Informacje dotyczące firmy

1. Drewno opałowe
  2. Kominki
  3. Bojlery i ogrzewanie

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Haal beter rendement dan hout met het Enviro-Log haardblok. Greenheat biedt een nieuw schoon haardblok van geperst, 100% gerecycled materiaal.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fraudeurs

Opgelicht voor 800 euro. Geen waterdruk in een ketel van 1,5 jaar oud. Theo zag direct dat het de warmtewisselaar was, deze is, zogenaamd, vernieuwd en er zat garantie op deze wisselaar. Dit zou worden aangevraagd bij de fabrikant. NOOIT meer iets van gehoord. En het lag hier ook niet aan; een radiator lekte...

25 listopada 2025

Oplichting!

Oplichting!
Kwam voor schoonmaak ketel, binnen 5 min wist hij dat er 2 onderdelen vervangen moesten worden met kosten van 650,- excl BTW. Ging de onderdelen halen in de buurt (klopt ook niet want hij is niet bij Warmte Servicebedrijf geweest, gecheckt). Tasje met "gekochte spullen" is niets van gebruikt, waren ook van ander merk dan de ketel. Er klopte nog veel meer dingen niet! Was snel klaar en wilde pinnen, dit was telefonisch helemaal niet besproken. Geen factuur of certificaat bij de hand en ketel stond nog in storing toen ik hem de deur wees.
Niets betaald en gaan aangifte doen.

20 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ook bij ons dan diagnose volgens Ben

Ook bij ons dan diagnose volgens Ben, nieuwe thermostaat knoppen en nieuwe cd aangeschaft bij elkaar voor 6000 euro, na afloop nog steeds lekkage aan de knoppen. Daarna smoesjes, druk, zieke collega.s, kortom niemand die het komt repareren..

1 grudnia 2025

CV stuk

CV stuk, hals over kop kijken wie snel de CV kon repareren. Green heat kwam binnen enkele dagen langs. Al snel was de diagnose dat het een nieuwe moest worden. Je gaat er dan maar vanuit dat dit het juiste advies is. Nieuwe geïnstalleerd, natuurlijk veel duurder dan de internetprijzen. Maar ja, je staat met je rug tegen de muur. Na enkele dagen bleek eerst het warm water niet te functioneren, moest er weer een nieuwe dure klep komen. Nu blijkt dat de verwarming niet functioneert met de kleppen die we hebben voor de verschillende thermostaten die we gebruiken. Green heat is echter niet meer bereikbaar. Kwam 2 keer niet opdagen bij afspraak. Nieuwe installateur moet extra certificaat afgeven omdat Green Heat niet gecertificeerd is. Kortom, waardeloos bedrijf en grote afzetterij.

1 grudnia 2025

Oplichters

Precies wat er al geschreven werd overkwam mij ook. Maar in the heat of the moment ga je nou net niet even op trustpilot kijken... Had ik wel moeten doen.
Idd binnen 2 uur was er iemand om te kijken, die zei dat het een reparatie was van €800 en ik beter een nieuwe ketel kon aanschaffen via hun met een offerte van €3300. Nou gelukkig genoeg mensen om mij heen die konden vertellen dat dat echt belachelijke prijzen zijn. En vandaag is het door m'n eigen ketel man gerepareerd voor €136
Wat een oplichters die gasten van greenheat.

12 grudnia 2025

Wil je opgelicht worden?

Wil je opgelicht worden? Bel Greenheat! Toevallig is dit de partij die snel onderhoudsmonteurs kan sturen als je in de kou zit. Ze spelen in op je probleem wat je snel opgelost moet hebben. Hierbij het klassieke handboek van de oplichters:
1) Ze zijn er snel en je bent mega blij. Die kosten voor de servicebeurt worden alleen telefonisch genoemd
2) Hij kijkt naar je cv-ketel, zonder dat je natuurlijk mee kijkt.
3) Hij heeft het al snel gezien: technisch defect met honderden euro's aan onderhoudskosten. Je kan beter een nieuwe CV-ketel nemen. Je CV-ketel wordt nog een paar jaar ouder genoemd dan die daadwerkelijk is. Dus je bent dom als je niet meteen een nieuwe neemt.
4) Afrekenen met pin voor de servicebeurt. Oh ja, hij was vergeten te melden dat het exclusief btw was. Of je die er ook meteen bij betaald.
5) Een offerte in de mail waar veel te weinig expliciet wordt toegelicht en nergens op papier wat de oorzaak van het probleem was.

Gelukkig niet op de offerte ingegaan. Twee dagen later had een andere servicemonteur een half uurtje nodig om de CV-ketel te repareren en was het een totaal andere probleem.

Deze gasten zijn in Radar geweest. Maar daar vind ik ze er nog goed vanaf komen. Deze gasten zijn een jaar verder en hebben nog steeds een waardeloos bedrijf.

9 grudnia 2025

opgelicht voor 950,- door Green Heats

opgelicht voor 950,- door dit bedrijf. zie de reviews hiervoor: professionele oplichters. Ook ik ben er ingetrapt omdat mn cv ketel een storing gaf. Aardige nette jonge gasten, komen binnen 24 uur. Bellen netjes half uur van te voren dat ze eraan komen. Nieuwe ketel incl snelle installatie 3700,-. Voorschot moeten betalen van 950,-. voor nieuwe ketel. Wilde installatie naar andere dag verzetten, daarna niet meer bereikbaar via contactformulier of telefoon. Door ander bedrijf naar cv ketel laten kijken, alleen sensor vervangen voor 80,- euro en cv weer in orde. Trap er niet in!

30 października 2025

Pas op! Oplichting Greenheat

Bekende oplichters in de CV business uit Haarlem zijn nu actief onder de naam Green Heat(s).
Eerder bekend als Daadklimaat bij Radar en Kassa.
Bovenaan bij Google en snel een afspraak.
Een vast patroon. Een vriendelijk ogende jongeman die zich Ben noemt (echt naam Donny) komt voor onderhoud langs. Een zwart Mercedes busje. Doet een kwartiertje alsof aan onderhoud en komt met een verhaal dat de CV ouder is dan op de ketel staat en/of een gaslek heeft. De ketel moet direct uit en wordt afgekeurd om een vervangende te plaatsen.
Kosten voor het onderhoud 150-180euro moeten direct afgerekend. Of een aanbetaling voor de vervangende ketel. Daarna zijn ze niet meer bereikbaar of (afgaande op andere reviews) plaatsen ze eerst nog een ondeugdelijke ketel.
Bij een second opinion bleek er niets aan de hand met de ketel. Bij teveel rumoer gaan ze over op een nieuwe naam en site met neprecensies. Adres in Haarlem wordt niet gebruik.
Moeilijk wat aan te doen blijkbaar maar kennis is macht voor de consument.

19 listopada 2025

Waardeloze service

Greenheats op een zaterdag gebeld voor een spoedklus aan een defecte CV. Dit zou dezelfde dag nog worden opgepakt. Later die dag een telefoontje gekregen dat het niet meer op zaterdag ging lukken met de vraag of zondag dan okay was. Zondag kreeg ik om 11:00 een appje waarin Greenheats schreef ook deze zondag niet te redden. Ik kreeg geen verklaring en geen excuses dus Greenheats staat voor mij gelijk aan volkomen waardeloze 'service'.

30 listopada 2025

Helaas opgelicht!

Storing in het gasblok.Dat is zg vervangen door een aardige monteur samen met de ventilator.De ketel was uit 2016 werd gezegd maar in 2020 gekocht.Printplaat was half doorgebrand maar werkte nog goed.
Storing herhaalde zich en weer een andere monteur die morrelde aan het stekkertje van het gasblok dat zat los blijkbaar.Maar storing kwam weer terug nog steeds dezelfde storing .
Een ander bedrijf gevraagd en daar kwam een monteur met meetapparatuur en nieuwe rubbertjes want die oude waren erg uitgedroogd en mogelijk lekkage veroorzakend en daarna geen storing meer.
Maar :het gasblok was uit 2020 net als de ketel en ze hebben ook vast de ventilator niet vervangen dat was moeilijk te bekijken.Wel bleek de printplaat helemaal gaaf dus onzin dat het voor de helft doorgebrand zou zijn.
Inderdaad..we voelen ons opgelicht.
Het gasblok is nooit vervangen!
En voor teruggave van aanbetaling heb ik bijna twee weken moeten wachten en dagelijks bellen.Maar..ze blijven wel netjes !

22 listopada 2025

opgelicht

Hier ook opgelicht. Monteur kwam eergisteren langs en zag een "lekkage in de ketel", die volgens hem vervangen moest worden. Had het over een kostenplaatje van >2000 euro. Ik moest direct 180 euro betalen voor voorrijkosten en kwartiertje werken. Vandaag kwam een second opinion langs en die zag nergens een lekkage. Kreeg alles binnen een minuut weer aan de praat.

26 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Topbedrijf!

Had met ze gebeld op vrijdag voor een onderhoud en dinsdag om 9 uur konden ze gelijk in de ochtend komen, de monteur was netjes optijd en erg vriendelijk,
had het onderhoud netjes gedaan.

Top bedrijf!

18 listopada 2025

Dit zijn oplichters!

Dit zijn oplichters!
Dit zijn oplichters!! Trap niet in de best goed uitziende website. Dit bedrijf bestaat helemaal niet. Zogenaamd een hele aardige knul genaamd Ben over de vloer deed bij ons alsof hij een CV monteur is en weet op een slinkse manier via een voorschot bedrag en zogenaamde bestelling geld te innen en niet waarmaken wat we hebben afgesproken. Het bedrijf is ineens niet meer bereikbaar. 0850196048 / 0636200470 en 0630860118.

De hele website klopt niet en de foto van het zogenaamde bedrijf bestaat helemaal niet!

7 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Goede prijzen en snelle levering

Na eerst eens hier komen kijken heb ik toch voor het eerst een bestelling bij Greenheat gedaan. Voor mij was het niet belangrijk wanneer ik mijn bestelling zou krijgen, zolang ik deze maar kreeg. Ik was op zoek naar roetblokken/schoorsteenvegers en die vind je tegenwoordig niet zo gemakkelijk meer en als je die al vind zijn de prijzen nogal hoog. Hier vond ik ze aan een hele goedkope prijs en ik kreeg mijn bestelling ook de dag erna. Dus ik kan alleen maar een goede recensie geven.

17 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

op werkdagen voor 22:00 besteld, volgende dag inhuis. Maar niet heus!!!

Weer zo'n website die adverteert met " op werkdagen voor 22:00 besteld, volgende dag inhuis" Ook GREENHEAT kan hieraan niet voldoen. Vrijdags voor 16:00 besteld en vier dagen later pas in huis. Ook niet het fatsoen om de klant te informeren dat het pakket later is verzonden. Greenheat verdient een dikke onvoldoende.

30 listopada 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej