Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I’ve never experienced so fast delivery before with bike companies. Really easy tracking as well. No complaints at all. Took under 2 days to get my package. I truly recommend Grip4Days when it comes t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling på fråga om kompabilitet innan beställning & snabb, smidig leverans, med återkoppling om produkten passade då de ej var helt hundra.

Oceniono na 5 z 5

Super fast delivery from Stockholm. Of course Postnord does infleunce this but supplier operates quickly with little delay. Bought from them many times if you want something special component wise.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

We are an online store wholeheartedly dedicated to gravity cycling, Enduro, Dirt Jump, Downhill, Freeride and Slopestyle. We offer high-quality MTB products, such as tires, pedals, grips, wear parts, and accessories – all at competitive prices. Our mission is to provide you with a user-friendly website, fast delivery on stocked items, and top-notch customer service.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 44

Napisz recenzję

5 av 5

Fräsch och lättnavigerad hemsida.
Superbra och snabb hjälp via kundtjänst.
Och sen snabb leverans på detta.
Tror inte det kan bli så mycket bättre alls?

Jag är så himla nöjd med allt!

9 grudnia 2024

Odpowiedź od Grip4days

Hej Cornelia! Vi blir så glada av att få läsa ditt omdöme. Stort tack, så kul att höra att du är nöjd med allt!

Fast and good Service

Fast and good Service

17 października 2024

Hey A Maitus!

Thank you for the review, we are happy to hear you are pleased with the service!

As agreed

As agreed, good quality

26 września 2024

Odpowiedź od Grip4days

Thank you for the review Nina, happy to hear you liked the quality!

Sjukt snabb leverans

Sjukt snabb leverans, dagens efter hämtade jag ut paketet.

25 września 2024

Odpowiedź od Grip4days

Tack Johnny för ditt omdöme! Jättekul att höra att du är nöjd med vår leveranstid!

Kanon!

Snabb leverans, bra sortiment!

16 września 2024

Odpowiedź od Grip4days

Tack så mycket för ditt omdöme Fredrik! Varmt välkommen åter!

Kanonbra butik!

Snabb leverans, finfina produkter och vettiga priser!

9 września 2024

Odpowiedź od Grip4days

Stort tack Tobias, så roligt att höra! Varmt välkommen åter!

Rekommenderar!

Korrekt lagerstatus, snabb leverans, fina klibbor och godis!
Alltid försiktig med att beställa från nya ställen men de levererade med bravur!

4 września 2024

Odpowiedź od Grip4days

Tack så mycket Marcus för att du tar dig tid att lämna ett omdöme, jättekul att höra att vi gett dig en bra köpupplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och lätt att välja…

Snabb leverans och lätt att välja mtb-däck, att se casing och gummi-sort utan att bläddra bland otaliga modeller som det brukar vara

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Grip4days

Stort tack för ditt omdöme Tomas! Och tack för din feedback, jättekul att du gillar sättet man väljer däck på vår sida!

Toppenfirma

Bra utbud, bra pris och supersnabb leverans!

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Grip4days

Tack så mycket för ditt omdöme Viktor! Så kul att höra att du är nöjd!

Top nice Service

Top nice Service
Super fast delivery

26 lipca 2024

Odpowiedź od Grip4days

Thank you for the review Sebastian, we look forward to serving you again soon!

Oceniono na 5 z 5

Var osäker då jag aldrig hört talas om…

Var osäker då jag aldrig hört talas om butiken samt att jag ej hittade telefon nr att ringa till dom på. Letade även på allabolag efter info. Men trots att jag inte hittade något så valde jag att chansa på en order på 900kr+ och allt gick som det skulle!

15 lipca 2024

Odpowiedź od Grip4days

Tack så mycket Alexander för ditt omdöme och för att du valde att handla hos oss trots dina initiala tveksamheter! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende.

Vi är en nystartad webbutik och tar denna värdefulla feedback med oss. Vi kommer att se till att göra bolagsnamnet tydligare och planerar att införskaffa ett officiellt telefonnummer i samband med vår tillväxt inom snar framtid.

Så kul att höra att du är nöjd med beställningen!

Fantastiskt snabb leverans

Fantastiskt snabb leverans! Fick paketet dagen efter 👌🏻

8 lipca 2024

Odpowiedź od Grip4days

Tack så mycket för ditt omdöme Claes! Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen. Varmt välkommen åter! 😊

Fantastiskt

Mycket snabb leverans. Fick även snygga klistermärken och en godis med i paketet. Kommer absolut fortsätta handla här!

8 lipca 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Grip4days

Tack så mycket för omdömet Andreas, jätteroligt att höra att du är nöjd med leveransen och bonusen! Varmt välkommen åter!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej