Gotlandsbolaget Recenzje 23

Wynik TrustScore: 2 na 5

2,1

Oceniono na 1 z 5

Den 29.–30. december rejste vi som familie (to voksne og to børn) med krydstogtskibet Nordic Crown på ruten København–Oslo og Oslo–København. Ombord spiste vi tre forskellige slags pizza samt tira... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Meget skuffende oplevelse. Havde booket en tur frem og tilbage mellem København og Oslo i skibets bedste og dyreste kahyt, Commodore Balcony. Der blev festet hele natten i Commodore loungen, som e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak til Kaptajnen for at vente, på os der sad fast i trafikken pga stenskred. Det var virkelig god stil. Udover det, var det virkelig en god overfart fra Oslo. Kahytten var perfekt, alt var rent og... Zobacz więcej

2,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Alvorlig madforgiftning på Nordic Crown

Ombord spiste vi tre forskellige slags pizza samt tiramisu på restauranten Syd Italian. Kort efter vi kom hjem, blev vores ældste søn akut syg med opkast, diarré, kulderystelser og stærke mavesmerter. Kort tid efter fik min ægtefælle præcis de samme symptomer, og samme nat blev jeg også syg. Få timer senere begyndte vores yngste søn også at kaste op.
Der er ingen tvivl om, at vi har oplevet en alvorlig madforgiftning.
Det er meget bekymrende i en sag, der omhandler sundhedsrisiko for børn.
Dette var en meget ubehagelig og alvorlig oplevelse, og vi vil bestemt ikke vælge en sådan rejse igen.

30 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Er kommet hjem fra en super dejlig tur…

Er kommet hjem fra en super dejlig tur igen igen.
Denne gang var jeg tilmeldt wine & Dinner, en meget lækker oplevelse.
Hele skibet har fået en opgradering, nye aktivitet og navne på spisesteder m.v. og er blevet rigtig flot alle steder, og madrasserne i alle kahytter har fået mere pondus :-).

Ja der var nogle problemer i foråret, hvor alt ikke var klart, men vi skal da være glade for at vi kom afsted, i stedet for at lade Pearl ligge stille, (for man kan ikke blot bruge materialer fra Crown til Pearl, de har ikke samme størrelser.)

Så ja hatten på igen, og kom ud og nyd de nye omgivelser og mange arrangementer. vores næste arrangement er bestilt, men mund ikke vi når en tur inden :-)

5 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Efter aflysning og nedgradering gav vi op.

2/12 2024 bestilte vi et minicruise i Commodore Class med havudsigt og morgenmad samt tilkøbte middag begge veje. Tirsdagen før afrejse 26/1 2025 fik vi besked om, at afgangen var aflyst. Vi ombookede til 19/3 og fik søndagen før besked om, at vi var nedgraderet til indvending standardkahyt. "Kompensationen" var morgenmad og en middag: det første var inkluderet i forvejen og det andet var tilkøbt. Ingen kompensation for nedgradering fra Commodore kahyt med havudsigt til indvendig standardkahyt. Da vi forgæves havde ombooket een gang blev rejsen annulleret. Rederiets begrundelse for både aflysning og nedgradering var forsinket igangværende renovering af kahytterne. Det eneste positive ved oplevelsen var, at pengene er kommet retur.

19 marca 2025
Oceniono na 3 z 5

Aflysning/ombooking af hjemrejse

Vi har netop fået aflyst vores returrejse fra Oslo til København med DFDS, blot 4 dage før afrejse, da den kahyt, vi havde booket, ikke er tilgængelig på grund af forsinket renovering af Nordic Pearl. Det er meget problematisk, at renoveringen pågår på et fuldt booket skib i højsæsonen.

Vi har en 4 måneder gammel søn med på turen og valgte færgen for at undgå stresset ved at køre.

De er vendt tilbage 4 timer senere, med mulighed for ombooking til mindre værelse, indvendigt, dog med refusion for difference, betalt middag og morgenmad.
Så vi kommer hjem med færgen igen, tak for det Rikke og Sarah - to frustrerede medarbejdere som har gjort deres bedste.

18 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Elendig er det bedste ord jeg kan…

Elendig er det bedste ord jeg kan beskrive vores seneste oplevelse med DFDS / Gotlandsbolaget med.
Vi booker frem og tilbage 2 stk. Commodore Kahytter for at medbringe vores børn i ro og mag og behag.
Afgang fra KBH bliver varslet med 6 dages varsel ikke vil kunne lade sig gøre med den ønskede kahyt og i stedet får vi 2 kahytter med 2 enkeltsenge - ikke ideelt med fire voksne og 2 børn.
Mærkeligt nok kan man booke Commodore deluxe kahytter på samme afgang samme aften som vores egne er annuleret.
På færgen bliver vi oplyst at det højst sandsyngligt vil være samme situation på hjemturen. Dette får vi dog først at vide fra DFDS med 4 dages varsel og her bliver vi ombooket til indvendige kahytter.
Det er bondefangeri ikke at informere sine kunder om dette i rettidig orden.
Vi var ALDRIG rejst med DFDS / Gotlandsbolaget til at begynde med, havde vi ikke kunne booke Commodore kahytterne. Og vi var ALDRIG rejst retur med DFDS / Gotlandsbolaget, var vi informeret rettidigt om at denne tur OGSÅ ville inkludere en nedgradering.
Desuden bliver vi på hjemturen mødt af en gulvestet parkeringsassistent, som formår at placere bilerne således at vi og nabobil ikke kan åbne dørene. Da vi anmoder om en løsning får vi at vide at sådan er parkeringsforholdene for i dag og vi må kravle med børn under armene over hinanden for at komme ud af bilerne. Under AL kritik.

8 marca 2025

Bare ikke OK !!

Vi havde bestilt dobbelts seng commedore Class og havde ikke lige set, der var kommet en mail to dage før afrejsen om, at vi var blevet nedgraderet til en 2-sengs kahyt. Det fandt vi først ud af, da vi stod ved skranken og skulle til at gå ombord. Vi sad ved indgangen og kunne ikke komme i kontakt med kundeservice, og måtte ikke gå ombord på båden før tid pga nedgradering af billet. Bare ikke ok at nedgradere med så kort varsel - og slet ikke på mail !!! Vi bruger mega meget tid på dette som vi kunne have brugt på noget andet ! 😡😡😡😡

5 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Aflyser færge afgangen fra…

Aflyser færge afgangen fra Frederikshavn til Oslo den 2 marts 2025 med 24 times varsel med en begrundelse af dårlig vejr. Man kan se at vinden er 10m/s, andre færger fra andre rederier sejler og den samme færge fra København til Oslo sejler også. Ombooking som bliver foreslået virkelig ufleksibel og med ugunstige forhold.

2 marca 2025

Virkelig dårlig service

Bestilte et minicruise til Oslo, med afrejse d 23 Feb 2025, hvor vi havde opgraderet til, et commodore class med dobbelt seng.
D. 19 Feb ringer jeg til DFDS og ændre vores booking, da vores datter nu skal med, jeg spørger ind til, om der er plads til barnevogn. Det fik jeg af vide, at det var der, og der bliver sagt god tur.

Vi tager fra Jylland til København, til en længe ventet tur. Vi tjekker ind og får vores værelse. Da vi åbner døren, bliver vi noget chokeret, det er en 4 person standard kahyt. Hvor der på ingen måde, er særlig meget plads, og især ikke til en barnevogn.
Vi går ned, og er uforstående overfor kahytten. De fortæller os, at vi gerne skulle have fået en mail, eller blevet ringet op, at de pga. renovering, at vores bestilte kahytte, desværre ikke er tilgænglig. Men de vil refunder pengene, der er på prisen mellem værelserne. De penge, har vi endnu ikke set skyggen af.
Vi fik også morgenmad og aftensmad på 7 seas, men vi havde allerede hjemmefra, bestilt aftensmad og morgenmad. Så dette gav ikke ret meget mening.

Vi skrev en klage, samme dag til DFDS, men har endnu intet hørt.

Det var vores sidste “rejse” inden lille bror kommer, og noget vi havde glædet os MEGET til. Men endte med en tur, der startede med en STOR skuffelse. Vi var også skuffet over, at der ikke var et større legeområde, til de mindre børn.

Vi kommer ikke til, at tag sådan en rejse igen

23 lutego 2025

Uhygiejniske kahytter

Uhygiejniske kahytter

Øv hvor er det ærgerligt at ankomme til en kahyt, som ikke er gjort ren efter de forrige rejsende

På gulvtæppet foran toiletdøren lå der negle fra tidligere rejsende, som indikerede, at der ikke var blevet gjort ordentlig rent, inden vi ankom til kahytten.

Vi henvendte os til receptionen, som skrev en notits på en medarbejders computer. Samme medarbejder lovede, at der ville komme en fra serviceafdelingen og støvsuge gulvet, hvilket desværre ikke skete, så vi måtte overnatte i en uhygiejnisk kahyt med efterladenskaber fra tidligere rejsende.

Den følgende morgen gjorde vi, som vi plejer – så kahytten efter, for at se, om vi havde glemt noget – i den sammenhæng oplevede vi, at der lå en vingummibamse under sengen, hvilket bekræftede, at kahytten ikke var blevet gjort ordentlig ren, inden vi ankom.

Efter en dejlig skiferie, så skulle vi igen rejse med færge – denne gang fra Oslo til København.

Desværre så gentog de uhygiejniske forhold sig, gulvet var igen fyldt med skidt fra tidligere rejsende.

Overflader var fyldt med gammelt skidt – lagnet på den ene seng var fyldt med gamle ”nullermænd”.

Denne gang rettede vi ikke en henvendelse til receptionen, idet det desværre ikke havde nogen effekt på udrejsen – kun løfter, men ingen handling.

På begge sejladser beholdt vi vores sko på, så vi ikke skulle ”vade” rundt i andres efterladenskaber.

Efter at vi igen havde erfaret, at rengøringsstandarden ikke var i orden i kahytten, så lagde vi også mærke til, hvor beskidt der var på gulvene i gangene.

Virksomheden (Gotlandsbolaget) bør få orden på deres hygiejne i kahytterne – det er ikke godt nok, at de forsøger at shine skibene op, når de er uhumske at opholde sig i.

2 lutego 2025

Meget dårlig kunderservice

Jeg bookede en weekendtur til Oslo med færgen. Den aflyser de 3 dage inden, grundet renovering. Jeg ringer op for at booke en ny tur, og får at vide det simpelthen ikke er muligt før Maj (vi er i starten af februar). Jeg forsøger flere gange at spørge om vores muligheder for at komme afsted i en weekend snart på andre værelser. Jeg får at vide vi kun kan komme afsted på et køjesengsværelse i en hverdag. (Vi havde booket et commodore class værelse i en weekend). Jeg oplyser vi ikke kan i hverdagene og bliver derefter presset til at vælge en refundering.

Vi finder efterfølgende ud af, at det sagtens er muligt at booke weekendture i februar. Dog ikke det samme værelse og slet ikke de samme gode priser, som vi oprindeligt bookede. Jeg skriver en længere klage til deres kundeservice over dette forløb (og over de forkerte oplysninger givet til os i telefonen). Jeg slutter af med en bemærkning om at vi forsat ønsker at komme afsted, men mener vi bør kompenseres lidt på vores næste booking, da vi mister morgenmad og WiFi på vores kommende booking med et dårligere værelse, som stadig ender med at koste næsten det samme som det bedre værelse med morgenmad og WiFi. Morgenmad og WiFi (for to personer) koster sammenlagt mere end 1000 kr. at tilkøbe.

Efter 8 dage modtager jeg en længere mail fra deres kundeservice, hvor de på intet tidspunkt forholder sig til vores dårlige oplevelse med deres kundeservice eller de forkerte oplysninger jeg blev givet i telefonen. I stedet skriver de en forklaring om hvordan jeg ikke har noget krav på kompensation da jeg har accepteret deres refundering (selvom de jo reelt ikke gav mig noget andet valg i telefonen). Ud over det er mailen en længere redegørelse for, hvordan jeg ikke har noget juridisk krav på erstatning/gennemgang af de danske erstatnings regler. Enormt dårlig kunderservice fra start til slut og jeg er meget uforstående overfor, at man ikke bare tilbød os at få gratis morgenmad eller lignende med i vores nye booking som et plaster på såret, ud fra et almindeligt perspektiv om god kundeservice.

3 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Tur til Oslo med min datter.

Tur til Oslo med min datter.

1. Vi ventede på shuflebus på Nørreport, der IKKE kom. Dernæst måtte vi stresse hel vildt for at få en taxa.
Det er IKKE i orden!
Dfds kundservice svarer mig med afgangstider for bussen.....?!
Mage til frækhed!

2. Jeg købte 24 timers wifi, der kun virkede et par timer. Det hjalp ikke at genstarte, eller at logge ud og ind igen.

3. Vi kunne ikke få vinduespudser selvom om vi havde forudbetalt restaurant.
Og der var syv borde frie mod vinduet i vores side af skibet. Kun ET af bordene blev optaget, mens vi var der.

9 lutego 2025

Catastrophic “service” at the Oslo Ferry

Off to Oslo with the family for our long waited ski tour with the traditional Oslo Ferry. Three days (!!) before departure, I am informed via email that I will be down graded to an interior cabin from the luxury cabin I reserved and paid for well in advance!! Three days before departure and with zero explanation!
In addition, the on- and off- boarding of cars was a disaster. Many passengers couldn’t get in and out of their cars through the driver seat door - myself included. And it took 25 mins to get off the ferry by far. This was just unprofessional management!
When calling to complain about the degradation, I finally got some sort of explanation which quite frankly didn’t help me at all.
Please do not think the takeover by Gotlandsbolaget from DFDS of the Copenhagen-Oslo route will make your travel experience any better. The staff on board was however kind and frequently apologized for the whole down-grading blunder, but management?…

7 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Tak til Kaptajnen for at vente

Udover det, var det virkelig en god overfart fra Oslo. Kahytten var perfekt, alt var rent og pænt. God underholdning, især fra de to heste-folk, fantastisk energisk underholdning.
Og iøvrigt meget venligt personale om bord, især god service i morgenmadsrestauranten, hvor der konstant var fokus på at fylde op i buffeten og få ryddet af bordene

8 lutego 2025

Virkelig dårllig service

Virkelig dårlig kundeservice!!!!!!!!!!🤯🤯🤯

og virkelig dårlig forståelse For vores situation.🥵
Min datter og hendes kæreste +1 andet vennepar. Som alle har usynlige handicap.
Har sparet op og fundet en dato hvor de alle kunne tage afsted sammen for første gang.
De har glædet sig helt vildt!!!! Og talt om det i flere mdr🤗🤗🤗🤗

Da de ikke har så mange penge har de købt rejsen gennem BioSpil.

De kan egentlig godt få et værelse gratis da min datter har ledsager kort.
Det vil sige at man kan få en Kahyt gratis til dem der ledsager hende.
Men da det betød meget for dem alle sammen at sove i dobbeltværelser med havudsigt . Valgte de selv at betale for de dyre værelser.

4 dage før afrejse Bliver de kontaktet per mail og nøjagtig som flere har skrevet herinde så får de at vide at værelset ikke er klar. Jeg kan se at de De har vidst det helt tilbage til den 24. januar da der en der har skrevet en dårlig anmeldelse her på trustpilot !!!!🤬😤🥵😱
De går at vide at de kan blive nedgraderet til nogle kahytter hvor der ikke er dobbeltseng eller få en anden dato. Og det er selvfølgelig ikke nogen datoer i den uge uge 7 hvor de har ferie.
Det er simpelthen respektløs uden forståelse for at folk tager fri og ikke har nogen andre muligheder. 🥺
Og jeg ved godt det er svært at forstå hvis man ikke selv har det tæt inde på livet ; med det er ekstra hårdt for unge mennesker med udfordringer er det virkelig svært at omstille sig til nogle andre kahytter eller at man ikke kommer afsted.😳
Og det er svært for alle !!!!! Som har taget fri
virkelig dårlig kundeservice fire dage før. !!!!😡
Vi taler med kundeservice fem gange hvor der overhovedet ingen forståelse eller noget som helst i at gøre andet end at de kan få pengene tilbage
Den ene medarbejder siger så kan de jo bare booke et hotel i København, det er så bare det at pengene kommer først ind tre til fem hverdage efter og de har jo ikke virkelig mange penge så det kan jo heller ikke lade sig gøre.
Det virker som om det bare er løgn at de værelser ikke er tilgængelige og det er fordi de har købt dem billigere.
En anden medarbejder siger også vi skal holde øje på hjemmesiden om der kommer nogen værelser på og det er der så allerede lørdag morgen hvor vi så glade ringer til kundeservice igen og han prøver så at undersøge det og siger at det er desværre en fejl at de er kommet på fordi at folk er blevet nedgraderet så de er kommet på igen og det er en fejl de ikke har slettet dem?????????????????
Hvad foregår der????
Efter det er overtaget af Godlandsbolaget
Er service og planlægningen røget helt i bund!!!! 🤬🤬🤬🤯
Vi kommer ikke til at bruge dem igen virkelig dårlig service!!!!!!!!

8 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Nedgradering, dårlig planlægning og manglende kommunikation

Vi har i god tid booket en Commodore kahyt til vores årlige skitur i uge 7. Tre dage før afrejse får vi en e-mail om, at kahytterne er utilgængelige, og vi bliver nedgraderet til indvendige 4-personers kahytter. Dette gælder også for vores hjemrejse, der er en uge ud i fremtiden. Vi bliver tilbudt kompensation i form af morgenmad og aftensmad på udrejsen samt en voucher. Derudover får vi - selvfølgelig - refunderet differencen på Commodore-kahytten og den indvendige kahyt.

Problemet er, at jeg kan læse mig frem til, at andre også er blevet nedgraderet af samme årsag på afgange for mere end en uge siden. Hvorfor giver man besked i så dårlig tid, så man ikke har et reelt alternativ? Vi har bestilt de pågældende Commodore kahytter da vi rejser med to spædbørn, og derudover også har bedsteforældre med, der ikke kan klatre i køjesenge. Da det er højsæson, er det ikke en mulighed at ombooke - og derudover er vi jo også blevet nedgraderet på hjemrejsen om mere end 10 dage, så problemet kan nok ikke løses før færgen er på værft.

Man kan ikke gøre noget ved uforudsete problemer ifbm. ombygning - det forstår jeg. Men jeg kan ikke forstå, at man planlægger ombygning midt i højsæsonen, hvor man ikke har mulighed for hverken at ombooke i tilfælde af forsinkelser eller sende færgen retur på værft. Det er virkelig dårlig planlægning, og virkelig dårlig kundeservice at give besked med så kort varsel. Som kunde føler jeg ikke, at jeg kan stole på Oslofærgen længere. Ærgerligt.

5 lutego 2025

Fuldstændig vanvittig kundeservice.

Fuldstændig vanvittig kundeservice.
Jeg har bestilt tur med jer i til i morgen lørdag 1/2 februar. I dag bliver jeg så ringet op og får at vide at det værelse jeg har booket ikke er klar og jeg kan vælge mellem at blive nedgraderet til indvendig kahyt med køjeseng eller jeg kan ombooke til en anden dag. Vanvittig måde at behandle betalende kunder på. I ved udmærket godt at os der har taget fri for at komme med ikke har en anden udvej end at tage imod jeres "tilbud".
Dybt useriøst. Det bliver sidste gang jeg tager med jer.

31 stycznia 2025
Oceniono na 2 z 5

Vi havde booket Oslofærgen til vores…

Vi havde booket Oslofærgen til vores familieskitur til Norge. Vi har 2 små børn, og det giver derfor god mening at reducere tiden i bilen. Vi havde en rigtig god tur til Oslo. 5 dage inden vi skulle hjem modtog vi en sms om, at færgen retur var aflyst pga. forsinket renovering. Så måtte vi 10 timer i bil hjem. Fuldstændigt uacceptablet - kan forstå et akut teknisk nedbrud, men 5 dage før!!! Kom dog i sving og sørg for ikke at svigte hundredevis af børnefamilier, som i øvrigt har betalt en helt absurd høj pris for at komme med færgen.

25 stycznia 2025
Oceniono na 2 z 5

Ikke imponeret.

Ikke imponeret.
Så har gotlandsbolaget overtaget…
Færge aflyst få dage før vi skulle på skiferie.
4 familier. Jeg havde booket for de to jyske.
Vi får beskeden om tirsdagen og skal sejle fredag.
Vi får kun en sms om at båden ikke sejler pga noget teknisk. Og at de snarest vil kontakte os for at at tilbyde alternativ afgang……
Onsdag sender de en mail at de ikke kunne ringe os op og at vores nummer var forkert……det virkede fint da vi fik en SMS…
Vi fandt selv et alternativ til ca 8000 norske for halvdelen af gruppen. Sjællænderne tog den over land.
Vi måtte søge en dag extra fri alle sammen.
Det eneste vi modtage fra dfds er 4700 norske.
Ingen kompensation eller nogen hjælp.
Deres chat var lukket, deres telefoner kom man ikke igennem på.
Vi er ikke imponeret over service niveauet. Color Line der sejler fra Hirtshals har et helt andet service niveau.
En gang vi havde et barn med brækket ankel, der stillede colorlinne op og gav gratis ombookning og gratis kahyt…. Det er service. Og det kunne i lære noget af.
Vi vælger nok ikke jer en anden gang.

23 stycznia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej