God og hurtig service og levering. Ringede til Grønagergård, og fik klar besked om, hvad der var lagervarer, så jeg ikke fik bestilt noget med længere leveringstid. Det fungerede super godt. Tak for d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Turen ud gennem 'lille America' til savværket starter altid med at sætte stemningen, og når så savværket ligger der i morgendisen med røg i skorstenen - og masser af friskskåret træ dufter så snart... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi skulle have lavet en hylde på 3,65 meter i eg med en dybde på mellem 15-20 cm som kunne bæres på 2 endeklodser. Jakob Vind Ebbesen svarede hurtigt tilbage med en skitse der matchede fuldstændigt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det kan kun være en god dag når en palle med lange tykke og brede friskskårne lærke-planker bliver afleveret i indkørslen og endnu dufter af træ. Endelig kan man komme igang med højbedene. Tilsvarende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Et rigtigt savværk - og meget mere. Her kan du købe alt hvad du drømmer om af lærk, douglas, gran, egetræ og robinie. Vi sælger både FSC- og PEFC-certificeret træ og har CE-mærkning. På savværket kan du købe et væld af terrassebrædder, borde og bænke, sheltere, jagttårne, foderhække, kompostbeholdere og plankeborde i vores eget design. Her er en høkerbutik, hvor du kan købe søm, skruer, olie, malinger og meget mere. Du kan endda finde solsejl, gynger, og hvad du ellers ønsker I din have. Vi kan lave længder op til 16,50 meter og oparbejder ca. 30.000 m³ råtræ om året! På Grønagergård Savværk ved Gjern kan du opleve et rigtigt savværk med duft af træ og lyden af save, der tager fat på de store stammer, mens du vælger dit træ. Vi sælger både til private og erhverv. Vi kan levere i hele landet. Et besøg på Grønagergård Savværk er en inspirerende oplevelse - for træ skal købes i skoven.
Sminge Møllevej 20, 8883, Gjern, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super god service på kontoret og på pladsen. Vi fik de brædder til højbede, vi kom efter, og en inspirerende oplevelse oveni.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
God kundeservice, de har altid tid til spørgsmål - og så kan man være heldig at få lov til at se saven :-)

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Grønagergård har leveret en super kundeoplevelse ifm. vores bestilling af nyt gyngestativ til børnene. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Jeg havde ikke ventet på en tilbage melding på at min pakke af 12 kalmarbrædder var klar til afhentning, men alligevel fik de lynhurtigt pakken klar så jeg ikke var kørt forgæves, så tak for god service.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Jeg vil give 5 stjerne for service og imødekommenhed - ingen tvivl.
Jeg har købt *brænde hos jer to gange nu. Første gang var perfekt varer - 80% Douglas 20% fyr skyder jeg på. Prima kvalitet, virkeligt godt.
Anden gang, rent fyr træ - brænder godt og rent, men der går meget til - føler ikke jeg har fået helt den samme kvalitet denne gang, og til gengæld er prisen steget 25%.
Det skuffer lidt synes jeg.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
God service og fine perlestaf. Kunne fint købe en lille mængde. Gav os endelig lidt ekstra med.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Fantastisk nem bestilling af de træ varer jeg skulle bruge, og priserne er rimelige. Desværre lever leveringen ikke op til det. Vi blev ikke ringet op før træet ankommer, og desværre blev træet heller ikke leveret til den rigtige adresse, så vi opdagede heller ikke at det var kommet. Der er afgjort plads til forbedringer.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Fik ingen mail på at varerne var ankommet. Så vidste ikke de lå ude på mit fortov i flere dage.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Vi er meget glade for samarbejdet med Grønagergaard Savværk. Der er professionelt og servicemindet personale, og "læssemanden" er altid klar, når vi kommer. Vores chauffører holder aldrig og venter.
Bestilte et stort flot gyngestativ,det blev hurtigt leveret, jeg er fuldt ud tilfreds, og børnene elsker det.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Megadårlig kundeservice. Nu er det over en måned siden, jeg har bestilt terrassebrædder. Jeg har fået en computergenereret bekræftelse på min bestilling i forbindelse med bestillingen på websitet, men hører herefter intet fra virksomheden.
To gange har jeg kontaktet virksomheden pr. telefon, sidste gang for en uge siden, og to gange er jeg blevet lovet af to forskellige medarbejdere, at de vil undersøge, hvad der er gået galt, og hvornår jeg kan få leveret min ordre, som de kan bekræfte, eksisterer.
Jeg har stadig intet hørt.
Ingen beklagelse, ingen information, ingen tilbagemelding.
Øv!
God kvalitet til gode priser og flink og hjælpsom personale

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Hvis jeg kunne give en minus score så ville jeg gøre det.
Vi har købt Douglas gran for 30.000 kr. til en ny terrasse. Først og fremmest var der problemer med leveringen, da vi så endelig fik træet og inden vi var færdige med at lægge brædderne var de i løbet af én nat blevet sorte af skimmelsvamp. Vi har slebet givet Protox behandling, givet olie med svampemiddel og nu ser vores brædder i løbet af kort tid forfærdelig ud igen. Vi har været i kontakt med Grønagergård som IKKE har været imødekommende på nogen som helst måde, og IKKE har ønsket at hjælpe os. Vores første klasses brædder har givetvis haft svamp m.m. fra starten, måske ikke været tørret korrekt. Køb aldrig træ hos Grønagergård Savværk.

Jeg kan kun anbefale Grønagergård Savværk A/S
Det var tæt på, at der kunne blive problemer med leveringstiden, men jeg føler at savværket ydede en ekstra indsats for at tingene skulle falde i hak. Træet leveret til tiden og ud fra første eftersyn i super kvalitet. Jeg er alt i alt meget tilfreds.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse med en ringe kundeservice. Det tog 7 uger fra vi bestilte til vi modtog vores varer. I mellemtiden ringede vi til dem gentagne gange, hvor de gang på gang lovede at vende tilbage uden at gøre det. Det kan absolut ikke anbefales at handle der, med mindre man har rigtig god tid. Dog skal det tilføjes at træet er i god kvalitet.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Som kunder hos Grønagergaard kan vi kun anbefale virksomheden til andre. Såvel kvaliteten som service er i top, og varerne er altid klar til tiden.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Super service, fantastisk kvalitet, det er en oplevelse at tage en tur på savværket, og der er alt man behøver, når man har gang i et projekt. Jeg fik lærketræ til et højbed, og kunne vælge hvad jeg havde brug for Der var også god rådgivning.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Jeg bestilte træ på nettet til levering.
Det er selvfølgelig altid et sats, da man ikke ved hvad man får. Jeg syntes dog at mængden af flækket og skævt træ var for høj.
Derudover syntes jeg at 800,- for transport er uhørt (uanset mængde) når træet så skal læsses af ved håndkraft.
Til gengæld var der rigtig god service hos Ane da jeg havde tilføjelser og spørgsmål til min ordre

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Trods note om at vi bor på en lille vej, blev der sendt en 16m sættevogn som ikke kunne vende. Varen måtte læsses af andetsteds!
Jeg fik en fin undskyldning, alt er godt.

Odpowiedź od Grønagergård Savværk A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.