Jag vill rikta ett stort tack till Maria på GRF för ett otroligt fint bemötande under hela processen. Gravstenen håller mycket hög kvalitet och resultatet blev precis som önskat. Att få så här profess... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det gick mindre än ett år, vit färg blev missfärgat med fläckar på, svart färg bleknat marginellt. Ingen har informerat om detta vid beställning. De säger att färga om inte ingår i försäkringen och b... Zobacz więcej
Är så tacksam att vi valde er! Ni var så empatiska, lyssnande och snälla i vår svåra stund och ni gjorde ett otroligt arbete med gravstenen, kunde inte ha blivit bättre! Rekommenderar alla som befinne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vill du beställa en ny unik gravsten? Har du en sten som behöver renoveras eller textkompletteras? Hitta den gravsten du söker hos Sveriges ledande tillverkare och leverantör, GRF Gravstenar. Vi hjälper dig hela vägen till montering av stenen på gravplatsen.
Dane kontaktowe
Bygatan 17, 28971, Sibbhult, Szwecja
- 0454772440
- info@grf.se
- grf.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ett mycket bra arbete med att skriva in…
Ett mycket bra arbete med att skriva in ny text.
Bra och väl utfört arbete
Bra och väl utfört arbete.
Bra kontakt, snabba och tydliga svar, även efter kompletterande frågor och önskemål. Tydlig offert mm.
Det blev bra till slut!!
Det blev bra till slut,eftersom den sten jag ville ha
inte fanns, blev erbjuden en annan sten som
såg lika bra ut och till samma pris!!
Eftersom det var en lokal leverantör på min ort,
så blev kontakten mycket enklare!!
Smidigt och bra!!
Bra arbete, på utlovad tid, med effektiv kommunikation.
Precis vad som förväntades, på utlovad tid. Effektiv hantering av kommunikation, administration.
Utmärkt service
Utmärkt service, skottsäkra rutiner: ingen chans till missförstånd
Jättenöjda!
Väldigt bra utfört
Väldigt bra utfört, bättre än förväntat, bra service
Tack
Mycket bra service
Mycket bra service. Bra priser och dessa tåls att jämföras. Kan varmt rekommenderas.
Bra bemötande
Bra bemötande, väldigt hjälpsamma och lyssnade till alla önskemål.
Smidig och snabb handläggning
Smidig och snabb handläggning och utförande. Fick fin hjälp med att korrigera ritningen jag gjorde på GRFs hemsida så att stenen blev som jag vill ha den.(kombinationen och placering av symboler och namn som jag tyckte fick fel avstånd med ritverktyget, det korrigerade GRF två gånger tills jag var nöjd!)
Stort Tack!
Berndt
Berndt
Håller vad de lovar i kvalitet
Håller vad de lovar i kvalitet. Även om min fars gravsten var försenad så kände jag mig lugn och väl bemött av Marinette (gör Er aldrig av med henne!) Supernöjda med resultatet.
Jättefin gravsten och bra support
Jättefin gravsten och bra support. Dock fick vi inte veta att stenen hade kommit fram och blivit placerad. Vi märkte helt plötsligt att den låg där utan att ha hört något, vilket var lite oturligt.

Odpowiedź od GRF Gravstenar
Tack
Tack för ert fantastiskt fina arbete! Allting blev perfekt. Mvh Jennifer L Herstek
Vi var ej nöjda efter första jobbet dom…
Vi var ej nöjda efter första jobbet dom gjorde men efter ny kontakt o arbetet gjordes om är vi mycket nöjda

Odpowiedź od GRF Gravstenar
Bra val
Lätt att få kontakt och återkoppling samt föra en mkt bra dialog om ev. ändringar.
Pålitlig och bra leverans till plats för sten. Rekommenderas varmt!
Snabb och proffsig leverans!
Hjälpsamma när man är i en svår situation
Hjälpsamma när man är i en svår situation. Enkelt att få till sin sten som man vill ha den via hemsidan. Svarar snabbt på epost och ger en tydlig offert.
Installation av stenen även det klanderfritt.
Tack för hjälpen med mina föräldrars stenar.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.