Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het is heel fijn om (wanneer je geen auto hebt) te allen tijde een auto kunt pakken en ermee kunt wegrijden en bij Greenwheels is dit zo goed geregeld met een app en met deze app kun je alles regel... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Het boeken van een auto is heel makkelijk. Het kan kort of lang vantevoren en kan tot vlak vantevoren nog worden geannuleerd. Op dit moment wordt het wagenpark vervangen, wat het rijplezier nog groter... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów

Napisane przez firmę

Greenwheels biedt deelauto's aan door heel Nederland. Je kent ze vast wel, onze rode auto’s en witte auto's en bestelbusjes die je op straat ziet staan. Het werkt supermakkelijk: met onze app reserveer, open en sluit je de auto. Met 2.800+ deelauto's door heel Nederland staat er gelukkig altijd een auto in de buurt klaar om te huren. Zo slim is autodelen!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Klantenservice dramatische

Auto delen als concept is goed, en Greenwheels autos hebben een goede dekking (dus vaak wel een auto beschikbaar in de buurt). Vaak ritjes gemaakt en zonder issues.

Er is 1 grote maar, mocht er om wat voor reden ook issues zijn, is de klantenservice dramatische.

Ik had een rit gereserveerd. Echter was de auto niet beschikbaar op het gereserveerde tijdstip (vorige bestuurder was niet op tijd terug). In de app kan je dan niet je reservering annuleren om een andere auto te huren.

Vervolgens wordt deze rit wel doodleuk gefactureerd. Mails, chats, notities in de app worden niet op gereageerd en klant mservice is telefonisch bijna niet bereikbaar (meerdere keren 30+ min in de wachtrij staan).

De hoeveelheid tijd die je als gebruiker kwijt bent om issues op te lossen (die je niet zelf hebt veroorzaakt ) maakt het voor mij dat ik de volgende keer geen Greenwheels auto meer pak.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Erik, goed om te lezen dat je met plezier veel ritten hebt gemaakt met Greenwheels.

Wat jammer dat het deze keer minder goed ging. Een notitie wordt niet bekeken door een medewerker, maar is meer voor jezelf en je eigen administratie. Chats worden beantwoord door de chatbot en komen ook niet bij een medewerker terecht. Op e-mails wordt normaal gesproken binnen een aantal dagen gereageerd, maar door drukte duurt dit iets langer. Sorry hiervoor. Ik zie niet terug dat je zo lang hebt gewacht in de telefonische wachtrij.

De reservering is inmiddels gecrediteerd. Ik hoop dat je volgende rit soepeler verloopt. ^Mara

Oceniono na 5 z 5

Weer een soepele reservering en reiservaring!

De reservering verliep moeiteloos en was eenvoudig via de app te regelen. Fijn dat er nu ook in Soest een uitgebreider aanbod van beschikbare auto's is.

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Toon, heel erg fijn om te horen dat je een positieve ervaring heb gehad! ^Lin

Slechte service

In een jaar tijd vier keer gebruik proberen te maken van de dienst van Greenwheels. Drie keer ging het mis. Vorig jaar maart een klacht ingediend, nooit iets van gehoord. 27 maart opnieuw een klacht ingediend, geen reactie. Op 3 april een reminder gestuurd, totaal geen reactie.

26 marca 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Martijn, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor.

Helaas kan ik je gegevens niet terugvinden op basis van alleen je voornaam. Op dit moment hebben we te maken met vertraging in onze mailbox, waardoor reacties langer kunnen duren dan je van ons gewend bent.

We adviseren je om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we je sneller kunnen helpen en dit alsnog voor je kunnen oppakken. ^Lin

Oceniono na 1 z 5

Auto was niet aanwezig op locatie

Auto was niet aanwezig op locatie, na bellen prima opgelost, als Greenwheels constateert dat de auto er niet staat kan het ook pro actief contact opnemen om een alternatief aan te bieden.

7 kwietnia 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Geertruida, goed om te lezen dat de klantenservice je goed heeft geholpen. Op het moment dat een auto niet beschikbaar is maar wel is gereserveerd, dan krijg je hier in de meeste gevallen een e-mail over met verdere instructie. Ik hoop dat je volgende reservering soepeler verloopt. ^Mara

Oceniono na 2 z 5

Was erg goed

Was erg goed. Helaas holt de kwaliteit achteruit. Regelmatig slecht onderhouden auto's, auto's die niet op hun plek staan of de tank leeg is of zelf benzine voorschieten waarna het weken duurt voordat het vergoed wordt. Klantenservice kan ook minder waardoor de service achteruit is gegaan. Jammer, kon er op rekenen nu niet meer.

7 kwietnia 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi, wat vervelend dat je niet meer tevreden bent. Met een hoop zaken zijn we afhankelijk van hoe gebruikers gebruik maken van de auto. Een auto die niet op de juiste plaats terug wordt gezet of een auto met een lege tank zijn vervelend. Daarom ondernemen we actie bij gebruikers die dit niet juist doen en andere gebruikers duperen.
Verder worden de auto's periodiek onderhouden. Mocht je een keer het idee hebben dat een auto extra onderhoud nodig heeft, laat het ons dan weten. Zo zorgen we er samen voor dat de auto's prettig in gebruik blijven. ^Mara

Last minute hero

Last minute toch een auto gehuurd om op locatie te komen. Prima plekje waar 'ie stond en kon snel op pad. Bluetooth werkte niet, maar in de app kon je ook de auto openen. Fijn om weer te rijden!

Hi Eva, wat fijn dat je snel de weg op kon met de Greenwheels-auto! ^Mara

Good car to drive

Good car to drive

6 kwietnia 2026

Hi Arun, it's great to hear that you're happy with the Greenwheels car! ^Mara

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik. Vaak wel een auto beschikbaar. Soms pech met bezette parkeerplaats bij het terugbrengen van de auto.

Odpowiedź od Greenwheels

Hi, wat goed dat je Greenwheels gemakkelijk in gebruik vindt! Ik snap dat je baalt als iemand anders de vaste locatie van de auto bezet houdt. Als je dit aangeeft via de Greenwheels-app dan krijg je te zien in welk gebied je de auto mag parkeren. ^Mara

Oceniono na 5 z 5

Snel en makkelijk een prima auto

Erg gebruikersvriendelijke app, waarmee je binnen een minuut een auto reserveert. De auto's zijn veelal VW Ups, maar je kunt ook voor een station kiezen. Nooit problemen met de auto's gehad en maak veel gebruik van de auto's.
Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Joann, leuk dat je zo tevreden bent over de Greenwheels-app, auto's en de prijs. Tot de volgende keer op de weg! ^Mara

Convenient

Easy to use, car was new, easy to drive

Hi Daniel, I'm glad you found the car easy to use. ^Mara

goede auto

goed voor goede prijs

Hi Maros, dankjewel voor je positieve review! ^Mara

Oceniono na 4 z 5

Aanrader

Fijne rit met de VW UP
Ik hoop wel op een ophaalplek dichter bij mijn huis want nu moet ik eerst 3 haltes met de metro om de auto op te halen

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Chantal, wat fijn dat je tevreden bent over de Greenwheels-auto. Dan snap ik dat je nog sneller wil instappen. Via deze pagina kan je een nieuwe Greenwheels-locatie aanvragen: https://www.greenwheels.com/gemeente/bewoner
Wie weet heb je binnenkort een Greenwheels-auto op loopafstand. ^Mara

Oceniono na 4 z 5

Ben al jaren lid bij Greenwheels met…

Ben al jaren lid bij Greenwheels met goede ervaringen, heb alleen wat moeite bij gebruik van de app om de wagen af te sluiten, niet altijd makkelijk.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Jos, wat leuk om te lezen dat je al langere tijd trotse Greenwheeler bent! Mocht het een keer niet lukken om de auto af te sluiten, dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag verder. ^Mara

Pas op!

Als je de auto niet goed controleerd op afval en/of op zand/haren en een ander maakt een foto van iets wat jij niet hebt gezien, dan krijg jij de schuld in de schoenen geschoven. Maak voor jezelf ook achteraf foto's. Mailen heeft geen zin, daar krijg je geen reactie op. Als je belt krijg je elke keer een ander antwoord. Greenwheels heeft een klantenservice zonder service.

11 marca 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Bart, iedereen stapt het liefst in een schone auto. Om ervoor te zorgen dat iedereen netjes met de deelauto's omgaat, is het nodig om voor vertrek de auto te controleren en het te melden als er iets niet in orde is. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er actie ondernomen wordt bij de juiste gebruiker.
Het duurt op dit moment wat langer voordat je reactie krijgt op een e-mail door een achterstand. Sorry hiervoor. ^Mara

Altijd betrouwbare schone auto's

Altijd betrouwbare schone auto's.
Ze staan er als je ze nodig hebt.

2 kwietnia 2026

Hi Marc, goed om te lezen dat je de Greenwheels-auto's vertrouwd. ^Mara

Oceniono na 1 z 5

Zolang Greenwheels hun geld maar krijgt

Normaliter geen problemen met Greenwheels, maar als er dan een keer iets niet goed gaat maakt het Greenwheels niks uit dat jij nog te laat bent voor je afspraak en mag je alsnog betalen voor je reservering. Ik had een auto gereserveerd. Toen ik daar kwam en de reservering startte zag ik een notificatie dat de auto nog niet terug was gebracht door de vorige gebruiker. Hierdoor moest ik snel naar huis om naar mijn afspraken te gaan met mijn eigen auto en was ik te laat. Diezelfde dag toen ik terug was van mijn afspraken heb ik Greenwheels gemaild over dit probleem. Na een week geen reactie nogmaals gemaild en toen ook bleef een reactie uit. Daarna ben ik maar gaan bellen en Greenwheels zegt doodleuk dat ik te laat heb gemeld, ik had maar moeten bellen op het moment zodat ze een oplossing konden bieden. Je staat sws al minstens 10 min in de wacht voordat je iemand aan de lijn krijgt dus ik had daar helemaal geen tijd voor. In plaats van begrip te hebben voor de situatie mag ik gewoon betalen voor mijn reservering. Dat is blijkbaar hoe Greenwheels omgaat met hun klanten. Voor mij nooit meer Greenwheels want ze hebben gewoon lak aan je en pakken hun geld. Te triest voor woorden.

19 lutego 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Allard, fijn om te lezen dat je normaal gesproken tevreden bent over Greenwheels. Als er een probleem is, dan horen wij het graag van je zodat we het kunnen oplossen.

Door drukte op de e-mail duurt het op dit moment wat langer voordat je daar reactie op krijgt. Sorry hiervoor. In dit soort situaties als van jou mag je bellen met de klantenservice omdat dit het snelst is. Het kan zijn dat het iets drukker is en je even moet wachten.

Ik snap dat het vervelend voor je was dat een andere gebruiker te laat terug was met de auto, maar doordat jouw reservering doorliep konden andere gebruikers die dag de auto ook niet gebruiken. Voor deze keer is er een credit aangemaakt. Neem in de toekomst contact op met de klantenservice als je tegen een probleem aanloopt. We helpen graag. ^Mara

Oceniono na 5 z 5

Alles was precies zoals het verwacht…

Alles was precies zoals het verwacht was.

Tanken ging eenvoudig, auto was schoon, oude schade was gemeld, auto reed prettig. Alles was in orde.

27 marca 2026

Odpowiedź od Greenwheels

Hi Taco, wat fijn dat de rit aan je verwachtingen voldeed! Zo kan je met een prettig gevoel de weg op. ^Mara

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej