Goede en duidelijke uitleg wat de bedoeling is bij de jaarlijkse polischeque. Echter in de beschrijving wat de fatsoen norm betreft word geen rekening gehouden met dat ze het tegen een klánt hebben... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Als ondernemer heb ik De Goudse benaderd voor een AOV verzekering. Hiervoor moest ik toegang tot mijn medisch dossier geven. Vervolgens word ik voor de grootste oorzaken van arbeidsongeschiktheid uitg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Mijn zoon heeft ermee te maken. Een paar weken geleden is een fietser tegen zijn nieuwe bus aangereden. Super nette persoon die zijn verantwoordelijkheid nam. Dat kunnen we van die verzekeringsmaatschappij niet zeggen. Alles moest hij zelf regelen. Zelf zorgen dat hij van de fietser de papieren kreeg en moest dienpapieren zelf naar de Goudse verzekering sturen en als je denkt dat je er dan bent, helaas. Na verschillende berichten, telefoontjes en mail nog het geld niet op de rekening. Veel teveel tussenpersonen waarvan niemand zich verantwoordelijk voelt om het op te lossen. Ik ben zelf verzekerd bij interpolis al zeker 30 jaar maar schoen nog wel meer. Ik heb nog nooit een keer een probleem gehad het wordt altijd keurig opgelost
Expat zorgverzekering is erg duur, doen geen zorgebemiddeling, kunnen geen vooruit betalingen regelen bij geplande zorg, werken via alarm Centrale die niet behulpzaam is, niet meedenkt en baseren hun oordeel enkel op locale buitenlandse artsen
Niet eens 1 ster waard. Troep bedrijf. Jos bastiaans als tussen persoon wat een schaamteloos kansloos zielig figuur, met oud en nieuw is er ingebroken en we wachten al 20 dagen op een nieuwe achterdeur. Kansloos kansloos kansloze mensen. Schaam je diep jullie zijn de mensen die steun horen te bieden verantwoordelijkheid horen te nemen en stabiliteit te kunnen tonen. Het enige wat ik hoor is kan niet kan niet bla bla bla.
What a scam. I really regret I bought this insurance now. No help at all but taking moneys first.
I've been with another company in The Netherlands in UK, called *nwB and I never had a single problem.
Right now I was trying to contact my "advisor" and all I got was empty messages like "it's wrong department, you should contact independer" my policy state email and phone numbers, but they still want your money. Quickly story short, AVOID!!
Waardeloos. Proberen er alles aan te doen om hun verantwoording masr niet te nemen
Mijn zonwering is kapot gereden en de schade bedraagt 6000 euro om het te herstellen. De goudse wilt een maximaal bedrag uitkeren van 750 euro. Na verschillende gesprekken hebben ze het geld gewoon overgemaakt en niet meer gereageerd. Ik heb 4 bedrijven die een verzekering hebben lopen via de goudse. Dat heb ik per direct allemaal gestopt. Ik vind het honds brutaal hoe ze met verzekerde omgaan. Ik zou iedereen adviseren om verder te kijken en neem de adviezen op van gedupeerde. Momenteel loopt er een rechtzaak tegen de firma en ik hoop dat ze een flinke som moeten aftikken en terecht worden gesteld.
2 dagen op rij 40 minuten in de bel wachtrij om ze te bereiken, hangen ze op. Mail na 3 weken nog steeds niet beantwoord, claimformulier over glasbreuk ingediend op 6 februari inmiddels staat heel het raam op barsten in de schuifpui die dus ook niet meer gebruikt kan worden (27 feb. ) maar geen enkel gehoor nog over gehad. Heel bizar, slechte ervaring.
Slechte verzekeraar. Keren schades niet uit. Wijzen verantwoordelijkheid weg.
Doorlooptijd is een aantal maanden.
Casemanagers reageren niet tot nauwelijks.
Mijn lijfrente kwam vrij. Zeer bijtijds geregeld dat het bedrag naar een ander maatschappij gestort moest worden per 1 oktober. Uiteindelijk gebeurt het pas op 12 oktober. "Ja maar dat mag volgens het protocol". Echt heel kinderachtig om tegenwoordig nog geld vast te houden.
Onze opstalverzekering appartement (VvE) is een grote teleurstelling! Helaas is deze verplicht anders stapte ik vandaag nog over!
Wat een ... verzekering motor gestolen (diefstal verzekerd ) maar niks betalen . Dreigen met rechtzaken die een normalen burger niet kan betalen , denk aub na voordat u een verzekering afsluit daar .
Bei einem Versicherungsfall werden ein Dokument nach dem anderen gefragt, einziges Ziel des ganzen hin und her ist dass der Versicherter aufgibt.
Klage eingereicht, mal sehen was daraus kommt.