Jag vill rikta ett stort tack till Maria på GRF för ett otroligt fint bemötande under hela processen. Gravstenen håller mycket hög kvalitet och resultatet blev precis som önskat. Att få så här profess... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det gick mindre än ett år, vit färg blev missfärgat med fläckar på, svart färg bleknat marginellt. Ingen har informerat om detta vid beställning. De säger att färga om inte ingår i försäkringen och b... Zobacz więcej
Smidig och snabb handläggning och utförande. Fick fin hjälp med att korrigera ritningen jag gjorde på GRFs hemsida så att stenen blev som jag vill ha den.(kombinationen och placering av symboler o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vill du beställa en ny unik gravsten? Har du en sten som behöver renoveras eller textkompletteras? Hitta den gravsten du söker hos Sveriges ledande tillverkare och leverantör, GRF Gravstenar. Vi hjälper dig hela vägen till montering av stenen på gravplatsen.
Dane kontaktowe
Bygatan 17, 28971, Sibbhult, Szwecja
- 0454772440
- info@grf.se
- grf.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Namnkomplettering gravsten
Allt flöt på bra, från beställning till färdigställande.
Beställd gravsten.
Jag beställde en gravsten. Jag tyckte att jag fick kompetent hjälp vid besök i butiken och all vidare kontakt via mail och telefon fungerade utmärkt. Vi är mycket nöjda med stenens utseende, monteringen och servicen.
Proffsigt utfört med god kvalitet
Var i kontakt via begravningsbyrån
Var i kontakt via begravningsbyrån. GRF gjorde ett väldigt fint jobb.
Trots att vi ändrade på datumet för stenen.
Rek. GRF till framtida projekt.
Leveransmeddelande…
Kompetteringen av text som gjordes är ok men inte topp. Önskar att man fått ett mer precist leveransdatum och ett leveransmeddelande när allt var klart. Det är ändå ganska dyrt.

Odpowiedź od GRF Gravstenar
Kunde inte varit mycket bättre
Kunde inte varit mycket bättre. Snabb och bro korrespondens, stenen levererades i tid och var precis som vi ville ha den. Jättebra allting, tack så mycket.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, väl utfört arbete.
Detta under en tid då det säkerligen var ett oerhört hårt tryck på verksamheten.
Sommaren 2020.
Mycket bra och trevliga
Mycket bra och trevliga. Bra kundbemötande full pott ut av mig får dom
Är så tacksam att vi valde er
Är så tacksam att vi valde er! Ni var så empatiska, lyssnande och snälla i vår svåra stund och ni gjorde ett otroligt arbete med gravstenen, kunde inte ha blivit bättre! Rekommenderar alla som befinner sig i att köpa gravsten, att vända sig till er, finns inget annat företag som gör helheten bättre än ni. Så tack!!!!
Bra bemötande och professionellt arbete
Vi fick ett mycket bra bemötande och god kontakt. Frågor på chatten besvarades snabbt och utförligt. Arbetet med utformandet av gravstenen och placering av den på kyrkogården sköttes smidigt och professionellt.
Mors sten blev precis så fin som vi…
Mors sten blev precis så fin som vi önskade och även fars sten som ni "renoverade" blev jättefin, så tusen tack. Ni har varit helt underbara enda från dag ett när jag kontaktade er.
/Monica
En fin sten så det var bra men..
En fin sten så det var bra men tog alldeles för länge innan den levererades, beställt i juli och levererad i november efter att vi frågat vad som hänt.

Odpowiedź od GRF Gravstenar
GRF Gravstenar fick uppdraget att komplettera en gravsten med två namn. Uppdraget utfördes inom utsatt tid, till full belåtenhet. …
Kvalitet
Kvalitet. Vi är mycket nöjda med vår fars gravsten. Rekommenderas starkt.
Stenen blev väldigt fin o er service är…
Stenen blev väldigt fin o er service är toppen
Det ni kan utveckla bättre är er hemsida så att när jag kombinerar min sten så får jag mer än ritad skiss. Det säger inget om utfall o år 2020 bör det finnas utvecklingspotential här
Tack
Uselt
Uselt. För stor text för långt ned. Verkligen dåligt utfört. Linnea Tojen och Christer Hamp

Bra bemötande
Bra bemötande, orientering om olika stenar. Verkligen ansträngt sig för att korrigera text och bild efter våra önskemål.
Enkelt och smidigt
Bra mottagande
Bra mottagande, receptiv diskussion, goda råd. Ett bra resultat!
Professionellt bemötande och leverans…
Professionellt bemötande och leverans enligt bekräftelse!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.