Granit Recenzje 650

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag har alltid handlat på granit när jag behövt något funktionellt, snyggt och prisvärt. Det har ofta varit planerade inköp, så också denna gång med ett antal svartlackerade metallkorgar som ska funge... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Der Lampenschirm ist wirklich sehr schön und mit dem richtigen Leuchtmittel leuchtet es den Raum sehr gut aus und wirft ein sehr angenehmes Licht. Ein kleiner Minuspunkt, die Halterung, um den Schir... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har handlet på nett 2 ganger hos Granit, ene gangen et møbel. Varene kommer som avtalt, og passer beskrivelsene som angis om produktet. Jeg har vært endel i fysisk butikk, så det gjenpeiler nok mi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag fick hem en rottingstol den runda med dyna, Enda problemet är att man ska knyta själva kudden så att de två delarna den runda sisten och underdelen ska sitta ihop vilket jag tycker är knepigt det... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Sklep z oświetleniem
  6. Sklep z meblami zewnętrznymi

Informacje o Granit

Napisane przez firmę

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Hallo Stefanie,
herzlichen Dank für dein Feedback! Es freut uns riesig, dass unsere Produkte bei dir so gut ankommen und auch der Preis für dich passt. 🙂
Viel Freude mit deinen neuen Schätzen und hoffentlich bis bald!

Fint

Fint ! Väldigt praktiskt

5 marca 2026

Hej Adrián!
Vad kul att höra att du gillar produkterna. Vi strävar alltid efter att kombinera snygg design med praktisk funktion, så det gläder oss att det märks! Hoppas vi ses snart igen.

Oceniono na 2 z 5

Luktar starkt om madrasserna och går…

Luktar starkt om madrasserna och går inte att tvättpunktbehandla som står blir missfärgat, inte helt rena.

12 marca 2026

Hej Jennifer,

Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att madrasserna inte lever upp till dina förväntningar.

När det gäller naturmaterial kan de ibland ha en doft precis vid uppackning som brukar försvinna vid vädring. Vid punktbehandling är det viktigt att endast använda en lätt fuktig trasa, då för mycket vatten tyvärr kan orsaka missfärgningar i tyget.

Vi vill givetvis hjälpa dig med detta! Vänligen kontakta vår kundservice med ditt ordernummer och bilder, så ser vi över en lösning tillsammans.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans, fina saker

4 marca 2026

Odpowiedź od Granit

Tack för de fina orden, Malin!
Vad kul att både leveransen och produkterna levde upp till dina förväntningar. Hoppas dina nya fynd förgyller hemmet!

Hej Åsa!
Vad härligt att höra att du är nöjd med vår service. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder snabbt och personligt, så ditt omdöme betyder mycket för oss. Tack!

Snabb leverans!

Snabb leverans!

11 marca 2026

Odpowiedź od Granit

Tack för dina vänliga ord om vår snabba leverans! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension.

Oceniono na 5 z 5

Super schnelle Lieferung und tolle…

Super schnelle Lieferung und tolle Qualität der Produkte!

4 marca 2026

Hallo Antonia,

vielen Dank für deine tolle Bewertung!
Es freut uns riesig zu hören, dass alles so schnell bei dir angekommen ist und du mit der Qualität deiner neuen Granit Produkte zufrieden bist.

Viel Freude beim Einrichten und Dekorieren!

Hej Lena!

Tack för ditt fina omdöme! Vad otroligt roligt att höra att du är så nöjd med ditt köp hos oss, det gläder oss verkligen.
Hoppas att du får mycket glädje av dina nya produkter!

Oceniono na 5 z 5

Allt gick så snabbt och smidigt.

Allt gick så snabbt och smidigt.

3 marca 2026

Hej Emelie!

Tack för din positiva recension! Vi är glada att din upplevelse med oss var både snabb och smidig. Det är precis så vi vill att det ska vara.

Klädsam produkt.

Det var en bra combo av mixat material som också var väldigt klädsam.

10 marca 2026

Hej Leo,

Tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du delar din positiva upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Felfria varor. Super enkel hemsida.

10 marca 2026

Hej Camilla,

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade både den snabba leveransen, produktkvaliteten och vår hemsida. Vi strävar alltid efter att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt.

Toaletthållare

Fin produkt och snabb leverans

Hej Johanna!

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vårt produktsortiment och vår snabba leverans. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Kauniita tuotteita

Kauniita tuotteita, nopea toimitus.

9 marca 2026

Hei Alisa,

Kiitos ihanasta palautteestasi! On mahtavaa kuulla, että pidit tuotteistamme ja toimitus sujui nopeasti. Arvostamme tukeasi.

Alles top

Alles top. Schönes Produkt, super verpackt

Hallo Julia,

vielen Dank für deine 5-Sterne-Bewertung! ⭐

Es freut uns sehr, dass dir das Produkt gefällt und alles sicher verpackt bei dir angekommen ist. Wir geben uns immer große Mühe, damit unsere Pakete den Weg zu euch unbeschadet überstehen.

Viel Freude mit deiner Bestellung und hoffentlich bis bald!

Alles wunderbar

Alles wunderbar, schnelle und sichere Lieferung und tolle Produkte.

Hallo,
vielen Dank für dein tolles Feedback! ⭐
Es freut uns riesig, dass du mit unseren Produkten und dem schnellen, sicheren Versand zufrieden bist.
Viel Freude mit deiner Bestellung und wir hoffen, dich bald wieder bei Granit begrüßen zu dürfen!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Väldigt fina produkter och fint inpacketerade.
Rekommenderas starkt!

9 marca 2026

Hej Andreas,
Stort tack för din fina recension! ⭐
Vad roligt att du är nöjd med den snabba leveransen och att du gillar både produkterna och paketeringen. Vi lägger ner mycket kärlek på att få iväg paketen fint och säkert, så det betyder mycket för oss att höra!

Tack för rekommendationen och välkommen åter till Granit!

Alles bestens

Schnelle Lieferung, schöne Blumentöpfe, alles bestens!

5 marca 2026

Hallo Sandra,
vielen Dank für dein tolles Feedback!
Es freut uns sehr zu hören, dass dir die Blumentöpfe gefallen und alles schnell bei dir angekommen ist. Wir wünschen dir viel Freude beim Einpflanzen und Dekorieren!

GRANIT X Klippanin villaviltti

Villaviltti oli juuri niin ihana kuin kuvissakin. Toimitus oli vaivaton.

7 marca 2026

Hei Elina!

Kiitos ihanasta palautteestasi! Olemme iloisia, että Villaviltti vastasi odotuksiasi ja kuvat antoivat todenmukaisen kuvan tuotteesta. Mukavaa kuulla myös toimituksen sujuneen vaivattomasti.

Ganz tolles Produkt!

Ganz tolles Produkt. Lieferung war schnell der Kundenservice antwortet zeitnah. Leider musste ich diesen kontaktieren, da ich eine Rechnung des Kaufs benötigt habe, die aber nicht von vornherein dabei war, sondern extra angefordert werden musste. Ansonsten alles top.

1 marca 2026

Hallo Lisa,

vielen Dank für deine tolle Bewertung und das positive Feedback zu unseren Produkten und unserem Kundenservice! Det freut uns sehr, dass du zufrieden bist.
Wir wünschen dir viel Freude mit deinem neuen Produkt und hoffen, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Oceniono na 5 z 5

Jättefina saker till bra pris !

Jättefina saker till bra pris !! Snabbt enkelt ! Tack!!

1 marca 2026

Hej Trude,
Tack för de fina orden! Vad roligt att du är nöjd med både dina nya saker och att leveransen gick snabbt och smidigt.
Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt köp!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej