Grønagergård Savværk A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig service og levering. Ringede til Grønagergård, og fik klar besked om, hvad der var lagervarer, så jeg ikke fik bestilt noget med længere leveringstid. Det fungerede super godt. Tak for d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Turen ud gennem 'lille America' til savværket starter altid med at sætte stemningen, og når så savværket ligger der i morgendisen med røg i skorstenen - og masser af friskskåret træ dufter så snart... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi skulle have lavet en hylde på 3,65 meter i eg med en dybde på mellem 15-20 cm som kunne bæres på 2 endeklodser. Jakob Vind Ebbesen svarede hurtigt tilbage med en skitse der matchede fuldstændigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det kan kun være en god dag når en palle med lange tykke og brede friskskårne lærke-planker bliver afleveret i indkørslen og endnu dufter af træ. Endelig kan man komme igang med højbedene. Tilsvarende... Zobacz więcej

1. Tartak
  2. Market budowlany
  3. Sklep z drewnem

Napisane przez firmę

Et rigtigt savværk - og meget mere. Her kan du købe alt hvad du drømmer om af lærk, douglas, gran, egetræ og robinie. Vi sælger både FSC- og PEFC-certificeret træ og har CE-mærkning. På savværket kan du købe et væld af terrassebrædder, borde og bænke, sheltere, jagttårne, foderhække, kompostbeholdere og plankeborde i vores eget design. Her er en høkerbutik, hvor du kan købe søm, skruer, olie, malinger og meget mere. Du kan endda finde solsejl, gynger, og hvad du ellers ønsker I din have. Vi kan lave længder op til 16,50 meter og oparbejder ca. 30.000 m³ råtræ om året! På Grønagergård Savværk ved Gjern kan du opleve et rigtigt savværk med duft af træ og lyden af save, der tager fat på de store stammer, mens du vælger dit træ. Vi sælger både til private og erhverv. Vi kan levere i hele landet. Et besøg på Grønagergård Savværk er en inspirerende oplevelse - for træ skal købes i skoven.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

192 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Super

Super kvalitet og hurtig levering.
Der vil jeg handle igen.

18 lipca 2023

Hej Brian

Tusind tak for de 5-stjerner. Dem sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen.

Oceniono na 5 z 5

Efter lidt udfordringer med levering i…

Efter lidt udfordringer med levering i sommerferie blev dette løst med en rigtig god kundeservice. Varerne lever fuldstændig op til vores forventninger.

18 lipca 2023

Hej Jan

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice og vores varer.

Oceniono na 2 z 5

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at kvaliteten af lærketræ ikke lever op til dine forventninger. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke om en eventuel løsning.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig flot træ/tømmer de laver

Virkelig flot træ/tømmer de laver. Denne gang bestilte jeg Douglas reglar, som var i en virkelig flot kvalitet👍🏻😊 Jeg kan varmt anbefale Grønagergård savværk

16 lipca 2023

Hej Steen

Vi takker mange gange for de 5 flotte stjerner. Vi er glade for at høre, at du meget tilfreds med vores douglas reglar.

Oceniono na 5 z 5

Fine stolper og alt er klar til…

Fine stolper og alt er klar til montering ved aflevering.gyngestativet er sat op og børnebørnene er vilde med det

10 lipca 2023

Hej Lene

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for, at både I og børnebørnene er tilfredse med det nye gyngestativ.

Godt gyngestativ

10 lipca 2023

Hej Tina

Vi takker mange gange for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gyngestativ.

Fantastisk god kvalitet

Fantastisk god kvalitet og udførlig brugsanvisning. Service kunne dog blive en del bedre, men hold nu op vi elsker vores solide produkt.

9 lipca 2023

Hej Malou

Vi takker mange gange for den rigtig flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I er tilfredse med både kvalitet, brugsanvisning og produkt.

Et godt savværk :-)

Har handlet hos Grønagergård et par gange, har købt træ til en terrasse og et drivhus. Det har været rigtig fint begge gange - kvaliteten på varerne har været i orden og kommunikationen har været god. Jeg kommer igen :-)

26 czerwca 2023
Opinia niezależna

Hej Jacob

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine køb og kvaliteten af vores træ. Vi glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, venlig kundeservice. Super flot produkt og udførlig vejledning på hjemmesiden.

25 czerwca 2023

Hej Jane

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering, kundeservice, produkt og vejledning hos os.

Oceniono na 5 z 5

God service og de har nogle gode…

God service og de har nogle gode produkter

25 czerwca 2023

Hej

Vi takker mange gange for den rigtig flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores produkter.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og professionel kommunikation

Hurtig og professionel kommunikation, når man henvender sig telefonisk med spørgsmål. Jeg havde flere spørgsmål til et gyngestativ. Dem fik jeg besvaret. Gyngestativet blev leveret på 3. dagen efter bestillingen. Når det 'kun' blev til 4 stjerner, skyldes det, at jeg var blevet lovet en opringning, om hvornår jeg kunne forvente levering, men det glemte man.

21 czerwca 2023

Hej Susanne

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os og håber, at du bliver glad for gyngestativet.

Oceniono na 5 z 5

Præcis som det skulle være

Alt var i orden og klar til afhentning som aftalt. De var meget flinke og hjælpsomme med læsningen.

12 czerwca 2023

Hej Bjørn

Vi takker mange gange for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle.

Oceniono na 4 z 5

Fantastisk sted

12 czerwca 2023

Hej Jens

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi håber at se dig igen inden længe.

Oceniono na 5 z 5

Super service og ingen problemer

Super service og ingen problemer. Produktet er som forventet.

4 czerwca 2023

Hej Pernille

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkt.

Oceniono na 1 z 5

Ved afhentning af træ fik jeg en omgang…

Ved afhentning af træ fik jeg en omgang skældud, på mit firmas vegne, af en mand fra kontoret. Pigerne ved disken var mega flinke.

23 czerwca 2023
Opinia niezależna

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af din oplevelse hos Grønagergård Savværk. Vi vender naturligvis situationen hos os for at sikre, at det ikke gentager sig. Vi håber, at du stadig har lyst til at besøge os igen. Endnu en gang - Vi beklager mange gange.

Hej Thomas

Mange tak for den rigtig flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produkter og leveringstid.

Fine stolper

Levering til tiden og godt produkt.

14 maja 2023

Hej Henrik

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er yderst tilfreds med både produktet og leveringen.

Fantastisk fint bordebænkesæt

Fantastisk fint bordebænkesæt. Savværket er også et besøg værd!

21 maja 2023

Hej Rasmus

Mange tak for den rigtig flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores bordbænkesæt. Vi håber, at du kigger forbi igen inden længe.

Hej Ebbe

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med både varer og levering.

Grønagergård Savværk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej