met vergelijkbare bedrijven resulteerde vaak in een vele male hogere premie. Bij groots verzekerd hoef ik me daar dus helemaal niet druk over te maken. Heerlijk!! Nogmaals bedankt voor het fijne contact en ik adviseer Groots verzekerd iedereen aan.

Odpowiedź od Groots Verzekerd
Een prettig gesprek met Thomas de Groot…
Het spreekt voor zich dat we terveden zijn over de diensten van Groots Verzekerd. Al meer dan 40 jaar onze verkeringen bij hen ondergebracht. Leuke is dat onze kinderen nu ook tevreden klant zijn bij Groots Verzekerd (Van Wiggen & De Groot)!

Doświadczenie Trustpilot