Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Bought some sunglasses (model in the…

Bought some sunglasses (model in the hips) and although labeled as sunglasses they are basically just coloured lenses with what seems like zero sun protection. I contacted customer services and asked if I could return for free as not as described and I just got a copied response about shipping costs and responsibility of customer. Really not good enough. Bought from them before but won’t be again.

8 maja 2026
Oceniono na 3 z 5

Fine men har kort levetid

Fine, lette solbriller med flotte farver. Stor minus er at filmen på selve linsen skraller af efter 6 måneder selvom de er altid opbevaret i medfølgende pose og etui. Købte 4 forskellige par samtidig og 3 af dem er nu færdige.

1 lipca 2024
Oceniono na 3 z 5

Vare kommer meget sent og absolut ingen svar på henvendelser

Efter at have givet én stjerne har jeg nu pludselig modtaget varen, men stadig ingen svar på hverken tlf eller mail fra nogle af disse, som alle har samme adresse:
goodr.dk
feetures.dk
gothedistance.dk

Alle har samme adresse. Beløbet hæves straks fra konto, men der kommer ingen vare. Der svares hverken på tlf eller mail.

3 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Defekte solbriller blev ikke håndteret

Det bestilte par solbriller kom rettidigt fra den danske forhandler Go the Distance, men de var skæve og kunne ikke bruges.
Mail til forhandleren blev besvaret fra en Gmail, hvor de skrev, at de ville tage fat i Goodr. 1½ måned senere har jeg ikke hørt tilbage på trods af rykker for svar.
Jeg kan ikke anbefale denne webshop.

13 czerwca 2023

Ingen svar på reklamation

Jeg har over flere omgange bestilt briller til både min mand og jeg. Levering er sket efter forventning. Men nu begynder flere af briller at skalle af på glassene. Trods mails og messengerbeskeder til dem får jeg ingen svar. Penge lige ud af vinduet. Kan ikke anbefale firmaet.

11 września 2022

Fin oplevelse.

Indtil videre fin handelsoplevelse og leveringen var forholdsvis hurtig. Så intet at klage over på den front.

Derimod er jeg glad for at jeg købe flere sæt solbriller til tilbudspris, for havde jeg købt til fuld pris ville det være for meget. Pasformen og udseende er godt, men selve solskærmeningen og kvaliteten af solfiltreringen i brillerne er sgu ikke meget bedre end de solbriller jeg fik med da jeg købte to Coca Cola for et par år siden. Det er svært at se fra sol og ind i skygge, ligesom det er svært at se på en skærm med brillerne på. Det problem har jeg ikke med mine Ray-Ban's. (som selvfølgelig også koster 4-6 gange så meget)

9 sierpnia 2022

FUSKER firma

FUSKER firma

Køb aldrig dine ting hos goodr.dk !!!

Bestilte 2 par briller. Den ene par passede ikke og skal derfor retur. Flere mails i flere uger og ingen svar. Tlf virker ikke og besvares ikke!

FUSK FUSK FUSK

25 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Godt produkt til prisen

Godt produkt til prisen, hurtig levering og kontakt med virksomheden var intet problem for mig. Ejeren svarede på mine henvendelser og produktet ankom indenfor få dage til pakkeshop.

9 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

Goodr.dk - ikke imponeret.

Jeg har købt et par briller hos goodr for 3 uger siden. Først modtager jeg aldrig ordrerbekræftelsen på min mail, så går der 2 dage ekstra med leveringen. Produktet ser fint ud som sådan, men glasset går så i stykker i limningen efter få dage. Jeg skriver til kundeservice, som kaster mig rundt mellem forskellige Gmails, hvor der dog svares inden for 24 timer ca. - efter nogle dage frem og tilbage får jeg besked om at de sender nogle nye til mig. Det er 12 dage siden nu. Jeg Har hverken modtaget varen og kan “Sjovt nok” ikke komme i kontakt med dem.

29 sierpnia 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej