Grillhouse Krusaa Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super godt sted at spise. Sødt smilende personale trods travlhed og en chef der er synlig. Maden er fantastisk. Har både fået burger og pommes, som trods jeg bestilte lille portion, stadig er st... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super sødt personale og meget ihærdige - på trods af travlhed! Dejlig mad som altid lever op til forventningerne - besøg stedet - det er en god oplevelse!

Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte mad som takeaway og fik maden udleveret i alt for småt emballage, så pomfritter blev dejligt bløde i regnen på vej til bilen. Grill-house burgeren, som skulle byde på bl.a. tzatziki v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Er på ingen måde pengene værd!

Grill-house burgeren, som skulle byde på bl.a. tzatziki var smagsløg og havde overhovedet ingen smag af tzatziki.
Schnitzel Med Pommes var en tør og smagsløs schnitzel, som havde fået for meget i frituren med lidt pomfritter til - ingen form for topping på kødet, men dog med lidt dyppelse til pomfritterne.
Ualmindelig kedeligt “måltid” og på ingen måde pengene værd.
Vi kommer der i hvert fald ikke igen!

6 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super godt sted at spise

Super godt sted at spise.
Sødt smilende personale trods travlhed og en chef der er synlig.
Maden er fantastisk. Har både fået burger og pommes, som trods jeg bestilte lille portion, stadig er store. Fået kebab mix som nærmest er til 2 personer, samt kæmpe velsmagende pitabrød.
Alt i alt en super god oplevelse hver gang, til gode priser.
Kan varmt anbefale den et besøg.?

24 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Vi ér kommet i Kruså de sidste ca 30 år…

Vi ér kommet i Kruså de sidste ca 30 år og hver gang skulle vi have deres berømte gyrosmix. Børn, venner og kollegaer gennem årene er blevet bespist med dette, til stor fryd for alle. Nu er der kommet nye ejere og det går kun en vej og det er ned af bakke. I 2024 blev portionerne megasmå og prisen var bestemt ikke faldet.i 2025 dét samme men dét smagte udmærket. I år må jeg sige at vi ikke kunne spise det. Det er ikke hjemmelavet mere men købt i frosne poser så dét ér fars-agtigt. Puha. Så behøver vi ikke mere tage nogle portioner med til Sjælland, den drøm er død.Desværre.

20 lipca 2026

Aldrig igen...

Bestilte 2 grillkyllinger med pommes, og 1 gang nuggets med pommes til at tage med så vi kunne spise det på vejen. I deres menu kort står der at der er agurkesalat og remoulade med til deres kyllinger. Vi fik intet med overhovedet. Salt var stortset ikke eksisterende på pommes, og kyllingerne var knas tørre. Pommes fik vi i 2 papbakker, og begge kyllinger 1 en pose. Så nul muligheder for at spise det i fx. en bil. Alt i alt det mest intetsigende og tørreste måltid vi længe har fået, selv salt var der sparet på. Vi kommer der ikke igen.

21 czerwca 2026

virkelig dårlig grillbar

Hvad sker der lige her.
Københavner priser, og pludselig kun 3 kunder i butikken. Og en klam gyros pitabrød, hvor brødet bliver lavet i friture. Jeg havde forstillet mig en helt normalt pitabrød, der bliver varmet op, på normalvis.
Vi fandt ud af, at Grillen har skiftet ejer. og at priserne er skudt i vejret. Grillen plejer at være meget velbesøgt, med mange kunder både sommer og vinter. Altid mange kunder.
jeg vil anbefale, at gå på Shell tanken, der er priserne under halvdelen. denne butik kommer til at miste kunder.

15 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

Købte 2 burger og en stor pommes ...

Købte 2 burger og en stor pommes ...
Burger var ok , men hvis en stor gang pommes ikke er større , er jeg glad for jeg ikke fik købt en lille . Kassen var kun halv fyldt op , og til 42 kr 😱 Før i tiden var den helt fuld , hvad går galt nu ? Det er ikke det samme mere dernede . Øv øv

11 października 2025

Slasket og gennemblødt

Bad om ekstra sprøde pommes frites men alt hvad der var i frituren var gennemblødt og slasket.
Har fået bedre mad her tidligere men på det seneste er det gået stærkt ned ad bakke.

12 sierpnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej