Ik ben erg tevreden over GreenBox Zevenaar. De opslag ligt op een mooie, rustige locatie en is bovendien vlak bij de snelweg, waardoor deze goed bereikbaar is. Ik huur hier al sinds de opening en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Alles online kunnen regelen. Ging echt super makkelijk. Alles is aanwezig om je spullen te verplaatsen. Er stonden 2 grote trolleys waar we alles konden opzetten. Zo ging het lekker snel. Ruime lif... Zobacz więcej
Op eenvoudige wijze een box kunnen huren met als welkom tijdelijk een fikse korting op de maandhuur.Contact gaat makkelijk via de app...en met reageren zijn ze snel..En de toegang tot je box gaat heel... Zobacz więcej
Op de ochtend van de dag dat ik de box nodig had volledig online geregeld. Twee vragen werden telefonisch op klantvriendelijke wijze snel beantwoord. ‘s Avonds konden de spullen er direct in. Zeer tev... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Magazyn samoobsługowy
- również w kategorii:
- Archiwum dokumentów
- Przechowalnia
- Przeprowadzki i usługi magazynowe
Napisane przez firmę
Bij Green Box Self Storage huur je eenvoudig een schone, veilige en duurzame opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Ideaal voor de opslag van je inboedel, webshopvoorraad, bedrijfsinventaris, archief of seizoensspullen. Je huurt al vanaf 1 maand en hebt daarna de vrijheid om dagelijks op te zeggen. Dankzij onze app heb je iedere dag toegang van 07.00 tot 23.00 uur en parkeer je direct voor de ingang. Green Box staat voor moderne en hoogwaardige self-storage met uitstekende service en maximale flexibiliteit. The green way of self-storage. 💚
Dane kontaktowe
Vendelier 6, 3905 PA, Veenendaal, Holandia
- 085-0607353
- info@greenbox.nl
- greenbox.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Wat een fantastische opslagbox
Wat een fantastische opslagbox. Makkelijk toegankelijk, goed beveiligd, super schoon en regelmatig controles. Ik huur al ruim 2 jaar. Klasse!
Door samen te gaan wonen kwamen er…
Door samen te gaan wonen kwamen er ineens 2 complete inboedels op ons af welke uitgezocht moesten worden.
Door een greenbox te huren, hebben we alle tijd om dit te doen.
Snel geregeld en super fijn om met de app naar binnen te kunnen gedurende de openingstijden. Nette opslag ruim en prijs is zeker de moeite waard.
Huren inmiddels 2 jaar 2 boxen en zijn dik tevreden.
Schoon droog en genoeg ruimte
Schoon droog en genoeg ruimte, ik ben zeer tevreden, zou alleen een ander slot willen hebben omdat ik de volgorde niet meer weet, maar dat ligt aan mij omdat ik 71 ben en dat steeds vergeet, er is dan niemand in de buurt om te vragen te helpen,, maar dat is dan ook het enige.
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en heel goed toegankelijk! Gelijk hulp of contact zonder moeilijk ticket systeem! Wat primair in de box (geen licht in de box zelf, geen gedeelde wc) maar zolang hoef je er in het algemeen ook niet te zijn.
Goede service!
Goede service. Snel antwoord bij vragen. Denken met je mee. Nette ruimtes, goed bereikbaar.
Het is een goede en schone box
Het is een goede en schone box
Als he iets wil weten kun je bellen en wordt altijd super vriendelijk geholpen
Dus ja ik blijf gewoon bij jullie huren
Goed geregeld en nette ruimtes
Goed geregeld, nette ruimtes. Het afsluiten van een contract, de manier van communiceren gaat online en telefonisch heel makkelijk. De ruimtes zijn schoon, netjes, goed verlicht. Onze spullen staan er droog, schoon en veilig.
Goede ruimte goede app en lage kosten…
Goede ruimte goede app en lage kosten in vergelijking met andere
Madrid- Alicante, traslado mejor con Green Storage Box
Me he trasladado de Madrid a Alicante y por un tiempo he necesitado de sus servicios para guardar parte de mis pertenencias. Desde mi contrato en línea por distancia hasta hoy que he liberado el trastero, el trato ha sido impecable y las condiciones muy buenas, valorando la facilidad de acceso las 24 horas.
Eenvoudig en efficient
Onlangs een opslagbox bij locatie Amersfoort gehuurd. Eenvoudige manier van spullen opslaan, alles is gewoon goed geregeld. Communicatie, top! Efficientie op locatie, top! Website is duidelijk en er kan zelfs een digitale rondleiding worden gepland. Blij dat dit zo makkelijk gaat!
Doświadczenie Trustpilot