Greeny Bros is op 25-12-2024 failliet verklaard. Toch ben ik deze week gebeld, door Greeny Bros, of iemand die zich voordoet als iemand van Greeny Bros, of ik geinteresseerd ben in een thuisbatterij... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Communicatie kon beter. week tevoren tel.afspraak die door GrBr bevestigd zou worden per mail en ter check omdat ik onderweg was en geen agenda kon inzien. Deze mail is niet gekomen. Daags tevoren di... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Greeny Bros heeft zich nooit opdringerig opgesteld en gewoon op onze reacties gewacht. Daarbij komt dat Marc de Hey rustig blijft en duidelijke uitleg geeft. De schouw ter plaatse verliep vriendelijk... Zobacz więcej
2 weken geleden hebben we problemen gekregen met de omvormer. Deze hebben we 5 jaar geleden gekocht en laten installeren door Greeny Bros. Meerdere mails gestuurd, geprobeerd te bellen, t... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Greeny Bros. heeft een visie op de toekomst. Een toekomst waarin mensen hun eigen energie winnen met zonnepanelen en die in en om het huis gebruiken (of elektrisch rijden). Inmiddels is Greeny Bros. uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor woningen. Wilt u nu ook uw eigen energie winnen?
Dane kontaktowe
Molenwerf 1a, 1911 DB, Uitgeest, Holandia
- 0251 – 860 990
- info@greenybros.com
- greenybros.com
Kan beter!
Installatie en uitvoerders professioneel: prima!
De eindafrekening gezeur.
Eerste set van 6 panelen verliep prima.
Na 2 maanden 3 nieuwe panelen erbij.
De bekabeling en andere infra lag er dus grotendeels.
Nota van de 3 panelen was teveel berekend. In telf. gesprek wist men niet precies welke onderdelen er al lagen. Ik dus ook niet. Via “handejeklap” tot eindbedrag uitgekomen.
Waar was de werkbon van de 3 panelen ....?

De offerte was reëel
De offerte was reëel, en correct. En de werkzaamheden zijn correct en netjes uitgevoerd.

Odpowiedź od Greeny Bros.
Het duurde erg lang (vele maanden en…
Het duurde erg lang (vele maanden en pas na de zomer) voor de panelen geplaatst werden.
Door de wind moesten ze later terugkomen. De afspraak die daarvoor was gemaakt werd niet nagekomen. Daarvoor waren we wel thuisgebleven.
De app werkte niet door een verkeerde registratie, dat was erg onduidelijk.

Odpowiedź od Greeny Bros.
Het heeft erg lang geduurd eer er…
Het heeft erg lang geduurd eer er duidelijk was wanneer en waarom en dus door wie er actie ondernomen zou worden. Groot kastje-naar-de-muur gehalte.
Moeizame communicatie lijkt het op kantoor

Goed personeel
De mensen die we fysiek hebben ontvangen (medewerk buitendienst,monteurs e.d.)waren vriendelijk,netjes en legde alles prima uit. Zeer tevreden over. Wat ik echt heel vervelend vond en echt een hekel aan heb is dat alles via mail ging. Telefonisch niet te bereiken. Afspraken maken ging niet echt in overleg. Heel jammer.

* offerte fase stroperig
* offerte fase stroperig
* veel schijven werkvoorbereiding niet up to date
* uitvoering en montage "zo hoort het"
* prijstechnisch stijf aan de prijs
* kwaliteit prima

Odpowiedź od Greeny Bros.
De dag van plaatsen is alles goed en…
De dag van plaatsen is alles goed en efficiënt verlopen. Alles functioneert dus we zijn er blij mee. Aardige medewerkers en een goede elektricien.

Odpowiedź od Greeny Bros.
Snel en goede kwaliteit van de montage
Snel en goede kwaliteit van de montage. Enig min puntje dat er geen 8 maar 6 panelen gemonteerd konden worden. Oorzaak is dat er niet goed gekeken is hoeveel panelen er op het dak paste.

Odpowiedź od Greeny Bros.
Goede werk geleverd en in goed overleg…
Goede werk geleverd en in goed overleg gewerkt.
Behulpzaam voor elkaar geweest collega onder collega.
Goede en plezierige uitleg van de werkzaamheden

Odpowiedź od Greeny Bros.
Duidelijk en rustig uitgelegd over de…
Duidelijk en rustig uitgelegd over de installatie en aangepaste meterkast.

Vijf sterren waard.
Er waren een paar probleempjes die fantastisch zijn opgelost.
Er kan altijd en overal iets mis gaan, maar hoe ga je daar mee om?
En verder ging bijna alles zonder problemen.

Zonnepanelen op uitbouw
Na aanmelding dat wij zonnepanelen op onze uitbouw wilde hebben werd er contact opgenomen en omdat de uitbouw nieuw was en niet op Google maps zichtbaar was is er iemand langs geweest om de situatie op te nemen.
Nadat de deskundige was geweest om op te meten en de wensen aan te horen hadden wij binnen één dag de offerte waar we binnen een week een beslissing op moesten nemen, dit werd wat langer omdat wij nog wijzigingen wilde door voeren, ook geen probleem en weer snel ontvingen we een nieuwe offerte waar we opdracht voor hebben gegeven.
Na 5 maanden kwamen 3 uiterst beleefde monteurs langs om de 8 panelen te plaatsen na 3 uur waren ze klaar en kwam er even later een inbedrijfsteller om het Enphase systeem in bedrijf te stellen waarna de panelen hun eerste vermogen op gingen opbrengen.
Wel twee puntjes van kritiek:
- bij de dakschans waren geen zijplaten geleverd
- in de Enphase app stonden de panelen gehusseld weergegeven.
Het eerste punt wordt later opgelost omdat deze platen momenteel niet leverbaar zijn, dit is vermeld op de factuur dat dit nog gedaan moet worden.
Het tweede punt is na 2 pogingen keurig opgelost.
Al met al een goede communicatie ervaren en een keurige installatie opgeleverd gekregen.

Probleem snel opgelost
In eerste instantie was de montage niet goed gegaan.
Er is best snel adequaat op gereageerd. De installatie werkt nu goed.

Odpowiedź od Greeny Bros.
Deskundig, vriendelijk personeel dat netjes heeft gewerkt.
Deskundig personeel, vriendelijk en ze hebben alle rommel opgeruimd na de werkzaamheden. Duidelijke uitleg gegeven van de app en alle vragen na het plaatsen beantwoord. Enige is dat ze een meetfout hebben gemaakt bij het inmeten, waardoor de zonnepanelen hoger tegen het dakkapel komen te liggen dan verwacht. In goed overleg hebben ze dit besproken en zijn met alternatieven gekomen. Zo is het opgelost.

Odpowiedź od Greeny Bros.
Vanaf het eerste contact tot aan de…
Vanaf het eerste contact tot aan de montage liep alles perfect

Odpowiedź od Greeny Bros.
Mijn 2x afspraken waren gecanceld ivm…
Mijn 2x afspraken waren gecanceld ivm vogel issue en regenweer maar daarna ging alles goed, dus ik ben heel te vreden met installatie.

Odpowiedź od Greeny Bros.
Installateurs waren zeer vriendelijk en…
Installateurs waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De zonnepanelen zijn netjes geplaatst, conform de afspraken. Overdracht van de schouw op de installateurs was niet volledig, maar dat hebben ze snel en correct opgelost. De installatie zelf heeft wel lang op zich laten wachten, maar daar heeft ieder zonnepanelen bedrijf denk ik last van.

Zeer tevreden
De heeren van Greeny Bros. waren efficient, beleefd en hebben goed opgeruimd nadat de panelen waren geïnstalleerd. Alles goed uitgelegd en de panelen doen het heel goed.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.