Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Greeny Bros is op 25-12-2024 failliet verklaard. Toch ben ik deze week gebeld, door Greeny Bros, of iemand die zich voordoet als iemand van Greeny Bros, of ik geinteresseerd ben in een thuisbatterij... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Communicatie kon beter. week tevoren tel.afspraak die door GrBr bevestigd zou worden per mail en ter check omdat ik onderweg was en geen agenda kon inzien. Deze mail is niet gekomen. Daags tevoren di... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Greeny Bros heeft zich nooit opdringerig opgesteld en gewoon op onze reacties gewacht. Daarbij komt dat Marc de Hey rustig blijft en duidelijke uitleg geeft. De schouw ter plaatse verliep vriendelijk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

2 weken geleden hebben we problemen gekregen met de omvormer. Deze hebben we 5 jaar geleden gekocht en laten installeren door Greeny Bros. Meerdere mails gestuurd, geprobeerd te bellen, t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wykonawca instalacji energii słonecznej

Napisane przez firmę

Greeny Bros. heeft een visie op de toekomst. Een toekomst waarin mensen hun eigen energie winnen met zonnepanelen en die in en om het huis gebruiken (of elektrisch rijden). Inmiddels is Greeny Bros. uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor woningen. Wilt u nu ook uw eigen energie winnen?

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Zeer vervelende ervaring. Slecht organisatie of bad luck?

8 panelen laten plaatsen. Haastklus door ingehuurde zzp’ers. Niet aan legplan gehouden (2 panelen maar aan de noordoostkant geplaatst), slecht afgewerkt, kabel los aan de voorpui, dakpannen onnauwkeurig teruggelegd, 1 paneel deels los, kabels en dozen los onder panelen. Onjuist aangesloten in meterkast en nadien verschillende storingen. Communicatie uiterst gebrekkig. Voor informatie over reparaties en storingen altijd zelf initiatief moeten nemen. Mijn advies: zorg voor een service-afdeling die goed bereikbaar is, pro-actief naar de klant en doet wat ze beloven (terugbellen!). Houd de installatie en service in eigen hand, met eigen personeel.

4 września 2023

Goede ervaring met Greeny

Goede ervaring. Goede en duidelijke offerte. Snel en goed het werk uitgevoerd. Panelen liggen netjes op het dak stroom op te wekken! Goede club,

10 stycznia 2024

Hartstikke bedankt voor deze positieve feedback. M.v.g. Greeny Bros

Via bouwloket direct reactie

Bij aanmelding via bouwloket werd er die zelfde dag nog contact met ons opgenomen. Fijne medewerkers en goed worden geïnformeerd.

11 stycznia 2024

Super bedankt voor deze mooie woorden. M.v.g. Greeny Bros

Snel en duidelijke informatie

Snel en duidelijke informatie.
Op verzoek snel een prima offertegesprek over wat de mogelijkheden zijn. Snelle afhandeling naar het technisch gesprek, waarin de technische zaken over aanleg verder verkend werden. Snelle montage met één keer begrijpelijk uitstel vanwege te harde wind. Ze doen het! In de display in de meterkast branden de groene lampjes volop. Volgende week maar eens verder verkennen hoe de gebruiksalp verder werkt.

5 stycznia 2024

Beste heer van Douwen, bedankt voor uw positieve feedback! M.v.g. Greeny Bros

Oceniono na 4 z 5

plaatsen top, maar dan...

In oktober2022 panelen laten leggen. Netjes in een dag gefixed.
Nu, na alle wind en regen van de laatste tijd zijn we op zoek gegaan voor een controle af de panelen nog goed vast zitten. Daarbij zijn we op het onderhoudscontract gestuit van Greeny Bros op hun website
Echter bij de aanvraag voor het contract weet niemand hier iets over en na over en weer mailen het bericht dat dit contract nog in de kinderschoenen staat. Heel vreemd dat dit dan op deze wijze gepubliceerd wordt, wel nu een offerte mogen ontvangen voor inspectie (duurder dan het onderhoudscontract, vreemd) denk toch dat we nu ergens anders dit contract moeten gaan afsluiten.

21 grudnia 2023

Odpowiedź od Greeny Bros.

Bese heer Klunder bedankt voor uw positieve review. Wat betreft het service contract zijn wij hier hard mee aan het werk om het hopelijk snel operatief te hebben.
M.v.g. Greeny Bros

Zeer tevreden ....

Vanaf het begin was de communicatie met de medewerkers van Greeny Bros. zeer goed. Zij komen hun afspraken goed na en doen hun werk vakkundig. Vooral Marcel en Ronald hebben zaken aan mij heel professioneel en geduldig uitgelegd en uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden met Greeny Bros. en zal zeker het bedrijf aan anderen aanbevelen.

3 stycznia 2024

Bedankt voor deze mooie feedback. M.v.g. Greeny Bros

Oceniono na 5 z 5

Degelijke partij in tegenstelling tot…

Degelijke partij in tegenstelling tot de vele cowboys op de markt. Ze zijn concurrerend, hebben goed personeel en leunen op professionele zzp'ers die net als zij afspraken nakomen. Ik ben kortom tevreden. Tip voor als je op een plat dak pv panelen wenst, lever zelf rubberen tegelonderzetters aan want dat neemt geen enkele monteur mee. GB dank voor de installatie en laat de zon maar komen.

29 grudnia 2023

Odpowiedź od Greeny Bros.

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij hopen op veel zonnige dagen voor u. M.v.g. Greeny Bros

De monteurs waren fantastisch

De monteurs waren fantastisch, alles snel en accuraat geregeld.
Echt een aanrader.

18 grudnia 2023

Odpowiedź od Greeny Bros.

Dank voor deze mooie review. Mvg Greeny Bros.

Wij zijn heel tevreden.

Goede uitleg en een prima voorstel. Het plaatsen ging vlot en er werd goed rekening gehouden met onze wensen.
Steeds duidelijke en vlotte communicatie.
Dank.

12 grudnia 2023

Odpowiedź od Greeny Bros.

Fijn dat wij u op maat hebben kunnen helpen. Mvg Greeny Bros.

Goede service!!!!

Fam Zwart

30 listopada 2023

Beste familie Zwart, bedankt voor u positieve review. Mvg Greenybros

Oceniono na 3 z 5

Installatie was prima, afhandeling minder goed

Alles verliep prima en in goed overleg. Helaas zijn de installateurs weggegaan met de boodschap dat alles werkte, dit was echter niet het geval. Pas 1,5 week later was er tijd om te zorgen dat alles goed was aangesloten. Bij de afwikkeling van dit probleem was er weinig tot geen medewerking vanuit Greeny bros.

27 listopada 2023

Odpowiedź od Greeny Bros.

Beste Laura, bedankt voor uw review. Onze excuses voor het niet juist opleveren van het systeem, wij gaan uw review bespreken met desbetreffende.
Mvg Greenybros

Uiteindelijke plaatsing zonnepanelen

Zeer kundige monteurs die snel en efficiënt werkten. Ook heel bescheiden. Alles keurig afgewerkt, ook in meterkast. Zonder hoogwerker (kon niet) dus ze moesten alles via ladders naar het dak brengen. Veel en zwaar werk, dus alle lof. Contact met Greeny Bros soms moeilijk, slecht te bereiken. Ook heel tevreden met hoe Marcel Ariëns ons heeft geholpen. Blij dat de panelen zijn geplaatst en over het algemeen: tevreden!

20 listopada 2023

Odpowiedź od Greeny Bros.

Bedankt voor uw review, wij hebben dit ook doorgezet naar onze monteurs en uiteraard ook uw adviseur Marcel. Mvg GreenyBros

goede firma.

Een firma die doen wat zij zeggen. Vriendelijk te woord gestaan door de Administratie. binnen 4 weken lagen de panelen werkend op het dak. De meterkast aangepast. dit allemaal op een dag. grote klasse voor alle die hier aan mee hebben gewerkt.

21 listopada 2023

Hartelijk dank voor uw review. Mvg GreenyBros

Oceniono na 4 z 5

Op tijd bezorgd en een briefje…

Op tijd bezorgd en een briefje achtergelaten bij welke buren het pakketje terecht was gekomen.

Er was geen app nodig om dit te weten, zoals de Post.nl wil.

3 listopada 2023

Odpowiedź od Greeny Bros.

Dank voor uw review en fijn dat uw pakketje terecht is. Mvg Greeny Bros.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej